free counters

RSS 2.0
Click for RSS!


 

Eric Saade



Min tvillingsyster är ett relativt stort fan av Eric Saade, och vi brukar jämt om somrarna köra omkring och lyssna till hans skivor på högsta volym i bilen , bara för det är en grej som vi gör , och det är roligt, därför kan jag de flesta av hans låtar jag också.

Igår hade denna kille en koncert här i Finland och syrran var ju förståss där! Hon hade till och med blivit intervjuad av Bobster-Malin , ni vet Malin Olsson som jobbar på SVT,? Hon spelade tydligen in programmet "Fredagkväll med Malin" där , hur coolt är inte det?
 
Efter första gigget skulle Eric sedan ha en likadant koncert till, eftersom det var så stor efterfrågan på biljetter, och tur som syrran tydligen hade , fick hon en fribiljett av Erics maneger till koncerten efter den hon redan varit på ! Snacka om tur! Det resulterade i att hon stod längst fram på nästa gig och efter hela koncerten slapp hon med en liten grupp personer backstage för att tala strunt och få autografer och liknande saker med Eric!  


Hon har verkligen haft en helt fantastisk dag av att dömma av det jag fick höra av vad hon berättade i telefonen, och dethär är något jag hoppas alla någon gång skulle få uppleva. Träffa någon av sina idoler och prata lite, skratta och ta lite bilder! Det skulle ju vara fantastiskt! Ett litet möte med sin idol är så mycket större än bara ett möte.Det gör hela dig lycklig på så många olika vis!

Hon satte dessutom upp dessa 2 bilder på Instagram , hon heter Wilwills där om ni vill se fler bilder av hela händelsen, och om ni vill följa henne. Hon heter samma sak på Twitter!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Du glömde o säga att han hälsa tillbaks till dj!:D//mimmi

Svar: ojdå! :D orkar inte korrigera det dock;)
JINXED

2013-03-20 @ 14:45:08
Postat av: Pam-RandompiecesofaMind

sjukt häftigt ju!..:D...gillar oxå Eric^^...

2013-03-21 @ 09:16:38
URL: http://punkpoeten.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback