<3 i just loove this song, and this video :)


I'm leavin'


OMNOMOMNOM

Försökte ta en bild nyss av mina ögonbryn , de gick väl inte alltför bra så min Hiss lr Diss får vänta någon vecka till antar jag tills jag fixat en bra bild.. orkade inte försöka längre (a) 

Visste ni  föresten att man blir sjukt hungrig av att sitta o blogga och läsa på prov? :D lr.. ja .. jag har inte ätit något extra super mycket ida iofs så kanske det är därför då jag tänker efter... men jaa ..
Victoria va duktig och hjälpte sig själv och lagade till sig smörgåsar med gurka och paprika och ost ! (det bästa du kan ha på! , möjligen kan du ta utan ost om du vill ha variation! )
Pappa hade dessutom köpt hem limppa (riktigt mörk) <3 Jag blev såå glad!

Jag har insett att de bästa bröden som finns är limppa och knäckebröd... kanske det är jag som är knasig , men så tycker jag ivarjefall!

Vad är er favorit brödsort? ska det vara mjukt lr hårt bröd till exempel? och tycker ni att bröd passar att äta till maten, som man gör i spanien? själv äter jag bröd till maten varje dag , oftast något rågbröd :) 

Haha oj vad matigt dethär inlägget blev! :D och knappast svarar någon...

Men jag undrar seriöst är det bara jag som älskar knäckebröd och limppa?Såhär ser det ut over here just nu! :) facebook<3 mina limpskivor och en kopp kall mjölk!

hej nu blir de mer strunt blogg...

.... Och inte så långa seriösa saker - det blir ju lite jobbigt i längden :))

Såhär såg btw min morgon ut idag , satt på en bänk i skolan drack min dagliga ED och läste biologi... hm.. sen hade jag prov 5 minuter efter detdär , gliih * blä :(

annars helt kiva dag idag , ja är ledig imorgon så ha bara småpluggat lite :))
Dessuutom var vi och beställde/köpte kökstolar och bord idag! lr vi fick bara beställa för de fanns inga i lager så vi betalade inte det än men iaf! dom var riktigt fina de pappa hade valt , han ha börjat få bättre smak, hum, riktigt najs!
Tar en bild i ett senare skede så ser ni dem ni åxå! och det påminner mej om att jag lovade en bild på mina bryn... hum... tror jag tar o fotograferar dem och sedan får ni ta o hissa eller dissa de bryn jag funderat skaffa mig , dvs ni vet odla fram o göra en ny form! aja ni ser sen , kram!

helt en vanlig morgon för mig , hah inte såå hälsosamt kan jag tänka mej...
4. Mina bästa vänner

Jo altså jag har ju faktiskt ganska många vänner , resten av de listor ja sett har haft "min bästa vän" o här är bästa vänner .. så de gör de lite lättare än för dem iallafall.. men endå! jag orkar ine skriva om alla jag har i vänlistan på facebook haha ;)
Men visst finns det dem jag umgås med mest, så jag tänkte eg lägga upp bilder på de jag umgås mest med i mitt liv :) o hoppas att de duger! Detta är då min fin fina Joz :) Hon och jag träffades då vi började gymnasiet samtidigt , för ungefär 1 och ett halvt år , till en början tyckte ja hon var sur helatiden och undrade va hon hade för fel:P , men som ja är pratar jag med allt och alla och plötsligt insåg vi att dethär var början på en evig vänskap! (tror vi iallafall... ) .. den mesta av vår tid tillsammans går ut på att prata skit , äta , skratta så vi nästan dr .. och sen skratta lite till... vi har roligt fast vi inte gör något speciellt , och vi kommer oftast på något helt sjukt som ingen annan förstår men vi håller på tt gråta av skratt :))
Jag oxh Joz annars.. har inte speciellt många olikheter i personligheterna .. vi är båda småblyga , älskar att va fulla , dåliga på att vara normala , och gillar att vara oss själva .. som oftast slutar lite halvgalet .. men det är okej! :D vi tycker båda om väldigt likadan musik, bortsett från att hon inte gillar BFMV som jag gör .. annars är allting väldigt lika.. 
Däremot är hon en flaggstång i jämförelse med stumpen mig.. de e väl den enda olikhet sådär .. "stor grej" som vi har ...
Vi träffas så ofta vi kan på veckoslut , annars ser vi varandra i skolan varje dag , hon bor 25 kilometer från mig så de blir inte mycket att resa dit bara en onsdag kväll sådär , fast jag ofta vill det! Vi hörs dock varjedag via telefon lr facebook ,  så de är inte så farligt...o ja tror inte de finns något som den ena INTE vet om den andra , ja brukar säga att hon känner mig bättre än vad jag känner mig sj :) det stämmer oftast :P hah :) hu va kan jag mer berätta .. något som säkert är rätt självklart är att jag älskar henne så otroligt mycket att ord inte kan förklara :) Vi är som bara meant to be! hum... om du läser dethär HoneyBee , ILY<3 :) soulmate <3


Bild på mig och Joz då vi var och se på hockey match i i början av vintern! haha de va så roligt <3 mera sånt! Bild i repris, Lina Joz och Jag! lite partyparty @ Linas :) 
Lina och jag i ett köpcenter , här hade jag ljusthår och en tuppkamm! haha rätt gammal bild,  1 år sen eller något borde det vara :)


Så nu tänkte ja berätta om mitt charmtroll Lina
<3
Denhär prinsessan klickade det med direkt! :) vi började genast prata då vi träffades i korridoren då vi började skolan:) och efter dt satt vi som fast i varandra! Då hade jag inte vågat prata med Joz än haha! :) men efter vi alla 3 klickat blev de vi , en helt oslagbar trio som kommer va 4ever! jag lärde också känna Lina då hon började gymnasiet med mig , hon bor åxå 25 kilometer från mig i en stad som heter Åbo , (turku) vilket gör det att vi har samma problem som då jag ska träffa Joz, men som sagt vi ses veckoslut då vi kan o annars umgås vi heladagen i skolan:)
Efter vi lärt känna varandra var det som vi kännt varandra helalivet  och sedan blev vi som kläng-apor som hade de alldeles mest dumma insiders skämt så hela skolan undrade nog va vi höll på med ibland , sedan gick vi en kurs ihop ett tag som gick i Åbo så jag fick sova hos henne rätt ofta under den tiden , vilket gjorde oss ännu närmare , ni vet man pratar hela natten tills morgonen kommer emot , så ja tror också de inte finns en enda sak hon inte vet om mig? och ja.. ja vet allt om Lina jag åxå:P :) Vi har varit bästa vänner enda sen dess , vi alla 3 :) Och ja vet inte vad jag skulle göra utan dem :) de är seriöst de bästa med mitt liv , dom är som min familj , som mina systrar , de är dom jag skulle kunna göra allt för , ja ni fattar , riktiga vänner ut i fingertopparna :) Lina som personlighet är väl att hon är väldigt kärleksfull och empatisk , och hon är lika snäll som ett lamm! :) ho tänker alltid på andra före sig själv och skulle aldrig så mycket som kröka ett hårstrå på nån :) om inte det var så förståss att hon blev hotad ... då skulle hon turn to a ninja :D Lina dansar också och sjunger jätte fint! :) ja vet faktsikt inte vad jag ska säga annat? jag älskar henne mer än något annat , de gör ja de båda 2 , utan dom skulle inte jag våga va mig själv , och vara så lycklig som jag är :)

Lina läser du dethär beibii, ILY! <3 vi 4ever<3

Detta är då sötisen Marlene och sockerbiten Nette , som ni såg i mina bilder från baren!  <3 Tog bilden från facebook, hah , mina var så suddiga då ja jämt fotograferar med telefonen!

Marlene är en jag blivit bra kompis med på senare dagar! men jag vet inte heller vem som lyssnar bättre än henne ? hon har såå många gånger hjälpt mig då jag bara viljat rasa ihop och försvinna, du ger en styrka gumman min! :)
Marlene e alltid lika glad då man möter henne , utom ibland då hon är sur, haha men de brukar endå sluta i skratt. Jag o Marlene går inte i samma skola vilket gör att vi måste ses på veckoslut lr liknande då vi har tid! så vi ses inte lika mycket som jag ser Joz och Lina , men de gör inte henne mindre älskad för det :) jag är verkligen glad över att jag har henne som vän och ju mer tiden går blir hon viktigare och viktigare , sånt som växer fram ni vet :) 
sen så har vi ganska lika humor å sådär :D haha så det gör saken ganska så bra , vi skrattar mycket :) sen som ni ser e hon JÄTTE vacker! :)) haha :) måste bara säga att då ja ennu inte kände henne på det viset var jag sjuukt svartsjuk ( lr heter det avonsjuk? ) på att jag inte såg ut som henne! haha :)) men ja.. ja ble ju hennes kompis istället , guds kompromiss maybe? haha :) iaf är hon väldigt viktig för mej och jag skulle inte byta ut henne för allt guld i världen :) <3<3 lr va är det man brukar säga ;)

Nette (Jeanette) och jag är barndoms kompis se lågstadiet , då lärde vi känna varandra vi började på samma klass och sedan gick jag om 2an i lågstadiet för de tyckte jag var så ung ennu då jag började som 6 åring i skolan:) så hon gick resten av skolan en klass över mig , men det var en liten skola så klass 1-2 delade klassrum och 3-4 och 5-6 så vi fortsatte vara vänner , jag har minnen av lågstadiet då vi hade massa hemliga klubbar och liknande, har till och med gamla anteckningar i häften av det :)) de är rätt roligt att läsa i efterskott :)  jag och Nette "återfann" vår vänskap nångång ungefär samma tid som jag lärde känna marlene eftersom de mycket hänger ihop . Nette är annars en väldigt söt glad tjej som är alldeles fantastiskt rolig då man har dirty mind för hon är precis likadan! och det gör det att jag aldrig behöver låtsas då jag är med henne hon fattar mina dåliga skämt och dömmer inte , därför trivs jag så bra att yra me dethär 2 trollen .. :)  Sen så tycker nette om BFMV precis som jag haha! och det är så sjukt bra :D hon har dessutom jättefin stil :) .. o ja sådär apropå ingenting...finns dverkligen insiders o prata om, sånt som fastnar i skallen som de vore fast med superlim ibland :)) och då jag o nette umgås är det ofta väldigt knäppa saker som saker , ja lite smågalna , och töntiga , och vi skrattar nästan alltid!  Jag har ganska svårt o finna ord ti alla kännslor som kommer upp då jag skriver dethär , så om jag flummar extremt, var inte oroliga de är inte ni som är tröga utan jag som inte kan skriva! haha :)) du e så otroligt fin sötisen :)
Du e så jätte viktig för mig Nette , kom ihåg det <3 Du e lite av de bästa som finns ;)Dethär är då Vibb och jag , lr Viveca heter denna underbara person :)
Vi blev kompisar för 3 somrar sen .. lr är det 2 ? jag vet faktist inte , det dumma är att det var via ett rykte att hon skulle försöka stjäla min pojkvän som vi träffades,  jag hade inte ens tagit det hela seriöst före hon tog kontakt och berättade att det inte var så att de bara var vänner och så vidare :) sen så träffas vi första gången på en sommarfest typ i Pargas här jag bor, drack lite och hade sjukt roligt,  och ja de gjorde att vi blev jätte bra kompisar direkt , vi är dessutom väldigt lika! (vilken chock det måste ha kommit som? haha )  Ivarjefall så har vi haft kontakt sen dess och mailar och rings väldigt ofta och hon har varit till mig ett par gånger, det dumma är att damen bor i kimito och i vasa , o ja ta fram en karta så vet ni hur länge det tar att bara köra dit från mig! ;) så nja de blir inte hemskt ofta , men då det blir av o ses är de talltid lika galet roligt, och jag saknar henne så otroligt ofta , gud vet va ja skulle göra utan internet och telefon? ja skulle ju gå sönder då ja inte kunde ha kontakt me mina vänner :)) 
Annars så är hon bra på att sjunga och spela gitarr! dessutom har hon gjort några riktigt fina låtar! ni borde få höra dem , hon har dessutom bloggen " Imthenewcancer.peppar.fi" (om ja kom ihåg rätt? ) så ni kan kolla den åxå! :) är föresten inte hennes nuvarande hår (inte det på min bild ) helt amazing?

Jag vet inte vad jag sku göra utan denna prinsessa som räddar mig då jag behöver <3 hon är en vän jag vekligen har enda tills döden skiljer oss åt.Vibbssii kom ihåg att du e så sjuukt otroligt superviktig :D haha , vi hörs snart igen , hoppad du läste dethär!<3


Dethär är då som ni kanske känner igen Krisse! Min bästa manmate ! :D haha :)) han är eg den "nyaste bästa vännen" i min lilla "samling" . vi lärde känna varandra via mitt X, eftersom de 2 är väldigt bra vänner.
Jag och Krisse, vi kommer väldigt bra överens och brukar va ute o köra med hans bil ibland för att vi inte har bättre o göra och då pratar vi massa shit och är allmänt störda, sen sjunger vi i hans bil :D det är alltid otroligt vackert :D  De är just de som gör de hela så bra , me vår vänskap, vi kan va seriösa då de behövs men också oseriösa då vi tycker..  vi kan allti va precis som vi är då vi umgås, och de känns helt jäkligt skönt ibland att bara kunna va sig själv :) vilket ja nog alltid försöker va .. men ni kanske förstår vad jag menar! :) Han vet väl det mesta om mina problem och saker, han är en jättebra lyssnare och sådär så de blir ofta att vi diskuterar turvis och ger råd åt varandra , ibland hjälper det ibland inte , men de är alltid kiva o prata iaf.. Dessutom kan ja påpeka vi får ganska dumma ideer ofta då vi är ute och kör och yrar något eget , och så skrattar väldigt mycket, sen är vi bra på sarkasm och att tycka om mat<3 haha de är grejjor d :)) 
Du är helt otroligt viktig Tarden min! hoppas du läser dehär fjant ;) <3

Detta är Gabriella ( Gabbe ) och hon och jag har eg varit vänner sen .. ehm.. vi var 3 år eller något? de va då jag flyttade hit där jag bor nu och hon bodde 1 hus ifrån mej :) så vi sprang alltid från den enas bakgård till den andras och lekte allt från hästar till sjörövare och spelade spel och ja... allt man kunde tänka sig? eftersom vi bor i samma lilla dumma by ha vi alltid hängt ihop och aldrig riktigt tänkt på att behöva "vårda " vänskapen, den finns alltid där för den är så riktig o starkt iaf då man kännt varandra så länge som vi gjort , de är som systrar naturligt nästan:) 
Nu på senare tid ha jag dock haft lite mer kontakt än tidigare, och de är jag glad för, hon är en fin diamant bland alla ädelstenar :) lr heter det endelstenar? :D  Hahah, :)) och så e vi båda extremt dirty minded :)) men sånt händer :)
Vi har ganska nära samma humor o gillar väldigt långt samma saker , i både klädväg , musikväg, intressen.. osv :) hon springer väl lite mer på gym än jag :D men annars så:) dessutom har dessutom båda hund! så vi går ut på promenad med dem ibland tillsammans :) Och något ja diggar e chips o ligga i gabbes säng och prata strunt och skvaller , haha de är vi iaf vi bra på<3
Annars vet ja inte vad jag skall skriva riktigt ,  hon är min Gabblusch som jag älskar otroligt mycket och verkligen kan lita på om jag behöver , och ja hoppas de alltid kommer vara så:)  Älskar dig gurkan min <3 Kan vi baka föresten här något tag? jag vill ha mina tröst-ätar mockarutor :)) ? lr kärleksmums va det nu heter :D haha puss<3
huuii de va alla jag hade planera skriva om trotts att de finns tusen till jag skulle vilja skriva om men de blir för jobbigt , jag har en tendens att skriva så ja får kramp! Hoppas detta inlägg duger för idag :) Bloggar något strunt senare , kram!!

kollade runt på Tjuvlyssnat.se

... och hittade dethär, jag skrattade ganska bra , det va rätt bra sagt, tänk om ja hade så smarta kommentarer då och då? " Utanför en skola, nordvästra Stockholm

Tre tjejer ~13 står och pratar, en kille kommer och ställer sig vid en av dem och kollar på henne.
Killen (retsamt): Heeej Laura…
Tjejen (tittar på honom): Vet du vad du är Sebbe? Du är som ett PMS, men du existerar hela månaden istället.
De andra tjejerna fnittrar till och killen ser förvånad ut och går tyst iväg.  "


Hemma igen

Hejsan , joo kom för ca halvtimme sen hem:) jag gick från skolan så de tog ett tag , men de va rätt skönt , sne ringde jag ett samtal om sommarjobb också , handlar om trädgårdsarbete (vilket är bra så blir inte pappa arg på mig då ja "inte sökt till tillräckligt många ställen") han var redan med några hotande grejjor om att sluta betala vissa grejjer .. ih:( så braa att ja ringde o nu har jag en intervju kl halv 3! :) känns ganska bra och är ganska peppad , lite små löjligt kanske att vara nervös över något sånt ? Men ja behöver verkligen pengar nu! 

Ska dra fram de bästa possitiva sidorna i mig och va trevlig o svara på frågorna så går de väl bra :) jag ville ju faktiskt jobba förra sommaren med trädgård men blev skickad till äldreomsorg- ålderdomshem ist , sökte till staden ... suck* aja :) önska mej lycka till! nu borde ja fixa mej llite fräschare än vad jag är...

iih , skrev just prov

Har en känsla av att provet gick väl lite sådäär va ...

Hum.. Sen kommer det säkert bli en sova och göra ingenting dag idag .. bara för jag inte har något prov imorgon.. äh , seriöst jag borde läsa halva psykka boken idag ... suck* jag måste tänka på min framtid.. jag vill dethär .. *suck* känns lite motsträvigt... annars så är allt relativt okej, inget jätte spännande har hänt dock annat än att jag såg att en från tyskland var och hälsade på min blogg idag! 
 Willkommen! Jag har faktiskt läst tyska i 4 år ... men de märks egentligen ingenstans , Ich kann ein bisschen Deutsch sprechen (spreche?) ? :D jajjaaa :) hum annars kommer det va jätte tråki dag idag.. och nu vet jag inte vad jag skall skriva mera... min inspiration försvann någonstans.. nu skall jag maila Joz , kram på er! :) hörs säkert senare .. någonting iaf...

3. Min Skola

Jag vet egentligen inte vad man skall skriva om sin skola? det är en skola, man är sig saker, just jag går i ett gymnasium i den lilla stad jag bor i , det suger ganska hårt för jag hatar att gå i skolan för jag inte orkar läsa och vara aktiv i de ämnen jag tycker är svåra .. och jag tycker inte soeciellt mycket om slämm maten vi får heller ...

Annars gillar jag det då jag kan träffa vänner där och så:) man kommer bort från hemma miljön ett tag per dag, de e lite småskönt faktsikt , dock börjar den allldeles för tidigt och slutar för sent ... fast ja e glad ja började PSG, Mina bästa vänner till exempel skulle jag aldrig träffat om jag inte börjat där , (Pargas Svenska Gymnasium ). och ja är väldit tacksam över att ja träffat dem:)


http://www.mebb.net/~pargassvenska.gymnasium/

här är en länk till skolans hemsida där står inte speciellt mycket men ja , iallafall något! :)
bild från vägen nu vintertid på skolan:) ser lite tråkigt ut , men de är rätt mysigt o litet :)


Vad jag i framtiden vill göra kommer i ett annat inlägg så tar om skolor jag vill komma in i i ett senare skede :)

kram!

Bilder från igår

Jag fixad och grejjer , precis före vi far ut! lockade håret och hade lila make up, de syns inte så bra på bilden men... tyvärr höll inte lockarna , men ja, de va roligt ute endå! :)


Söta Marlene och Heidi! :) <3Krisse (Kristian) och Jag! mates 4 eveer ;)

Fin Fina Nette! <3 ( Jeanette)
Hazze oh Marlene diskuterar något helt obegripligt antagligen! :))

Krisse och jag igen! :D Vi fick pose:a rätt mycket då! :D
Syrran och Jag i baren frendi! :)Söta paret, Santeri och Heidi! :)
Slurp! :))Haha Jag och min fina kompis Robin!! Haha liite fuul bild ... x)) Men det överlever vi :D

Heikki! :)Nu orkar jag inte klistra in fler bilder ... Det går trögt! suck* såå hoppas detta duger :)) för ja har inte vidare bra bilder i slutendan , de bilder som är bättre kvalite är från heidis kamera , aja ! :)) nu skall jag sova .. tror jag ..

får si , kram på er hejhej!

Hey Världen :)

Hejjjsssaan ! och jaa ja vet lite dålig bloggning idag och igår ! Men nuu e ja back!  Idag har varit en vanlig backsmälla daag haha :) utan baksmälla dock? jag har faktiskt inte mått dåligt idag trotts att jag var ute och mingla och drack o grejjer :) lägger ut någon bild senare av de jag tog med min telefon! :) måste föra dom till datorn först:) och så är jag hungrig .. så går säkert och äter före det också...


sen blir det dessutom bastu senare idag :) mhhr <3 älskar det! Mysigt o sköönt! och så avslappnande om du får sitta där själv och bara sluta ögonen och vara ensam:)
aja de va nog om min kärlek till bastu:P
Nu kan vi byta till ett ämne ja mer hatar än älskar ...PROVVECKA! fyyfaan nu börjar det igen me dedär jävla proven... Imorgon har jag biologi (miljöekologi) och de är så sjuukt tråkigt... aja kanske jag överlever provet med en 7a .. hoppas vi ivarjefall.. bloggar mer om en stund , bilderna och det ,  och kanske ett långt annat av min lista ...mmhhh ...men nu... nu mat! :))

baii<3

Världens Finaste Milla 18 År <3
Dethär är Då Camilla, ( kallas Milla )! en av mina finaste vänner <3 som nu är på utbytes år (elev)  till Australien! och idag blir hon 18 åår min prinsesssa!!! Synd nog kan jag inte va där och fira den med henne , men jag mailar med henne nu som då så vi har hållit kontakten bra ! vilket gör de hela lite mindre sorgset, jag saknar henne väldigt ofta ... men som sagt e ja är så sjukt glad över att vi hållit kontakten o att det finns internet!  för hon e lite av det bästa som finns <3 :) Min milla <3 Jag älskar speciellt mycket då hon skrattar :D  lite av det jag saknar mest , att höra milla skratt live .. De får en att skratta själv om man inte redan hade börjat göra det :D Och så är hon en väldgt bra lyssnare :) jag kan prata vad som helst med henne <3 tror inte de finns något ja inte sagt til henne nu den närmaste tiden? det påminner mej om att jag sak ja ska maila henne ... hum *tänker* haha ! Milla om du läser dethär , du kommer få ett mail innom snar framtid! jag lovar! :))


Annars är hon helt perfekt som hon e ,
En glad härlig sprallig tjej,
som e alldeles perfekt för mej <3
(det rimma , ja har såna skills ;) )


Jag saknar dig sockerströ :( men hoppas du hade/ har? va e kl där ? Världens BÄSTA födelsedag dit nere i värmen! och att du åt god kaka och allt såntdär jätte roligt o bra :) ja skickar så mång kramar de bara går <3

vi hörs snart igen , puss på dig!


Haha OMG!

Heij ni där ute som gillar the Vampire Diaries ni måste testa detta! alla "speldelar" är inte ute än dock men antar de kommer i tackt med seriens gång.. om ni testar dethär Kommentera gärna vad ni blir för något, antar du fattar va ja menar då du spelat en stund ;))  

och ja jag rekomenderar dett! Det är roligt! haha nästan skrattretande :D


http://bloodlines.cwtv.com/att/

Min familj<3

Hej ! jag tänkte då skriva om min familj! och jag tänkte lägga upp det så att jag skriver lite om var och en och sen allmänt om allesammans tillsist o vad de betyder för mej:)!Här har vi ju då "das tardi" som är min tvillingsyster  :)) Hon kommer antagligen bli sur på mej då jag publicerat dnehär bilden haha om jag känner henne rätt men ja tycker hon är söt! :)

hon heter Wilhelmina och är 18 år gammal precis som jag och hon och jag har ett väldigt starkt band mellan oss jämförelsevis vad vanliga syskon brukar ha , vi är mer sombästa vänner än syskon, fast det är klart , vi har glidit isär lite grann , men allt är endå relativt som förut :) men vi umgås inte riktigt med samma kompisgäng iaf:)

När vi va sm var hon den som alltid skulle bestämma och jag fick bara tacka och ta emot :) sen knuffade hon allti bort mej från bilder lr då någon filmade för hon skulle vara i centrum :D haha good memories <3

Annars är hon den pop/punk/rockiga (hennes favorit band är paramore! ) och jag är rock /metal/metalcore/deathmetal.. o ja blabla  :) så där har vi rätt stora skillnader... och .. ja ? NI kan skriva in till komentarer våra största skillnader för jag vet faktskt inte riktigt något annat än kläder och musiksmak.. hum..

annars älskar jag henne no matter what , och hon kommer alltid vara 1 minut yngre än mig ;) haha  vet it mer o skriva dock :) <3Sen har vi min halv syster Ida-Kajsa! :) hon är 24 (?) och bor i spanien och pratar flytande spanska! :)) jag saknar henne varjedaag men gör livet där henne lyckliig ska hon få boo där :) ja minns eg inte hur det råkade sig att hon blev där och bo? men det är inte speciellt relevant heller, hon är en bra lyssnare , och en väldigt bra förebild tycker jag! :) vår sådär systerkärlek har dessutom blivit starkare med åren , då ja var yngre va hon bara störande ;) sådär som syskon tycker :) ja ser henne som min riktiga syster , så bara för att bilogin säger halv , ändrar de ingenting, folk säger dessutom vi har många drag lika trotts att hon är blond! vad tycker ni?

Hon är dessutom jätte rolig och kittlig då man busar med henne :D miss u sis! ''/ kom till finland snart igen! :))Dethär är min lillasyster Charlotte , 13 år gammal, :) Vi kommer väl inte sådär väldans bra överens, för det mesta skriker vi åt varandra och är elaka :P men det gör väl alla syskon som har en syrra i "fjortis" åldern ? :)) right? ;)
Annars är hon väldigt duktig musikaliskt och har fin sångröst och splear både gitarr och piano (imponerande! :] ) Hum, hon är väldigt nyckfull och mångsidig också, sen kan hon bli väldigt känslosam om hon vill, och ja jag älskar ju nog henne fast jag skriker åt henne varjedag och vill hon ska låta mina kläder vara ifred , haha ! :)  va ska jag mer skriva? ja vet inte... det får räcka :DOch ja jag vet dethär är inte ett porträtt av nån! Men jag har ingen bild av Pappa! Så jag tog en bild av landskapet där han är uppväxt! Det här är min farmors gårds strand , fotat från bryggan utåt :)


Pappa är väl världens bästa pappa /<3) som alla pappor :) och han håller på med jordbruk och med sitt jobb ganska mycket , men då han inte gör det hittar han på något roligt med oss andra i familjen eller är kreativ med att fixa på huset eller gården eller liknande :) när jag var liten läste pappa alltid en godnatt bön med mej och tvillingsyrran och så sjöng han för oss :) de e lite av de finaste ja vet , då pappa sjunger , han känns så trygg varm o stor då :) okej inte stor för han sjunger :D men pappa är ganska stark och sådär :D Jag älskar såklart min pappa väldigt mycket även om våra åsikter går mycket kors och tvärs ibland.. men han är endå något otroligt viktigt för mig , han har alltid funnits där , och han hjälper alltid då man behöver ... Pappa älskar också Dansband :) och har ett eget Dansband :) och han har lärt mig dansa enda sedan liten! Så mej får ni bjuda upp till dans när som helst! haha :))
Jag tycker för den delen också om dansband :) bara för jag har det i blodet antar jag , och är uppvuxen med det , bland annat är min musikalitet jag har fått från pappas sida :)
mer vet jag inte vad jag skall skriva ... nåå iaf :) han e världens bästa papii <3
Dethär är då jag och min mamma , lr vi fånar oss lite på denna bild , men jag tycker rätt bra om den :)
Min mamma dog för ca 2 år sedan , och jag saknar henne väldigt mycket, vissa dagar är lättare än andra :) Ibland känns det som hon sitter brevid lr skrattar åt mig då jag gör något galet. min mamma var väldigt lika mig och väldigt jordnära. I sättet mer som en ungdom, en kompis, en som stöttade och förstod ingen skillnad vad det handlade om.. jag tror inte det fanns något jag INTE kunde prata om med min mamma... Dessutom var hon bra på att laga mat! och var väldigt kreativ och hade sinne för stil och konst :) hon sjöng också vldigt fint :) jag älskar och älskade min mamma väldigt mycket , men hon lever kvar i minnen och i våra hjärtan , och att tänka på allt, att hon inte finns längre , att ja inte kan krama henne längre , saker hon missar som mina blivande barn i framtiden och allt sådan gör ibland väldigt ont , men jag orkar vidare för hon ser dem nog , och hon vet jag älskar henne :) fast hon inte kan ge mej "svar" :) iaf tänker jag det så, för jag tror på det .. hum va mer kan ja skriva om henne då? mja , ja vet inte :) men jag älskar henne och de kommer jag alltid göra :) 
oh , föresten , pappa o mamma skilde sig då jag var 7-8 år gammal och jag har alltid bott hoss min pappa , men jag bodde hos henne på veckoslut o vissa dagar i veckan ibland :) det var inte speciellt lånt hon flyttade iaf , kanske en kvart med bil :)
Har massa fina minnen med henne , men ja skulle kunna skriva tusen inlägg om det så det sparar vi! :)
Dethär är de nyaste delarna av vår familj vår Hund Annu (utala U:et som ett O )  och Katten Lazze :) för han liknar lite på Latz katten ;) (kattmaten ni vet? ) men ja kallar han även Larz-Krister ibland och Lanzi och ja alltmöjligt ;)) :D hah :) dom är väl rätt mycke som andra djur bortsätt att de är totalt knasigaoch egna , precis som vår familj, speciella på topp nivå:) haha , tänkte skriva ett inlägg omvar dera i ettt senare skede så rabblar inget extra nu :) Men vi jagar med Hunden som är typ hela familjens men hon tyr sig mest till Wilhelmina , ( eller Mimmi  som hon också kallas ) så hon är väl lite av hennes hund , medans ja Katten är helt min:) allt började eg med att min första katt som var min och min farmors , den var alltid min då jag va där (hon hade 2 st en till syrran en till mej) men han sprang bort och har inte kommit tillbaka sen dess , så jag ville ha en ny , och pappa gick med på det, men vi skulle ha honom hemma så annu blev van med katter så hon inte skulle jaga dem , utan Harar ist :P och ja de slutade med att han helt och hållet blev här, vilket ja är såå glad för för han är ett av de finaste jag har min egen lilla luddboll<3 men joo som sagt skriver jag mer om djuren skilt för sig senare skede! :)

älskar dom båda<3 dom är så fina <3

Bilden under är tagen hos min farmor :) och ja det är då Annu som tittar ut :) tror hon såg en fågel :D
Men ja, det börjar väl vara det.... Okej vi har faktsiskt ett akvarie också... förut hade vi massvis guppyn och andra fiskar som svärdbärare och sådär va .. men .. ja dom ha dött... men nu är det ungefär 5o tal små Ancistrus malar där ist :) Till en början hade vi 1 och han heter Lucas :) han e lite småskrämmande o gillar mörker oxh hålor.. hum men helt söt då han suger fast sig på fingre :D (ibland då man renar akvarie måste vi flytta fiskarna till en annan skål) sen fick vi Laban och Labolina till i akvariet och efter det .. jaa .. har det blivit tillökning till höger och vänster :DD så vill ni ha såna malar (dom äter alger och ogräs i akvariet) så kontakta mej! dom ser föresten ut ungefär såhär (lucas är ca 15 centimeter stor och mörkare dock)  :

NU var det allt! haha :)) kram på er!Hej vänner små med ögon blå!

ÅÅh ja har tänkt blogga heladagen! men datorn har haft något eget liv och vägrade starta efter den impulsivt stängde av sig medan jag läste några bloggar? aja :) nuu är jag Häär ivarjefall o tänker blooggeetiiblogga ordentligt några inlägg om saker ja ville dela med mej aav :)

för det första tänkte jag säga att vet ni va? jag har just nu datorn kopplad till min tv (32 tum) så jag har en stor skärm istället för min lilla laptop! det är faktiskt ganska najs :) , ljudet blir dessutom bättre då ja lyssnar på musk då de kommer från Tvn:)

Hum va ska ja mer prata om idag , lr skriva ska man väl säga ?.. hum ja jag lagade pizzor med pappa :) mded maletkött och hans egen krydd mix (naminami) ananas och räkor o liite vitlök! mums ;)!  efter det var jag och bastade i vår bastu.. hum tog en lång sval dusch .. noppade ögonbrynen , och de blev faktsikt riktigt bra! ska ta bilder imorgon lr något då ja lite fixat mej så får ni se :) hum.. ja o nu sitter jag och bloggar!

Imorgon blir det städjobb i en festlokal från kl halv 9 till 11 , moppa golv, diska , torka över 100 vinglas o liknande, kul! inte speciellt, aja jag ska iaf inte servera idag också så de är jag glad över! dessutom behöver jag pengarna för imorgon blir det nog Pub och baren med syrran tror jag :) lr.. vi får se :D

men ja de va väl det om dagen iaf? nu ska ja göra ett inlägg om min familj!


PS. jag såg nyaste Vampire diaries avsnittet åxå, hittade det online på megavideo:)
och GUUD va bra det var! men ja så ni alla vet är Paul wesley fortfarande MIN! bilden är inte speciellt bra denna altså under, men hittade ingen annan just nu , den duger <3 haha han e snygg i alla lägen <3 och MIN MIN MIN <3


gäsp

Altså hej. Jag somnade kring kl 12 då jag kommit hem och ätit efter jag skriivit provet klart .. altså ja skulle ju blogga o grejjer??

Sen gick det så att jag vaknade just typ kring 3 .. okej kl har hunnit bli 4a redan men iaf! suck* dagen ba for iväg :(

men de va skönt <3 ^^ då ja chillar senare skriver ja 2 av listans ämnen idag eftersom jag annarssulle ligga efter med dagarna , och ja, slutligen har ja inte destu vettigare saker att pyssla med :) :D


.. chill dag idag annnars... och ja vet ja e godkänd i provet men ja vet inte hur mycket över .. blöö de e den dagens beskymmer , nuu hitta the vampire diaries avsnittet (de nyaste) och kolla det! hejs:)

Jag har bara 1 sak och säga ...

Jag kommer att somna innom 8 sekunder *snark* altså Familj inlägget får vänta , Gonatt allesammans och önska mej lycka till med provet imorgon!  *glugks* de e faktiskt lite (jätte) knivigt! 


:( blä...
Gonatt<3

:(

ÄH! jag blir så frustrerad! jag kan inte matematiken ordentligt, lr jag kan faktsiskt endel.. men de känns endå rätt jobbigt! som jag inte kommer få saker att stämma i provet imorgon! hoppas det löser sig.. 

mmhhrr... ja är hungrig föresten , ska äta o räkna lite till! seedan ska jag lägga in ett "min familj " inlägg , dock efter jag gått i duchen så de blir nog sent *gäsp* 

men va göör man it föör att få myki läsare o för eer ?

(8) im a good blogger , diudiudiu im a good blogger ...... (8) nån egen sång ja just hitta på... whatever!


Kram!

Tiden rinner iväg!

Åh gud! Hur skall jag hinna med någonting idag? Jag tänkte sätta in ett kort snabbt inlägg nu bara så jag inte behöver stressa med ett sen! Jag skall och räkna matematik till en kompis , har matematik prov imorgon! ih , inte såå kul precis.. aja deet löser sig :) kanske... jag kan inte precis det vi går igenom.. men :P


jag skall inte ta stress i förväg, får se hur det gå...

nej nu måste ja sticka , skriver senare! hej!


TIkTokTikTok

ehm... ja va inte riktigt färdig än...

IIH sportlovet närmare sig! och jag skulle sååå vilja resa någonstans , om int annat bara en kryssning till sverge eller något! men nee de finns inte pengar till sånt tror jag , jag har aldrig varit utomlands riktigt ordentligt ( bara 1 gång till svergie förra sommaren , men de skriver ja om i ett annat inlägg)vilket fall som helst blev ja såå sugen då ja såg de färdiga bilderna på skolans datorer . *längtande* suuck* om man bara skulle få reesa ti nån varm plats . kram på er! <3

Skoldag till 4

hejjssan sitter just nu i skolan och skriver, är så trött att jag skulle kunna somna sittandes! men nej , nu ksall jag ha konst i 2 timmar! aja , de blir väl bättre då jag hört på lite musik och sådär , hoppas jag inte är dödstrött då jag skall läsa på prov bara , hum annars är allting väldigt som vanligt...

Jag tror dock ja håller på att bli sjuk.... jag har varmt... svettas... och 3 sekunder senare fryser jag? suuck* de kanske är nervositet inför provveckan som spelar sitt spratt! :) ja vet inte.. aja .. ja ska iaf göra mitt " min familj" inlägg senare :) På natten? :D haha lr något.. ja vet inte när jag hinner , hum.. aja vi sir det sen , Puss på er ni är bäst mina små sockergryn <3

Föresten

Nu skall jag ha psykologi lektion :) och mina bästa vänner ska ha ett föredrag om sexualitet , hah undrar hur det blir , säkert intressant :) hoppas bara de inte börjar skratta lr något, mest för deras skull.. haha :D aja whatever! nu skall jaag försöka vakna utan en energi dricka , ja börjar seriöst bli beroende snart! , ( oh gud va de skulle va gott me chips <3 )
Suuck* ja borde försöka hålla min diet lite , dvs utan socker, chips, o fett! och motionera mer! men det går lite dåligt med den.. suck*


skriver något mer intressant senare :) kram!!! som ja då sa redan :D


Jag skäms över att säga...

....att jag lyssnat på Justin idag ... Men vet ni vad! ALLT endast för att spana på flickan i videon! som sägs vara biebers nya flickvän humm va tror ni om saken?

föresten det vill fortfarande inte funka med att sätta in videon från Youtube , nån annan som har samma problem?


Är hos Gabriella<3hejjjssaaan allesammans ni söta läsare :) sitter just nu hos Gabriella och ska strax ta några fotografin på henne! :) hon e söt :) o gjorde mej glad ida då ja va lessen:) bra att man har vänner<3


Bilden är från 2009 från en förfest :) och för er som inte ser det är det då Gabriella och jag , haha :)) vi har båda ändrat en aning! men hittade denna på hennes dator och tyckte den var söt! :)

Dag 1-Om mig

Hejjssa idag skall jag då berätta om mig själv och jag valde fylla i en lista :P eftersom det annar är svårt att veta avd man skall skriva om! :D haha så nu får ni mera listor "jeei" :)) haha :) bättre inlägg de senare dagarna ,LOVAR!

 • Jag heter: Victoria Jeanette *efternamn*
 • Smeknamn: Picke, Vicke , Vic , Prittuli , Pisk , Fjant....  kärt barn har många namn :)
 • Låt som du lyssnar på då du är ledsen: Olika ballader, och Bullet for my valentine
 • Beroende av: Internet, tuggummi, kallt vatten och musik! och papper och penna...
 • Vem behöver du mest just nu: Mina vänner :)
 • Vad tror folk om dig? Att jag är en glad beskymmerslös person.
 • Stämmer det? Nja, inte alltid, tyvärr, men thats life!
 • Vad får du oftast komplimanger för? Mi mat , Mina kläder, hur jag skriver ( skönlitteratur), Mitt hår och mina "mer avanserade " sminkningar :)
 • Vad säger du för att imponera på någon? Försöker få personen i fråga att skratta och känna sig omtyckt , sedan vara mig själv och kanske vara extra söt och vänlig , kasta en komplimang eller 2 :))
 • Hur imponerar man på dig? Är riktigt gullig omtänksam , empatisk och känslosam, med massvis av humor! och gärna kärleksfull:)
 • Brukar du skratta för dig själv? Ofta haha :D
 • Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: " jo hurså då?" av min lilla syster :)
 • Var bor du? I ett mysigt bostadsområde med pappa och syskon i skräbböle -pargas i finland :)
 • Trivs du där: Ja just nu passar det då skolan min är här, men senare vill jag ha egenlägenhet inne i stan :)
 • Äger du några converse: Mja, det är inte äkta, med de påminner om ett par äkta , isf om det räknas har jag 2 par :)) 
 • Sprit, cider, vin eller öl: Svårt val, beror på tillfället och tillställning :) annars är öl och cider ganska vanligt val :)
 • Brukar du bli för full: Mjo någon gång händer det, men oftast är jag precis lagom! :)
 • Vad har du för mobiloperatör: Sonera, men kommer att byta
 • Är du allergisk i mot något: Nej, inte vad jag vet?
 • Har du haft sex idag: Nix , tyvärr...
 • Nästa mål i ditt liv: Hitta något jag vill studera
 • Hur svarar du i mobilen: Beror väldigt mycket på vem som ringer , men oftast blir det ett enkelt " Hej " lr
  "hallo"
 • Vem ringde du senast? Min lillasyster :P Haha
 • Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Har ingen aning ," kom hem och ät" kanske ?
 • Antal timmar sömn inatt: Oj, ehm.. 3 och halv ungefär
 • Sov du ensam: Ja tyvärr där också..
 • Brukar du komma i tid: Oftast , uppfostrad att försening är skammligt... så  försöker! men visst ibland händer det ju man inte riktigt gör det...
 • När mår du bra: Då känner mig älskad
 • När blev du fotad senast: Igår
 • Hur känner du dig nu: Trött och småsugen på chips!
 • Vanligaste färg på dina kläder: svart och grått säkert :)
 • Vad tycker du om fötter: Mina egna är förskräckliga! men överlag är de ju bara fötter ?
 • Vad saknar du: För mycket..
 • Hade du en bra kväll igår: Inte speciellt var trött och sov bort den, för att sedan fortsätta med natt sömnen som istället blev vakande vid datorn.
 • Favorit dryck på morgonen: Mjölk, Varm oboy
 • Rakar du benen: Hah jaa de gör jag!
 • När brukar du oftast gå och lägga dig: VÄLDIGT varierande
 • Är du blyg? I vissa sammanhang ja, annars tror jag de flesta ser mej som väldigt social och orädd
 • Sysslar du med någon idrott: Nej.. men joggar med hunden ibland :)
 • Vill du hellre ha mail än brev: Ingenskilnad post till mig är alltid lika roligt så skriv nu tusen st till mej!  tack
 • Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Förälskelse vid första ögonkastet , riktig kärlek efter några träffar = JA .....inte annars
 • Har du spytt offentligt: Hmm, haha det har jag nog allt gjort flertal gånger..
 • Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: haha vilken dum fråga tror alla skulle göra som jag iaf , jag skulle ha sex med en tjej, och vara riktigt grabbig och skriva ner alla tankar ock kännslor man har som man , och sedan jämföra med hur man tänker som kvinna :D
 • Är du nöjd med ditt liv: Inte alltid
 • Är du bortskämd: Inte precis
 • Vad gör du i morgon: Går i skolan och övar på prov
 • Vad är det värsta du vet? Mycket, vet inte riktigt annars vad jag skall svara
 • Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? beror på .. väldigt mycket..
 • Vilken kändis tycker du är en bra förebild? .... Vet inte , mina förebilder är inte kändisar
 • Vad längtar du till? Då allt jag drömt om slår in (det är väldigt realistiska önskningar)
 • Har du bra vänner och äkta vänskap? Mer äkta vänskap går inte att finna på jorden , ja har de bästaste av de bästa
 • Vad använder du för shampoo? Något från herbina I think just nu
 •  Vad är det finaste du fått? ooh så mycket! beror väldigt mycket på situation, men mycket har gjort mig gråtfärdig!
 • En speciell dag du minns: Då jag kysste min första största kärlek första gången
 • Hur gammal är du: 18, födelsedag 23.11 :)
 • Tycker du om någon just nu: Hum, hur menar ni?
 • Om fem månader: Har allting klarnat och ordnat sig
 • Du samlar på: Inget speciellt, bra minnen?
 • Gröna eller röda äppeln: Båda?
 • Vem ringer du när du är arg/ledsen: Joz , Eller Lina , eller Vibb lr Gabriella, lr Teresa..  .. det beror på varför jag är arg eller ledsen .. men någon av dem e högst troligast :)
 • Gillar du golf: Har aldrig spelat det seriöst så ingen aning
 • Vilken tid gick du upp idag: klockan 7, 8 rena mardrömmen -.- ZzzZzz )
 • Har du sovit i din egna säng inatt: Ja, tyvärr där med ( okej nu måste jag sluta ja e patetisk... )
 • Har du strumpor på dig nu: Nej strumpbyxor under mina jeans! :))
 • Är det okej att gråta: Ja, vid alla tillfellen ska det vara Okej att gråta!
 • När grät du senast: Igår ''/
 • Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa, spara, köpa bil och lägenhet, och ge bort gåvor
 • Bär du glasögon eller linser:  inte än, kanske man behöver i framtiden?
 • Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej det är i princip fullkomligt onödigt.. inte är kläderna bättre för det? men tycker man det är snyggt så tycker ja det inte är fel att köpa, man ska vara sig själv så..
 • När går du upp ur sängen en helgmorgon: När jag sovit klart, vilket kan variera mellan 10 - 4 på eftermiddagen ^^
 • Har du piercing: Hihi ja kan faktiskt svara ja på denna fråga, äntligen!  Är en glad ägare av en madonna /mouche/ monroe piercing! :) gjord för bara en månad sedan!
 • Vill du gifta dig: Nån gång då jag känner den stora kärleken
 • Vill du ha barn: Absolut! många söta ungar <3
 • Solar du ofta: Mjoo då jag hinner och kan! :)
 • Är du bra på att laga mat: ¨å säger dem iallafall! :)
 • Är du flygrädd: Nej, tror jag inte .. men jag har aldrig flugit så vet inte heller :9
 • Hur vig är du: Ganska vig faktiskt, brukar uppskattas!:D
 • Är du musikalisk? Ja, både från mammas och pappas sida,  sjunger och har bra tacktsinne men kan inga instrument.
  Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten lr någon Juice med is!
 • Vilken är din favoritglass: Vanilj tror jag lr Nougat
 • Tror du på ett liv efter döden:  det tänker jag inte yttra mej om det blir för lång förklaring
 • Tycker du om sushi: Aldrig smakat men det ser helt okej ut.. ( fast de säger att de är vidrigt ? :S )
 • Vad äter du helst när du ser på film: .... chips <3 :DDD
 • Bor dina föräldrar tillsammans: Nej de gör de icke skilde sig då jag var 8 år gammal:)
 • Har du tandläkarskräck: Nej... den växte bort för längesen
 • Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällmänniska /nattuggla  
 • Vilken ögonfärg har du: bruna, gröna.. grå? .. blå då ja var liten! :D
 • Har du någon gång gråtit dej till sömns: tyvärr tusen gånger
 • Biter du på naglarna: Nej, eller.. det blir ibland då de spricker eller något ^^"
 • Röker du: .................................... inte kan man väl kalla det det endå? ^^" heheee .... kanske ? får man svara så?
 • Hur ofta tränar/motionerar du: ..... aldrig? .. latnisse <3 lr ja jag kan va o jogga nångång och gå en gång på tusen år ute och gå med hunden .. fast det är väldigt varierande ibland har ja nån galen motionfreak period
 • Senaste låt du hörde: Rihanna feat Eminem - Love the way you lie :) :D  Hoppas ni fick något ut av dethär .. Jag skriver ett bättre inlägg imorgon x) Men bloggar säkert något onödigt före det :D hah , Puss!

 • Hej Litteraturen!

  Godmorgon världen :)
  Hade just modersmåls lektion , och gud avd tråkigt det var , vi har ingen lärare dessutom så måste jobba på egen hand .. hur mycket blir gjort tror ni? INGET alls ... har druckit en ED och ritat typ hela lektionen,
  aja tänkte länka upp en video på det vi egentligen skulle se på ,videon gick inte att sätta direkt hit men öppna länken så ser ni :) dedär programmerna som finns för varje epok är egentligen ganska bra , lite mer intressant än en gammal modersmålslärare iaf .. 
   bloggar något ordentligt senare :) för snart börjar min lektion igen ..
  kram!


  http://www.ur.se/play/158023


  hhihii inte riktigt färdig än

  ojjsan jaa ja orkar inte sova riktigt en så kastar en kort lista in (bara för dom e så otroligt tråkiga <3 ) då ja inte har annat o göra :) denna e hittad på

  http://www.cosmopolitan.se/blog/ulrika-ek/2009/03/31/listor-till-bloggen

  Där är typ massor listor, gör en du åxå :) :D ! <3

  Dagens humör: väldigt omväxlande och svängigt

  Dagens mående: både bra och dåligt

  Dagens borde: söka sommarjobb

  Dagens frisyr: rakt med ruffs högst upp!

  Dagens klädsel: Kjol och tskjorta !

  Dagens planer:... har redan gått förbi? (klockan är vadå o1:o9 ??? )

  Dagens vill ha:

  Denhär


  och dehär tack! : (dvs tatuerad över bröstet, notera inte brösten utan bröstet , dvs högre upp -.-)

  Dagens längtan: Efter lycka

  Dagens fundering: Varför skll problem finnas?

  Dagens beroende: Iskallt vatten <3

  Dagens tråkigaste: Läxorna...

  Dagens tidning: Cosmo :)

  Dagens låt: Not ready to make nice - Dixie Chicks

  ( de går it å få hit youtube videon de bara krånglar me mej ¤#¤%&/()=)(/&%¤%&/!!! morr! )  inte för jag faller för grupptryck men..

  Hellou, ja vet de är sent men jou ja kan inte sova så ja tänkte överaska er med att de blir blogga av i framtiden! :) eftersom ja tänker göra den här listan här fram över, tyvärr börjar ja först imorgon , hähä ;)) 

  Dag 1-Om mig 
  Dag 2-min familj
  Dag 3-min skola
  Dag 4-mina bästa vänner
  Dag 5-min allra första kärlek
  Dag 6-min outfit
  Dag 7-från fotoalbumet
  Dag 8-när jag var liten
  Dag 9-min favoritmusik
  Dag 10-min fösta kyss
  Dag 11-såhär svarar jag i telefon
  Dag 12-det här åt jag idag
  Dag 13-mina drömmar
  Dag 14-min favorit födelsedag
  Dag 15-mina allra största rädslor
  Dag 16-min favoritplats
  Dag 17-det här saknar jag
  Dag 18-det här får mig att gråta
  Dag 19-det här får mig att må bättre
  Dag 20-det här gör mig upprörd
  Dag 21-min dag
  Dag 22-detta ångrar jag
  Dag 23-den här månaden
  Dag 24-min galna humor
  Dag 25-det läskigaste som någonsin hänt mig
  Dag 26-vad jag önskar mig just nu
  Dag 27-Facebook
  Dag 28-mina djur
  Dag 29-mitt drömhus
  Dag 30-min drömkille
  Dag 31-vad är kärlek?
  Dag 32-ett ögonblick jag minns bra
  Dag 33-imin handväska finns det...
  Dag 34-det här skall jag bli då jag blir stor
  Dag 35-den här veckan
  Dag 36-mina starka sidor
  Dag 37-mitt favoritminne
  Dag38-Jag älskar att..
  Dag39-Favorit lista
  Dag40-tillbaka blick på 2o10


  det blir väl spännandeee vaah :D

  The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain

  Ja sa ju jag skulle blogga igen! Och det blir en massa bilder från weheartit , blev sugen på tatueringar så kollade lungt runt där o fann massa fina bilder :) hoppas ni njuter ni åxå!  nu orkar jag inte lägga upp fler bilder bloggar något intressant imorgon! :) hoppas ni gilla bilderna :)

  ojjdå :)

  Horoskop för Skytten

  Tisdag den 25 Januari 2011

  Du har kämpat på rätt bra ett tag och du kan slutligen se en liten ljusning skymta. Om du hade fått det precis som du önskat skulle saker ha utvecklat sig på ett annat sätt, men de håller i alla fall på att lösa sig, vilket inte är så dumt, eller hur?

  Hello hörni!

  Detdär är vad som står i mitt horoskop idag på hemsidan  " www.Aha.nu" det är faktiskt min favorit sida vad det gäller horoskop. De brukar stämma in på hur din livssituation är och idag är verkligen det där något ja tycker passar ypperligt. 

  tidigare idag skrev jag ju om hur ledsen jag var? men vet ni, jag tog saken i egna händer och gjorde vad jag var tvungen att göra för att reda upp mitt liv , och för en gångs skull känner jag mej så otroligt fri och som saker verkligen kommer ordna sig, jag trodde verkligen inte jag var kapabel till att göra det steget , men det var jag :) och ja är så nöjd över det hela :)

  En annan sak som ja har märkt, sova hjälper mot allting.. tidigare somnade jag efter jag ätit , sedan sov jag i 2 timmar och saker kändes lite bättre :)

  hum kommer blogga lite till om en stund, ska titta lite The Mentalist , och prata med lite vänner sen tänkte jag skriva ner lite tankar om.. ja.. alltmöjjligt! 

  kram på er <3 och vet ni , ja måste tyvärr säga att förvänta er inget så blir ni inte besvikna ,  men sluta  heller aldrig tro på ett happy ending :)
  förvänta dig ingenting, så blir du inte besviken

  Hejjssan
  tänkte eg bara skriva av mig , saker går verkligen inte riktigt medsols för mej just nu , allt som ja bygger upp rasar samman och ja är verkligen ett vrak innom mej, önskar att denhär kännslan skulle rinna va mej snart och att allt skulle bli bra igen. Antar att det är önske tänkande.. 

  jag hoppas eg mest på att såna som inte har något med mitt liv att göra skulle back off och skita i det och gå å ha koll på sitt eget ist . som inte deras redan va tillräckligt fullt me skit så de måste smutsa ner andras .

  så många människor jag litade på så många svek och så mycke besvikelse, ja borde lärt mig vid dethär laget att du inte kan lita på någon , tydligen har inte den tanken riktigt grott i min skalle än.
  För nu sitter ja här , utan allt , med besvikelse och sorg.. varför brydde ja mej alls.. varför lät jag inte saken vara?

  jag önskar jag iinte vore jag
  jag önskar någon annan mina kännslor

  nej ,

  jag önskar den stora besvikelsen mina kännslor , jag trodde du var bättre än såhär , du är inte värd ett skit.

  Things i never say

  Hejj allesammans ! Ja har tillfällig håltimme :) så ja tänkte blogga lite! klockan 2 har jag gymnastik , vi ska dansa , de kommer bli najs :)
  annars mår jag mycket bätttre idag än igår! och idag blir det att fara ut o köra me några kompisar :) så kan ja ju informera om att jag haft körkort nu ett bra tag haha :D
  så ja köra är inget problem:)

  dessutom blir det baren då och då  är nuförtiden :) och det är ivarjefall najs! eftersom att släppa loss verkligen behövs för jag skall orkka ,  ser på film nu at the moment lr världens finaste Joz ser The Incredibles Online , haha vi är rätt söta , ja fassnar då och då i filmen  så jag glömmer skriva hit något ..  hoppas nu har det bra! för det tänker jag ha :) men men jaa...


  föresten är erbjuden att med skolan åka till tyskland ja vet inte om jag vill åka, hela grejjen skulle kosta 100 euro.. hum.. måste fundera på saken.. hoppas jag får syrran att gå ist ... flum.. aja skriver mer intresanta saker i ett senare skede! hejdåå<3 :))


  Trött

  Hejjssan o ja kan man tänka sig ja bloggar igen , de är väl ganska coolt right? 
  att ja försöker bättre mej :) liten applååd tack;)) 

  var ute till pubb och barer igår :) ganska roligt faktiskt och saker som ja är rätt glad över hände , men gud så de kan bli drama enkelt i en liten stad som pargas!

  aja sånt man får ta antar jag! :) inte för det hände något speciellt precis men jag så potentialen till det! 
  hoppas ni ha haft det bra dethär veckoslutet ni också, själv har det vari både dåligt och bra , som ja skrev igår ha ja inte mått så bra alla gånger under denhär perioden men sånt går ju upp och ner helatiden. Just nu är iaf saker mycket bättre än va de varit på länge , och de är ja glad över :)

  tack ni som gjorde gårdagen till va den var , puss <3 

  och hejdå till er som läser dethär nu blir de lite läxor o sn soova :)

  Hej Hej allihopa, haha ja är så dålig på att blogga :D

  Hej alleesammans! :)

  Jag är verkligen så dålig på att blogga då det händer mkt på en gång i livet , saker o ting ha svängt åt alla håll och jag har inte varit i bästa skick psykiskt riktigt men ska försöka va bättre nu! :) nu kommer de lite bilder har ingen anknytning till va som hänt men iaf ! over and out ! 


  Jag för några veckor sen :)

  Jag på julafton :)


  Joz och min halloween mandarin gjord på en mattelektion efter halloween :D :)


  min abi-balsklänning :)
  och nu orkar ja inte lägga in fler bilder :P :D men jaa snart skriver ja något smart igen.