Ingenting sliter oss i bitar

De finns saker som är starkare än den kraftigaste betong
Band som aldrig brister
Ingen skillnad hur mycket du än förstör

Dina ord är musik i mina öron
Trotts att jag inte alltid spelat mina kort rätt
Du vinner i mina armar

Låt mig falla mjukt
Och låt mej aldrig tappa fästet 
Du är min drog
Utan dig är morgondagen endast ett mörker

<3





Pretty Eyes

Jag vet att det blir lite mycket videon nu , men ville bara publisera denna och säga att jag tycker Alex Goot är så bra :) och att denna låt är alldeles underbar och så sööt! Hittade för bara en stund sedan , rätt ny av honom, och orden är så bra och stämmer så bra in på min livssituation just nu.... vet inte mer å säga , lyssna och njut! :) 



Vampire Diaries

Hejjsan tänkte blogga om en jätte bra gjord parodi på The Vampire Diaries! Tycker den är värd lite possitiv feedback och fler visningar! Ni kan ju kommentera vad ni tycker om den i inlägget där under så kan jag läsa era åsikter! The Hillywoodshow som står för projektet har gjort och gör många andra parodier på andra filmer/serier/artister värt att kolla in , såå Youtube:a eller Googla det! :)
Annars var det inte så mycket för stunden , Kram på er!



Hej bloggen

Hejjsan ja har varit så upptagen med allt möjligt att jag inte hunnit blogga just alls! stressad stressad stressad helatiden! Dessutom tror jag min dator fortfarande har fnatt trotts att jag körde in windows en gång till, den stänger ju endå bara av sig? trotts att den inte är varm ? ... aja får se om ja får nån ordning på det hela något senare tag .. nuuuu skulle det bli att skriva en CW , lr så gör jag det imorgon.. jo , imorgon blir det nog ...

Men nu tll att börja med tänkte jag klistra in bilder från Lördagen då jag var ut me några vänner då jag inte sett dem alla på ett bra tag! såå de va rooligt :) så ja här e lite bilder -->








Nette och Syrran! :)














Det får va bra för lördagen med bilder :) togs inte så jätte många i slutendan då jag tänker efter men här var ju några ivarjefall:)


Saker kan gå så annorlunda än planerat

Hej bloggen! har inte bloggat på ett tag, förlåt för det! 
Just nu sitter jag på sängen och har eldat bastu så snart blir det att basta lite grann :)
Hum annars så har det inte hänt mycket idag , pappa kockade åt mig ribbs idag dock! och det var såå gott! så Namnam och tusen tack till pappa , sen vet jag inte speciellt mycket, jag är helt trött i helakroppen och utmattad, skulle inte direkt orka med något alls...vet inte vad jag har för fel.. aja får si om man hittar på något efter bastun ivarjefall..

kram på er! Och ha en riktigt mysig fredag!! :)

Måste bara slänga in denhär bilden för att få er sugna ni åxå! :D haha 




Frisör salong

Hejjssan alla läsare!
Idag har jag Joz på besök till mig, ( jätte glad över det <3) och vi har frisörsalong på agendan <3 
Dvs jag håller för stunden på att bleker hennes hår! Vi skall färga det intensivrött men endå rätt mörkt, så jag tyckte vi skulle bleka det först så att färgen skulle bli mer som rätt resultat ,  juust nu ser vi på film medan vi väntar och hon har det i håret.... Så Ja tänkte jag skulle göra ett snabbt inlägg på bloggen nu på samma gång ,  o ja.. de är det jag gör just nu :)

Sen tänkte jag påminna om att alla ni som vill ha håret klippt/färgat lr liknande i närmaste framtiden , kontakta mej här lr på telefon :) gör fortfarande allting gratis helt som vanligt, jag tycker det bara är roligt så:) men bra bra! kram på er!

Grupp på fb , sooo true

Girls are like apples on trees.
The best ones are at the top of the tree.
The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt.
Instead, they just get the rotten ones from the ground, that aren't as good, but are easy.
So the apples at the top think there's something wrong with them.
But really, they are amazing.
They just have to wait for the right boy to come along.
The one who is brave enough to climb all the way.
To the top of the tree.


Awww, ovanför ser ni namnet på en grupp på facebook, so cute , och så sant, ih , när kommer min prins o e hungrig på ett äppel montroo ?

stay


catchy





Fassnat i låten, gillar den så jävla mkt, Han som gjort låten är Felicia Westins ( Rothbart.blogg.se ) bror  :)

*


hejjssan!

Idag har jag kört in Windows igen i min dator så har därför inte varit kapabel att blogga! :)) hehe! ja men så är det , verkligen påriktigt, ja har inte kunnat! Min dator har haft så mycket problem så jag tänkte att kanske om ja kör allting om igen , kanske det fungerar då? Så  min dator har jobbat med att instalera massa grejjor heladagen :) 


just nu sitter jag på sängen är relativt trött funderar på att gå och lägga mej men vet inte riktigt, dessutom planerra jag en ny header som så småning om ska komma upp ist för min gamla, nu ska jag dock inte lova något som jag antagligen kommer bryta då ja har så lite tid! Men Något tag skall detkomma en , det är säkert . 

dessutom har jag suttit och skrivit lite idag , för avkopplingens skull , har varit på riktigt dåligt humör så, jag vet inte , kanske jag klistrar upp något i ett senare skede , men det var allt för dethär inlägget , kram på er <3 



hittade massa ljuvliga bilder

Här är bilder från oss en kväll då syrran och hennes bästa vänner var här, dom är alldeles underbara tycker jag! haha måste bara dela med mig!



ALVAR OCH MIMMI - bästa vänner :)





FRIDA OCH MIMMI - Bästa vänner






BAD HAIR DAY?




THIS MASQUERADE






















Sådär nu orkar jag inte lägga in fler , haha , men dom va så fina så måste lägga hit  några! Haha , man blev så glad av att se dem! kram på er alla bloggar snart igen!

Bilder från mitt fotoryck igår

















Bilder från igår

Hej bloggen!
Idag tänkte ja som första inlägg nu här klockan 15:16 exakt , ( vaknade 1 och städat sen dess så har inte haft tid att blogga fören nu ) lägga in lite bilder från igår,  bland annat från då jag vart till Frida och åt Brownies och såg på vampire diaries! :))
och ja , sedan efter det tänkte jag lägga in några från de jag fotograferade igår! :)



Först gick jag och syrran för att mata Herbert , det är vår kompis familjs husdjur, eftersom familjen är på resa, Herbert är någon ekorre art.. liknar en blandning av ett marsvin och en ekorre ...tycker jag ...Han är iallafall söt! men har extremt höga piip ljud! :D



som sagt var syrran med, o ja haha hon grimaserar en aning här....




Sedan blev det att hälsa på hos Frida , hon hade bakat brownies , men dom var rätt kladdiga och mäktiga , men mmmh! vad gooda dom var! På bilden sitter syrran på facebook samtidigt hon äter .... mer koncentrerad på facebook än att äta dock..



Bilden på mig tog frida, dock är de kanske inte den finaste på mej man kan hitta .. helt klart .. haha ... men jag var nöjd och åt upp allt i ett naffs! mjölk och brownie <3 


NOMNOMNOM såhär gott tyckte jag det var *skratt*


Sedan satt vi och myyste och såg på VD! det var så myysigt så! :) och ooiih va stefan e snygg!





Syrrans och mina fötter på bordet .. myys <3





Sedan flätade frida in min pannlugg i håret! jag tyckte det blev så fint!  man ser dock min "jätte fina " utväxt väldigt bra nuförtiden .. hum kanske ja bode ta tag i problemet och färga håret snart igen....


Sedan var jag clown som vanligt  (haha livet skulle nog vara tråkigt utan mig! ) och hade klistermärket från bananen jag nyss ätit på näsan , haha, och syran åt mera brownies med grädde :)





som avslutning får ni en extremt söt bild på frida...

Bara för du e så jäkla snygg sötnos! 




mera blogg senare , helt fullsmäckad dag igen , suck*  Kram på er!


Brrr kallt!

Var ute och tog några fotografier på mej :)) , blev inte några speciellt bra men ska lägga upp några då jag redigerat färgerna i dem lite , just nu hinner jag inte med det! Men men innom snar framtid från ni nog se dem.. hum nuu måste jag städa rummet en aning....  och planera vad för hyss jag skall hitta på idag! Ha en alldeles underbar Måndag! och såå.. skriver jag .. mera ... då jag  hinner! :D Kram!

oiih :)

iih va fint väder det är idag! Godmorgon världen lixom!
Idag skall jag allt vara hurtig far ut och springa med hunden !  :) , sedan skall jag fixa mej och ta några foton ute i det vackra vädret tror jag bestämt.. 

Är dock orolig för kissen min , han mår illa helatiden idag , och har spyttat flera gånger, stackars kisse :( ja har försökt med allt men han bara ligger ner i något hörn och halvsover och sedan spyr efter en stund igen....  :( 

Aja nu skall jag gå och baka havreflarn med syrran! hejhej :) kram!

Önskar jag kunde flyga

Hejsan , ha ni någonsin tänkt på hur bra allt skulle vara om man kunde flyga?  Dvs om det inte var alltför tungt , att springa 7000000 kilometer kan vara jobbigt ja menar , så om man flyger skulle jag önska det vore lättere :) ni kanske tycker ja är helt ute och cyklar just nu , men tänk efter , om du kunde flyga skulle aldrig avstånd vara ett problem, du skulle inte behöva tänka på att du har bensin lr ett fordon. Dessutom , tänk vilken kännsla du skulle ha av att flyga där uppe... seriöst de skulle vara magiskt, se allting så litet där nere, lampor som lyser , gud vad vackert ...


att kunna teleportera sig skulle också säkert vara en bra egenskap... Då skulle ju själva flytten inte alls vara jobbig, eller ta krafter på något vis ... dessutom skulle du kunna ta dej precis vart du vill på bara några sekunder eller minuter , det är ju i och för sig helt sjukt tufft redan det , men tänk hur mycket nytta den egenskapen skulle göra... i princip alla sammanhang.. både då du saknar någon , och då du tex vill vara på 2 platser samtidigt en fest där och en fest här , då kan du ju pendla jätte enkelt där mellan! 

okej nu skall jag sluta yra! och göra något vettigt ... undrar vart jag lagt min telefon .. gaosh... önskar man kunde ha ett sjundesinne som sa en vart man förlagt saker åxå! 

kram på er!



mjooo det var en gång

Detta är syrran  backen! :) åka slalom vart de ja! bilderna är dåliga allt är fotograferat med min telefon! :)










syrran har roligt i backen trotts minusgraderna! -23 lr var det var!



Ido tyckte också det var roligt!



Bild från hissen! :)




Sedan märkte jag att ja inte har så mycket fler bilder raderat en del faktiskt, sista bilden är från igår då jag var hos min farmor ( bilden är fotograferad från stranden men jag stod en bit ut på "vattnet" (isen)  och fotograferade ut mot havet  :) ) och gjorde en brasa vid stranden sen kom min fastersfamilj med dit och alla grillade och sådär medan de små hoppade runt och lekte i snön, själv satt jag mest och värmde mej eller hämtade mer ved. Efter vi varit ute gick vi in till farmor som hade gjort semlor och kokat kaffe! så det var gott det också :) (fastlagsbulla)  så joo det har varit en bra helg hittiills :) skriver mera nsart igen ja har så grymt tråkigt! *skratt*



Hej o hå, ja har haft dator problem!

Som ni säkert har märkt blev det inte bloggande av som planerat efter mitt förra inlägg, och nu ska ja berätta varför! Då jag kom hem igen efter min lilla resa till stan så var min dator helt kaputt! eller ska vi säga det såhär såfort jag hade varit och fixat lite grejs på den som kollat facebook eller så, så stängde den av sig! Och sedan då jag försökte få på den igen , vägrade internet att fungera!

så nuuu är jag tillbaka fått internet OCH datorn fixad , ivarjefall för ett tag frammåt , kanske den bestämmer sig för att krongla något tag i framtiden , me det är den dagens beskymmer! :)

Nu tänkte jag klistra in bilder från allting ni missat och kommentera lite saker då och då av bilderna :)! sååå ja ... här kommer de! 



Som sagt var jag ute på stan med vänner, och sedan skulle vi gå och festa jag och Joz, före det gick vi och äta för ja var så jädrans hungrig och det blev ett stopp på Cafe Brahe! :) 





Världens Finaste Joz var ju då självklart med :) och var lite svår att få på bild men jag fick iaf en ! :D





Såklart var ju då Mymlan med , syrran min :)



Sen så gick jag och Joz och Joz pojkvän till Joz och så böt jag om och sminkade mig! sen åt vi fruktsallad med grädde! nomnom <3





Sen hade Joz köppt ett nytt läppstift den kvällen! så vi bestämde oss vara snygga i rött ! ;) 





Här är Joz pojkvän! Joz bestämde sig för att märka honom så att ingen skulle missförstå  om han var upptagen lr inte :D haha SKämt osido ;) men visst ser det gulligt ut? :D





Sedan skulle jag, Joz och Mats spela kort...här var han fullt upptagen att kolla foton i telefonen dock :D





Här är huset vi festade i , lr en av lägenheterna är väl mer rätt sagt :) haha tänkte det var roligt om jag klistrade in en sådan bild åxå! :)





1,2,3, botten upp! :))





Senare kring 1 någon gång tyckte Joz pojkvän , Busti,  att det var tid att raka bort håret! :D och ja .. 




Och då var mats där i högsta hugg! :D haha  :))






Tyvärr har jag inga bilder på då saker och ting blev klart? men bra blev det iaf :) 




Sen blev det hemfärd på söndag eftermiddag efter jag varit på ett möte med Lina! :) detta är en bild på Åbo Domkyrka! :)




Sen snöade det lite till hemma igen! och jag hamnade gå från bussen! :( :D men de var helt okej! bra att röra på sig!



Sista prövningen före abi-balen! :)



Sen var det fin kväll här en dag! :))


Sen åkte jag och Lina ut på äventyr till huvudstaden Helsinki! Hon och jag var på kurs i 2 dagar! :) men vet ni tåget fastnar i snön och vi hamnar byta tåg mitt i resan.... och är 1 timme försenade!





Lina i tåget , söööt som alltid! :)





2 tards i 1 tåg :))




Lina då va väntade på maten! :)  trötta flickor! :)




En trött Victoria väntar på sin mat hon också!




bilder från vårat OMENAhotell! :) 



Fotat från dörren in i rummet ! :)




Bild på sängen på morgonen då jag och Lina vaknat :D



Lina fixar sig klar för start!



Lina trött i bussen påväg på kurs dag2 :)




en bild från platsen där kurshuset var :)

Drumsö i helsingfors! :)







kurshuset! 


Sååå nu var det bilder för 1 inlägg klart , ja har massa fler! men det är från då jag varit och åkt slalom osv :) så de får bli ett nytt, nu skall jag ta en paus med datorn, sååå inlägget kommer imorgon lr senare ,kram på er!


Snabbt inlägg :)

Hejjssan mina läsare! Vem ni nu än äär :)
Hoppas ni haft det bra! Jag ska strax byta om och fixa mej färdig för chill-party! :) lite dricka lite bling och lite spelakoort :)
de blir no bra! ska ta lite fotografin så sir ni i efterhand , kram på er!

Sven är min vän ;)

haha! hejs !

iiih snart är det barnvaktar dags!

Nuu ska jag gå och packa ner saker tills kvällen och möjligtvis fixa lite små grejjer sen bär de av! 
hum.. blir säkert helt roligt :) är lite trött dock...
Sen på lördag blir de NAJS!

ni ser foton sen , kram hej<3

i can make it


ójj iiihhh endå :))

Jag e såå myysigt suugen på att klippa mitt håår lite grann igeen iih de riktigt ja vet inte... kliar i fingrarna att ja nästan vill föra de själv snart! ( så min sidecut syns bra igen)

Och färga det lila lr mörkrött, dvs mer... svartlilarörr än .. skrikrött!
va tror ni om det? :) ja vet ja nämnde de i mitt förra inlääggg meen ja e såå suugen på att göra det.... ja ska försöka hitta en bild på den färg jag menar ...
men antagligen kommer jag inte göra det, vi får se :)


Skrev föresten klart psykologi provet för ca 1 timme sen , det gick väl.. si sådär.. aja de är provutgivningsdagens beskummer! har jag redan skrivit jag skall vara barnvakt idag? joo.. de gjorde jag nog igår.. iaf kommer det vara ganska så najs! :) och sedan på lördagen blir det åbo o grejjer jeee <3 LÄNGTAR! massa glada kramar!

Kommer antagligen inte hinna blogga idag men , isådana fall.. ses vi på söndag! lovar fotografera allting som händer! :) om jag kommer ihåg :D

Te Miro A Ti






Dehär får va sista inlägget för idag, datorn bara hakar upp sig och är krånglig iaf! 
Huuum nuuu är deet nog sova dags så småningom tänkte bara klistra in denna sång , fin duo tycker jag :) 
Sången är från filmen "the last song" för er som inte visste det :) Kram på er och föresten va tror ni om att jag skulle färga riktigt mörk rött lr riktigt mörk-svartlila hår ? :) kommentera va ni tkr!


Gonatt

you look stupid

Hallooou joo vet ni vad min dator är totalt vriickaad.... den dog säkert 7 gånger idag utan orsak ? helt mittiallt stängde den bara av sig? hur kul är det?
inte så värst ...
aja så därför bloggar jag först nu (klent med inlägg idag igen , fy usch på mig!)
Skall imorgon vara barnvakt riiikktiigt länge nångång på eftermiddagen klockan 3 enda tills natten nångång, aja pengar det också:) lördag blir det Åbo och shoppa och äta gott med vänner, efter det blir det chilla hos en kompis med några vänner i Åbo och sedan blir det raka spåret till Lina , och sedan blir det Utu (ung till ung) träff söndagmorgon klockan 12! oj va ja är aktiv i veckoslutet *stolt* aja de kommer bli så rooligt har jag för mej:) 
Ung till ung är en liten .. klubb.. kurs.. ja lr va man ska kalla det , som jag gått med Lina för ca ett år sedan , det går ut på att du går till skolor och pratar om alkohol, droger och tobak och sådär , va de gör till kroppen osv :) aja så ja ska dit och berätta om va vi tyckte om kursen och sådär till nya kursmedlemmar .. (kan man kalla dm så? ) aja sen får vi lunch i Resturangen (pizzerian? ) Dennis :) så de e inge fel på det :D


Idag gick min finaste Joz och gjorde en piercing föresten , i naveln! ih! hon har vilja ha det så länge så ja tyckte det var bra hon skaffade den! Jag har inte sett den än men ja e såå exited , den ska ha en lila sten i smycket vad hon berätta, sjukt snyggt ! :D
Hum va ska ja mer berätta... ja vet inte skriver ett sista inlägg innan ja somnar ... nu skall jag och bada bastu !

ih jag har domnat ben :( de tar ont ... 

kramhejdå! :)

Bö.

Altså... jag är verkligen ledsen över mitt rent sagt usla bloggande de senaste dagarna , altså tiden flyyger iväg? så jag hinner seriöst inte (det tar tusen år för min dator att komma på så ... lite därför också).. meeeen jag tänkte jag skulle klistra in lite bilder från det senaste dagarna ? ooch såå skriver ja lite kommentarer här och var såå jag gottgör mej lite grann ... hum .. jaa .. de e väl en helt okej ursäkt ? :)

hehe :D tycker jag iaf :) kommer nog blogga på kvällen/natten säkert något också , men ja .. de får vi se sen! Såå nuu ja njut av de fina bilderna *skratt* de är dålig 2megapixel-telefon kvalite allihop så haha hoppas i nu ser något (A)




Eeen ego bild på mig , hah :) bara för ja sir så smal ut på denna (A) ... seriöst ja borde ta tag i mitt motionerande lite.. de skulle vara helt bra om ja klarade av att cykla då sommaren kommer ? och så skulle jag kunna få tillbaka min bikini-kropp... hum... skärpning! :D






UUuunderbara Lazze min gillade att sova rakt på mina saker , iaf nästan, medans jag både bloggade och läste på prov :) voi liite va han e gullii :))



Dethär inträffar lite varedag ... ibland envisas han ligga i famnen , det blir jobbigt så ja blir tvungen att lyfta han brevid mej iaf :P





Jag hade varit till mitt klädskåp för att söka en tröjja , och plötsligt tappade jag bort katten , och han kom inte fast jag lockade på honom, så jag började söka och söka och söka , sen tittade jag in i klädskpet, och nemen titta där herr katt ha förvandlats till uggla tror jag , där satt han och lurade :D sen hoppade han ner i min famn och började spinna , antagkligen för han inte vågade hoppa ner då han engång kommit dit upp :D

P.S Mitt klädskåp brukar vara städigare






Sen var jag ute och gå med hunden här en dag med syrran ( Mimmi ) i vacker vädret :) Jåå inte nån wow bild men de va ju soligt iaf ... :D




och till sist , men inte minst, har jag kollat lite Vamire Diaries , mhhhrmhhr!!! de e no hot stuff on high level! :))
hoppas dom skulle komma till finland någå tag (jag menar ju twilight töntarna Rpatz och KSTew ska ju kanske hit :(  ) så då kan väl Ian och Paul och Nina komma hit dom också?





okej nå de va bilder för idag nu skall jag rensa några mappar och läsa mer psykologii... jee...

kramhej!





burnin'

You set my soul on fire   -


please make it stop





Altså okej

Idag har jag varit rent sagt usel på att blogga precis hela dagen..... istället har jag ätit, sett tv , och läst på prov.
suck* skärpning till imorgon!.. kanske ... 

aja  sova om några minuter lr halvtimme, Gonatt! 


(haha gud vad tråkigt inlägg.. kram! )

inatt jag drömde något som..

Jag faktiskt aldrig drömt förut ... lr natt och natt , jag slumrade till då jag sitter och läser på prov , men jag drömde att hela mitt hus brann ner! fattar ni ens hem!
usch :( Det började så att jag var inne och såg på tv då det hände! Jag Joz och Lina satt i våra soffor i vårt tvrum och tittade på tv med min lillasyster (det var kväll) och mittiallt exploderade allt och då jag vaknade igen skakades jag om av en ambulansman! (han va lite snygg men ja hann inte riktigt tänka på det) och plötsligt var det ljust ute.

Först trodde jag att huset hade klarat sig för utsidan såg inte så skadad ut, men så gick jag till framsidan av det för att titta, då jag såg att hela insidan av huset var borta, inga våningar fanns kvar inget på väggarna allt var bara en stor urgrävd kiwi.... allt låg där i svart och grå aska inte ens en metallgrej fanns kvar som man kunde tänka sig vad det skulle kunna ha varit fören de tagit eld , och alla bara grät och grät omkring mej...

Utom pappa som bara satt och pratade om att det måste varit ett gammal energirör som exploderat ( altså de finns inget sånt påriktigt va? urgh :( )
Iaf var det sjukt hemskt och jag vaknade med en stor klump i magen i min säng nästan med det samma efter den "scenen" sen va ja bra glad då jag insåg alla mina saker fanns kvar påriktigt...

Jag googlade vad en eldsvåda betyder i drömmar .. ni vet såntdär "tyda drömmar"
så hittade jag denna sida http://sjundesinnet.se/dreams.htm

Där står det att (det gick inte att kopiera) det är en dröm som har sexuell anknytning? eh? Ja har hört andra storyn om det..dedär kan inte stämma.. betyder inte brand att man kommer få pengar snart? (de skulle isf stämma:O, skriver om det senare! )

Men vad tror ni? kommentera gärna om ni vet vad det "betyder" :) 

kram !

*gäääsp*

Gomorgon Gomorgon :)
OOh va de varit skönt att sova tills nu! Syrran kom just hem från skolan , hon hade just skrivit klart provet, (och lucky me hade inget prov ;) ) och jag bara sooov och soov tills hon väckt mej just<3 Gud det vart skönt, imorgon blir det modersmåls-prov (svenska) dock och efter det är det historia om jag minns rätt! (uurrrgh uuussch :( )

blä ser inte fram emot det , men nu ska jag käka något är hungrig...
Hum.. Igår åt jag limppa ... knäckebröd nu ist?

kram! ;)