free counters

RSS 2.0
Click for RSS!


 

Ojdå



Hej bloggen idag har det varit fullt upp enda sedan kl 9 på morgonen då jag och syrran förde Victor hem då han skulle åka påväg på resa, efter det var hon och jag ute och gå/ springa med hunden , det har ju varit ett sånt awesome väder idag! :) Efter det städade jag bilen !! nu glänser precis allt;) Känns bra att jag fått så mycket gjort. Efter det blev det att städa huset aningen och dammsuga , efter det somnade jag i soffan ... och vaknade för en halvtimme sedan. Såå har sovit siii sådär 2 och halv timme fast jag egentligen planerat att jag skulle blogga massa osv. Nu mår jag lite dåligt och ska försöka ta de lungt såå sköt om er fina läsare och bli inte sjuka det är inte kul! 











Kommentarer
Postat av: Johanna och Sara

assnyggt! :) riktigt nice blogg :)

2012-04-15 @ 19:01:56
URL: http://geminaarts.blogg.se/
Postat av: Maliin^^,

sv; haha tack:D ja jag lägger nog upp några bilder imorgon efter skolan!

2012-04-15 @ 21:29:28
URL: http://maliinmattsson.blogg.se/
Postat av: Sannalitens.se

Hej! Gör du bloglovinbyten? I så fall kanske ud vill göra med mig? Min länk dit är: http://www.bloglovin.com/sv/blog/2681438/sannalitensse

Lägg gärna till mig och skriv vilken följare du blev och din egen länk dit så lägger jag till dig direkt! Och du, jag är inte en sån som slutar följa efter tre dagar. :)



Kram!



Ps. Hoppas allt är bra med dig :)

2012-04-16 @ 01:29:36
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: Sara L

Åh, vad roligt att du också är tvilling och att ni gillar att teckna! Står ni också varandra nära eller? Är alltid lika intressant att få veta hur andra tvillingar fungerat!!!

2012-04-16 @ 07:30:56
URL: http://geminaarts.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback