free counters

RSS 2.0
Click for RSS!


 

Piercing Time?


Ooh så kluven , what to doo, pierca tungan eller inte?

Ni med erfarenhet , Tog det ont? Läkte de långsamt? Var det mycke problem? Läspa ni länge? Hade ni ont i tungan länge efteråt? Var det svårt att äta? Vad åt ni första veckorna? Berätta allt! 



Kommentarer
Postat av: Lotta ♥

Hörde nånstansifrån att de sku bli olaglit eller att de va ren? Fast kanske nån ha lura de i mig bara eller så ha ja drömt ja vet nt xD

Men jo, de e ju snyggt, men ja gör de no tammefan alder igen! Int had ja den längre än 1 vecka heller, å ångrar verkligen int att ja to bort den. Sjukt to de, å int kuna man äta, å led gjord man å hujj! Fast de e ändrar ju helt från mänska ti mänska. Som me napakorun min, vissa har sjukt skit länge å tkr de tar sjukt så sjutton tillika som ja int känd någå alls. Så de beror ju helt på :)

2012-12-13 @ 18:35:46
URL: http://lottatamminen.blogg.se
Postat av: Melliie

Nej,jag tyckte inte att det gjorde ont! Du är bara svullen ett tag eftet du gjort det, och det känns jobbigt att äta den dagen men jag har aldrig haft något problem med min :P <3 puss sötnos

Svar: hihi! okej , ska fundera på saken! :D
JINXED

2013-01-18 @ 10:13:17
URL: http://melliie.myshowroom.se
Postat av: POOS

Jag har piercat läppen tre gånger och tungan var ingenting! Dock gjorde det ont efteråt när man skulle äta och jag var livrädd att få inflamation och så jag följde anvisningarna till punkt och pricka.
Det är SÅÅÅÅ värt det!!! :D DO IT!

Svar: haha jag vet inte , funderar ta en septum också, haha vi får väl se ;)
JINXED

2013-05-12 @ 18:22:07
URL: http://www.fames.se/POOS



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback