Let's go all the way tonight ,No regrets, just love

You think I'm pretty
Without any make-up on
You think I'm funny
When I tell the puch line wrong
I know you get me
So I'll let my walls come down, downiiik den låten såå på hjärnan dessutom passar den bra till läget som det är nu tkr jag , HUm imorgon Åbo igen i guess as usual nuförtiden , helt underbart , först shopping , hum sedan blir det kompisar upp till öronen och mys hoss Lina <3 Om vi inte far på bio? vi har inte bestämmt oss än? aja något sånt .

Veckan har varit sjuk stressad, därför jag inte bloggat heller, datorn har inte varit igång och jag har inte varit hemma (lite av båda) så det har inte blivit av! men ja nu sitter jag här ock jollrar lite strunt igen om de nu är  nån som läser denhär skiten haha ;) puss på dig isåfall! :) Iaf så veckan har varit stressig har inte haft nåra prov än men det blir nästa vecka provveckan så då blir de plugga sjuukt mkt.. annars har inget spännande hänt , mest bara det vanliga ska nog blogga något ordentligt på lördag o en massa fotografier , fast de är fula , haha! lovar er! :D


nu har jag inte mer strunt att skriva , behöver borsta håret och sånt, duschade just , hum, aja baii!!

can't get you out of my head
Har bara 1 grejj o säga , idag kommer det inte bli nå bra blogg inlägg, håltimmen slut snart , hum, ja e så halvdöd idag ,  trött o muskelverk.. usss , aja , puss på er hörs!

OMG

Jag fattar inte hur jag ska hinna ha ett liv och orka leva samtidigt? jag vet att det inte går ihop detdär 2, men vet ni vad? Jag är så stressad så jag stressar sönder, hur skall jag end kunna någonsin läsa ordentligt min skolgång? och sådant ? Om jag inte ens har tid att göra läxor en vanlig tisdag? ... O ja , Igår var inte mycket
bättre , ojj ojj, vet ni vad föresten ja höll på att svimma ca 20 gånger underdagens skoldag , lite småkonstigt har jag mått dessutom, undrar vad som händer? har aldrig svimmat i mitt liv och idag har jag varit yrare än någonsin.

Hum annars händer det inget speciellt jag kommer inte blogga så mkt antagligen nu frammåt för Provveckan kommer imot, så det blir att plugga som faan .. hum sen så typ Idol kom på tv nyss , som vanligt sjukt bra , väldigt nyfiken på vem dom släpper vidare bara , men joo annars allting najs ..

ska skriva lite hälsokunskap nu , o förlåt för detta über tråkiga inlägg jag ska bättra mej då jag har tid, Puss o Gonatt!

like there's no tomorrow

Hejj bloggläsare jag vet ja e såå dålig på att skriva på veckosluten! jag yrar omkring alldeles för mkt!  Ja men igår  var det först ut och äta med min finaste Joz<3 och sedan var vi på bio! och såg Resident Evil- Afterlife den var faktiskt väldigt bra! trodde inte det , men den var verkligen bra! och sedan bar det av till MAts , med några vänner och ja tog nån öl o någon cider , hum ganska flum, sen hände inte så mkt mer men de va faktiskt roligt det åxå (A) sedan kom jag hem från Åbo idag på morgon/dagen, sedan sökte pappa mej från malmen med båten och så hälsade vi på fammo min , och ja åt äppelkaka och drack kaffe , då vi kom hem var jag så slut så jag nästan somnade en timme senare åt jag och ja nu ha jag inte gjort mkt mer än duschat och pratat i telefon och sånt yrande typ, men ja najs veckoslut ivarjefall hänt massor , i lööv it slänger in några fula bilder från igår också ,  iih haha  ja ba älskar att va i åbo.. pappa får säga va han vill men lanttis lolla blir ja inttee! första bilden e annars från stan , Joz och jag såg någon bildat ett hjärta av löv på en vägg , konst tkr jag! och ja , va fint de såg ut! :) andra e mitt o Joz glas fler blir de it för dom var så fula, phaha <3 Nu ska jag dock sova strax! ny dag imorgon och jag är riktigt motiverad, jag börjar trotts allt först 10 imrn iaf.. Puss hej o Gonatt!Fredag wohoo

Fan åxå, höll på att somna på bilteorilektionen ivarjefall , haha , lol, aja idag är det fredaag wihhuu skönt som fan , har just duschat o ska väl hitta på något nu , humm humm, aja puss på er! imorgon blir det åbo ! först mat med den finaste i världen , Joz , och sedan blir det bio!  längtar kommer bli så kul o najs! hah kanske ja sätter in foton från det sedan! hah  nu skaja gå , vill käka något (A)

when it's good then it's all good 'til it goes bad...

Juust loove bilskolsteori lektioner, ja kommer så va död morgon.. så säkert.. altså pga att jag har dag från 8- 4 , jag känner mej så lycklig<3 NAT! hoppas jag bara inte somnar skulle vara såå pinsamt!

Gonatt nu ska jag verkligen sova! Puss på er!

Chillade

Satt och tittade på 70's Show just , och youtubade det påskojj och se vilken söt film jag hittade! Nublir det dock lite läxor.. tror ja .. kanske.. om ja hinner... och.. orkar ... lr bara orkar ..
Saksamma ,  nu måste jag hitta syrrans systemkameras  linsskydd som jag slarvat bort .. fan åxå!

regn regn regn bara regn regn regn (8)

Fick ett fotoryck då jag kom hem och tog några bilder, dessutom regnade det då ja cyklade , så hade härliga lockar då jag kom hem !  Annars var det rätt så äckligt väder...  här är 2 bilder ! Puss skriver senare igen som vanligt!höhöhö inte så snyggt kanske men endå hah! :D längesen jag tagit bilder på mej.. hum,..

Flummar hit en text som bara ploppade upp i huvudet

Jag kände dina varma andedräckt mot min nakna hud och omfamnade dina våta läppar med mina.
Jag önskade du kände samma rus som jag och pressade dig så tätt intill mig att jag kunde känna dina hjärtslag.
Mina fingrar flätade in sig i ditt lockiga hår och jag smakade på din mun med lätt stängda ögon och djupa andetag. Jag lät mörkret omringa oss utan att vara rädd.
Jag kände din bröstkorg höjas och sänkas i tackt med dina varma kyssar på min panna, kind, hals och mina läppar.
Njöt av doften av dig och drog den långt ner i mina lungor, för att väcka till liv det som så länge varit dött.
Kärleken

Eww

You look hot. At night. Miles away. Behind a wall. In a cave. Deep underground. To a blind person.  Phaha bara älskar denhär gruppen på facebook... Gonatt allesammans! :) nuu e de sova dags , för morgondagens "jobbiga" dag , skola från 8-10 sedan ledig.. wihu!


HOT

Såg lite av Mtv VMA nyss, (videomusicawards) och blev påminnd om detta ,  Han är bara så jävla bra , och omfg hur het han är *drägglar bort*

VILL HA DEM!

Okej antagligen passar jag inte i byxorna
1 pojkmodell
2 Hängiga

Men guud va fina di är! förlåt för den dåliga kvaliten på bilden.


Vad var det jag sa

Hejsan allihop! joo-oo idag har nog varit en bra dag trotts att den rent ut sagt regnat bort, jag vet inte när jag skulle sett så mycket vatten komma ner på samma gång? Aja något otroligt ovanligt som hänt idag, dessutom riktigt skrämmande konstigt är att talet 6 förföljt mej idag!? och jag vet , nu tänker ni "vadå då har du räknat allt du sysslat med eller?" Men nej! Det har jag inte, jag har råkat lägga märke till det bara!

Jag höll på att få stärv på mattelektionen när alla svar blev 6 helatiden , det e ju seriöst småsjukt, tidigare hade jag håltimme, gissa hur många avsnitt jag hann titta av simons cat fören jag hamnade gå till lektion? just det! 6 st! ( BTW är det något sjukt otroligt ljuvligt! youtuba det! )  Hur många euro hade jag i plånboken .. 6.. hur många ED flaskor har jag hemma på skrivbordet.. 6 st ..Och hur många meddelanden har jag i min inkorg i telefonen  då jag skulle radera den, och hur många händelser har jag då jag loggar in på FB ? jo 6 st! tillsist började jag bara asgarva åt det hela då jag nu faktiskt har en poeng i dethär, jag hade planerat läsa cosmo idag , o ja va e inte majoriteten av de som står där ? jo Sex , Aja livet är konstigt ibland! bara att acceptera , det roade mej ivarjefall .. tänkte länka några bra artiklar åxå! ;) Och om ni nu e trötta på att läsa då jag skriver så mycket! Inga problem, de är korta!


http://www.cosmopolitan.se/karlek/sex/2009/12/29/sex-gor-dig-friskare

http://www.cosmopolitan.se/karlek/sex/2010/01/26/3-sexiga-platser-i-ditt-hem

http://www.cosmopolitan.se/karlek/2010/06/17/3-passionerade-kyssar

valde ut några inte allt för brutala, jag menar herregud barnförbjudet :O ;D
Fast rätt intressant... nu ska ja sluta flumma, puss hej!

Fortsätt andas

Slänger först in en låt som typ små jagat mig heladagen och tycker den är så jävla fiin så ja , varför inte? :)

Lev Ditt Liv - Inte Någon Annans

Altsåå jag blir så tvserie sjuk, sitter o ser på alla möjliga videos på youtube ( skönt att ha håltimme ) jag funderade se lite på How I met Your Mother åxå humm får se hur de blir, i love my life today, seriöst bra humör , lite småsugen på att det borde bli veckoslut ´bara , aja det löser sig, hum, Skriver något intresantare senare , puss! :D här får ni en video jag tkte va söt , inte de bästa ja sett men iaf (A) haha :)

 

"I like piercings, dyed hair, tight jeans, nightmares, ice cream, bright things, I love it when you bite me"

-rubriken är en random låt jag hitta just-

Jag trodde inte sånthär existerade i småstäder, helt sjukt, de dumma är att man känner sig rätt hemma, det är såhär det ska vara , att skvallra runt är vardag att höra strunt är något man gör i barnsbensålder, och att leva i de strunt man hör är rena barnleken, och jag gillar det

Hoppas dock inte världen blir en enda sås av tankar handlingar och okunnighet och ovishet osmarthet och olycka.. det skulle inte bli något bra i slutendan ivarjefall...
Jag önskadr dessutom jag hade någon som förstod mig lite bättre med mitt tänkande, om världen och allt, jag är inte så stark ensam, klagande gör inte saken bättre ..
Jag blev lärd en gång att man lär sig av sina misstag... men då är frågan.. om jag inte får göra dem , misstagen,  när ska jag lära mig av dem isåfall?
Därför tänker jag hinna göra så mkt misstag jag bara kan i mitt liv ( om vi överdriver aningen) tills jag dör att jag åtminstånde lär mig någonting, kanske till och med fler saker fler gånger. Det kan nog behövas.
Då kommer jag ju kunnig till nästa stadie av livet ivarjefall, det är väl inte så dumt?

Nej fast det är ju klart , ska man gå omkring å tissla o tassla sådär med adjektiv som okunnig osmart och ovishet.. kan inte livet bli värdsligt roligt, inte heller intresant lr njutbart .. eller kan det?

Jag tror det kan, bara man tar det med måtta , och sedan lär sig..

Min stora syster sa en gång till mig att " Bra saker faller i bitar , för att kunna byggas upp till någonting bättre" och jag tror på det ( förlåt för jag inte kommer ihåg exakt d du sa, men budskapet e detsamma! )

i vilke fall som helst stämmer det säkert.. jag tror på det..
puss <3

" Människor kan ändra" " Du kan aldrig gissa vad" " Det är sant"

Min Pappa e rik ska vi hångla?


Die Another Day

Buuu på er mina små jätte fina läsare! :) Idag har hänt massor egentligen , jag har haft engelska föredrag som gick ganska bra faktiskt , sen så va de inte mkt mer i skolan i princip hängde med Joz as usual, my babee <3
Sen såå hum, typ ugglade jag igenom skolan, kom hem senare på dagen och fick värsta chocken av allt pappa radat upp vad jag skulle göra (han lämnade en lapp typ, i levande format, min lillasyster)

Jag skulle klippa halva gräsmattan för tvillingsyrran skulle först klippa halva sedan jag fortsätta, men före de skulle ja plocka gräsmattan tom på äppel, (vilket jag gjorde medans syrran åt äppel) o vi har 6 äppelträd och typ  gräsmattan röd istället för grön pga av alla äppel, så de va jobbit , så ja de fick ja göra sedan måsta jag städa upp inne lite åxå, men då had redan endå lillasystern grejjat det mesta ,  aja de va väl nästan det... Sen grejja jag lite byk, och sen talade jag lite små skit med Malin <3 

Världens sötis ,  så vi skvallrade lite, o sen tyyp idonno, gick jag i duschen och sen  började IDOL , så kollade på det , och efter det ...

Har jag suttit i telefon ett bra tag... hum o nu skriver jag dethär, fullspäckad dag me andra ord! Snart ska jag sova , kommer skriva en mer "power" text senare kanske , nu ble de mer info, ja behöver skriva ut lite kännslor än känner jag .. Puss på er!

bara för jag har tråkigt


ICA reklamer

Fortsatte kolla ica reklamer, gud va de finns många bra (Y)


Jag bara skrattarTack vare skolprojekt har jag denna reklam i huvudet, den är sjukt rolig, älskar alla ica reklamer dom är lika dumma varjegång.. sitter i skolan just nu har egentligen konst nu ( 2ans kurs), men det är jobba hemma arbete så har håltimmar här, pratar med några vänner på facebook och surfar, ganska chill, mina 2 bästa vänner va just här också men dom for hem sedan, vi kollade på ett föredrag vi skall hålla, och nu sitter jag här och uggllaar ... hum såg 2 afrikanska tjejjer i 20 års åldern på bussen imorse föresten dom var ganska vackra men dom prata typ inte alls o de man hörde va på afrikanska lr något, aja , konstigt o se dem på ett sånthär litet ställe som pargas, men skriver mer då jag kommer hem kring 4, ska ha konst ( 5ans kurs) till klockan 4... jei , aja hörs sen, puss!!

NOMNOMNOM * mys*

Jag somnade inte riktigt än så klistrar in några favoritbilder

Nu orkar jag inte sätta in/söka upp  fler, men där var några , haha,  myyys, dom e så fina <3

Forever is a long time, but i wanna spend mine with you

Gah kan inte sova tänker för mycket måste nog ta och försöka sova i något skede, hoppas dethär inte blir värre bara , bilden är från weheartit btw, sött intesant? bilden påminner mej om något bra , därför lade ja in den <3

*suck* saknar ..

puss på er och gonatt!

Mhm
<3

du är ingen annans , i loved you first

dör sakta i djupet av ingenstans

Jag kom just fram till att jag tänker "glömma" min minnessticka hemma imorgon inför mitt engelska speech, orkar helt enkelt inte nu, för mycket kännslor som åker runt i huvudet och i magen, jag klarar inte av att tänka på skolan. Har ni nångång kännt dendär känlan av att ni egentligen inte existerar utan du är här på jorden, punkt slut? 
Ingen behövder dig, åtminståne inte han/hon som DU däremot behöver aldra mest , inte heller ser du någon uppskattning där hemma eller någon annanstans. Jag har kännt den så jävla länge nu , snart vet jag inte vad jag är bra för längre , och nej jag tänker inte ta livet av mig, så ddramatisk är jag INTE . men lixom.. ja du känner dig så tom och vilsen här i världen.

Allt de trygga som du levde för existerar inte längre , och plötsligt ser du bara alla felen i ditt liv? och du gråter för minsta lilla och du älskar inte dedär fest kännslan när allting snurrar lr då människor är sociala, lr då de försöker få dig i säng, och du njuter av dne uppmärksamhet man får? trotts att du inte går med på det,   lr när solen går upp så vackert på morgonen lr liknande saker som du brukade älska ?

varför ändras allting så drastiskt..

jag bara önskade du förstod hur mkt mitt liv är i bitar på grund av endast och enbart dig, jag hade inte planerat ha såhär starka kännslor för dig, idiot, varför älskar jag dig såhär? vad i hela mitt jävla eländiga liv ha du gjort något bra ? som ens förtjänar dethär..

nu ska jag sluta jag bara kronglar till allting


aja imorgon får ni säkert in något mer intressant än angst, fundera lägga in en videoblogg nu då ja blir frisk åxå, puss på er !

Regina Spektor - Samson

Du mördar mig med dina ord

Men jag dör utan dig

varjegång vi pratar lr chattar

mina starka murar rivs ner

till mjuk sand som en vindbust drar iväg

Jag älskar dig så högt på jorden

jag kan inte förstå vad du tänker

Är jag ingenting längre

förlåt jag borde inte men jag gör


straffa inte mig för detta

jag vill bara känna den livsglädje jag hade med dig

den kännsla jag fick av dig


jag kommer dö på en ensam väg

snart

dehär skrev jag bara om dig


KräftSkiva Igår

Först var allting väldigt småtråkigt, meeen de blev bättre!  Jag drack nog aningen för mycket dock, så inget mer snaps för mej iår, (de tror vi säkert på) Heelan gåår.. inte meer... tack! Hah men nåjåå , altså enligt syrran har jag efter hela grejjen gått först och sova (så mycket minns jag med!)  och då hon sen kommit för att lägga sig nån halvtimme efter mig , ser hon mig rulla i golvet från sängen ... och jag skall ha stigit upp? pratat med henne och sedan typ rasat ihop igen x)  så sedan bar hon mej i sängen så ja inte skulle sova på golvet,  men ja vakna nångång 7 tiden på golve idag? och undrade hur fan jag hamnat där :D men antagligen har jag ju rullat ner igen...nått tag .. altså.. o ja ha ALDRIG o då menar jag ALDRIG rullat ner från min säng någonsin? lol!  o ja minns ingenting av att jag skulle stigit upp lr pratat me syrran , nåjå ja drack lite tätt också, och lite för mkt .. ja hölldes it och stå heller :):D

Men som sagt annars rätt najs nog, annars om man ser över det hela , hum flum kommer nog uppdatera mer senare något mer intresant.. aja puss på er baibai!SATURDAY

Dagen börjar fint ivarjefall får lite mer sömn än de föregånde nätterna och vaknar kvart före 3!! det är rätt sjukt sent!  aja,  sen steg jag upp och typ städade lite , åt och väntade på att pappa och minsta syrran skulle komma hem , och sen gjorde dem det, med snaps till kräftorna ikväll! iik :) rätt kul det endå!  Och sen lagade pappa mat och typ ja , nu sitter jag här och fortfarande är sjukling, men lite bättre humör dock, tänkte slänga in en bild oxå, som jag redigerade om nyligen.

Puss på er!Bilden är tagen nångång i december 2009 :) tror jag :D

Alone

Ääh mådde bättre ett tag men nu är det lika igen ,  just duschat och sett tv och typ lyssnat på musik.. nu vet jag inte vad jag ska göra mer dock .. blir väl att gå och lägga sig istället, äh jag hatar dethär.. tråkigt... och typ ensamt som fan och dåligt humör och, ja allt bara är åt helvete , äh vad jag hatar världen och människor ibland..

En liten bild på katten också, han är ju hemma iaf <3 finaste
Lazze är ju hemma ivarjefall,  finaste sötnosen, blir väl gos och sen sova <3

*Host* *Snörvel Snörvel* *Host* *Döende*

Hejjssan! Åh jag håller seriöst på att dö bort innom kortframtid här bakom skärmen! Snart ser ni endast en liten pöl på golvet och det är vad som är kvar av mig. Förkylningen , (eller vad det nu är jag har) tar kål på mig! jag har både huvudverk, snuva , illamående och muskelverk, antagligen stegring dessutom , aja , tog en Burana just borde kännas bättre om en stund.
IDOL <3 kommer dessutom på TV4  idag ! Typ världens bästa program, jag bara älskar det! Hoppas de finns någon som sjunger helt underbart idag också, spännande!  Undrar vem som blir min favorit i slutändan, uppdaterar nog antagligen saker om det här sedan.... dessutom såg jag ju Sebastian krans ( kranz? ) slinka igenom med en guldbiljett igår , men hallo? va int han LITE för känd för inte en ynka kommentar? Talang i sverige e väl inte så okänt om JAG vet det?  Men hejja Elin Blom! trotts att Sister Twister inte e det bästa precis, hejjar jag storslaget på henne! ( för sakens skull hehee ;) ) HEEEJJJAA FINLAND! <3 
Men det var nog det för idag hittills, Puss på er skriver kanske senare igen!

Famous Living Dead

Shalloow allesammans, nu blir det mitt första blogg inlägg här, ehm tänkte bara skriva att designen inte är klar och att jag antagligen kommer få jobba lite för att få allting att fungera rätt, har dessutom blivit sjuk nu tillveckoslutet , vilken underbar överaskning tycker jag, (noot) hum , imorgon blir det chill dag i skolan, ibland kan livet vara riktigt härligt,  men nu blir det sova , en ny dag imorgon ,tjaoo! puss på er!

Välkommen till min nya blogg!