tillbaks på banan!

hejjsan sockergryyn! oh ja har nog varit frisk i någon dag nu! känns skönt! ska börja blogga som vanligt igen och så också, tänkte dessutom meddela att jag börjat skriva (igen) skönlitteratur , och jag börjar känna glädje i det igen , vilket känns bra :) ska nu skriva lite till på ett projekt jag har på gång nu , hmm.. jag berättar mer om det något tag.. då jag orkar hinner och kan och vill! :)

men det var allt för stunden , ha en skön måndagkväll!

kram!

det var en gång en victoria

Hejssan, tänkte bara nämna jag är dödsjuk, det är ivarjefall vad det känns som, kommer antagligen ligga å hosta slem i några dagar nu så kommer inte orka blogga , ville bara berätta det såhär då jag är på bättringsvägen innom bloggningen. Gå inte och bli förkylda ellr få angina lr något , de är skit jobbigt ... 

kram på er!

Sen drog jag till dragsfjärd


Veckan har gått ganska lungt har väldigt många onödiga bilder som inte säger något så dom tänker jag inte klistra in , det är landskap osv såå inget intresant , men men här är lite bilder från i lördags då jag var på dans! 
Scotts var bandet som spelade ett dansband från sverige  faktiskt :) och jag har autografer både på armen  och på några kort! Dessutom har jag en bild med sångaren och syrran och jag , sedan stod vi och pratade med dem ett tag och kramade dem hejdå då när själva dansen var över ! En jätte najs kväll det också, dock var dedär kimito borna inga höjdare på att bjuda upp främlingar till dans , och jag som dansar så bra! ( även drunk ;) ) Det konstiga var att där var väldigt mycket ungdomar! och fickorna var helt galna ...  haha tur att inte jag nästan svimmade då jag rörde henriks (sångarens) sko.. som vissa andra tänkte............. de skulle vart aningen generende!
Han ser inte så bra ut på bild, men han är no riktigt en gooding IRL! Det får bli sista bilden , det var riktigt ös i slutet! plötsligt började pojkar omkring mej knuffas och fråga om jag ville sitta på deras axlar och grejjer haha , det var galet men najs! 

Nu skall jag gå och duscha , kram på er! :)

Såhär sir det ut i taket då jag somnartog ett foto av det igår,  det är faktiskt ganska mysigt <3

Mitt hår i olika faser

Första stadiet , utan att jag rört det, svart färg som slitits av sig själv!
(ignorera mina fula miner dock , nu är håret det relevanta! )


Bild efter första blekningen! som ni ser ville det inte riktigt sköta sig .. min utväxt var mycket mer villig än resten att byta färg ...


Håret efter andra blekningen , helahåret 
ovanpå ganska mörkt , dock var allt under ganska så ljuuustEn blond framtid?
Tror dock inte det ....................


Efter detta var det full fart mot stan och köpa den lila färgen och så skedde färgningen ögona böj ,  men det har jag inte någon bild på! första resultatet var sjukt mörkt det såg nästan svart ut .. eter några tvättar såg man färgen bra , nu skiftar färgen mer i rött tycker jag , så lite besviken , dock tkr jag om dn så kommer nog hålla den ett tag .. :)

hej jag heter Victoria och driver en tråkig blogg

Hejj allesammans och jag ber såååå mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen , på något vis hinner jag inte blogga ordentligt på veckosluten och plötsligt så blir det på efter kälke! Dethär är ivarjefall bilder från fredagen den 4 mars en mycket gemytlig kväll om jag får bedömma :) Både jag och syrran (för ovanlighetens skull) var i åbo och festade lite hos Lina :)  Kommer inte sätta så många bilder in dock, har eg ganska många men orkar inte, min dator är lite trög så det tar så länge! måste hinna göra ett föredrag klart också så! :)


Anttu, Busti , Tosch :)Joz, Anttu, Lina, Tosch Viki , Mats, Tosch , Anttu, Busti
Trafikljus? nejdå de vart ju bara dricka , nomnom :)
Sen begav sig männen hemmåt gåendes i den frusna natten, själv kröp jag ner under täcket i en varm säng då kvällen var slut.... (kring .. halv 5?) :) 


Flera bilder kommer kanske sådär random in i senare skeden :) kram på er ! Nytt inlägg kommer innom kort :)

Taylor Swift -mine

Måste vara lite av den sötaste videon ever , ville bara dela med mej, den gjorde ivarjefall mig gladare!
Om videon inte fungerar kolla på youtube! :) 

Oh, oh, oh
Oh, oh, oh

You were in college, working part-time, waiting tables
Left a small town and never looked back
I was a flight risk, with the fear of fallin'
Wondering why we bother with love, if it never lasts

I say, "Can you believe it?"
As we're lyin' on the couch
The moment, I can see it
Yes, yes, I can see it now

Do you remember, we were sittin' there, by the water?
You put your arm around me for the fist time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Flash forward, and we're takin' on the world together
And there's a drawer of my things at your place
You learn my secrets and figure out why I'm guarded
You say we'll never make my parents' mistakes

But we got bills to pay
We got nothin' figured out
When it was hard to take
Yes, yes

This is what I thought about:

Do you remember, we were sittin' there, by the water?
You put your arm around me for the fist time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Do you remember all the city lights on the water?
You saw me start to believe for the first time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Oh, oh, oh, oh

And I remember that fight, two-thirty AM
You said everything was slipping right out of our hands
I ran out, crying, and you followed me out into the street

Braced myself for the goodbye, cause that's all I've ever known
Then, you took me by surprise
You said, "I'll never leave you alone."

You said, "I remember how we felt, sitting by the water.
And every time I look at you, it's like the first time.
I fell in love with a careless man's careful daughter.
She is the best thing that's ever been mine."

You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Do you believe it?
We're gonna make it now
And I can see it

I can see it now

sååå tom och trött

Hej bloggen! Mår ni alla bra ni läsare där ute? Själv är jag lite trött på denhär förbannade vintern, jag vill inte traska runt i snö längre! sen mår jag dåligt idag och är sjukt trött... skulle kunna mosa något.. så arg och... jag vet inte .. förvirrad! är jag!  Aja det ordnar väl sig.. imorgon är det måndag igen och en spännande ny vecka väntar framför oss... altså.. jag försöker vara possitiv ocg glad, men det fungerar inte idag tydligen...

jag tror inte jag ska blogga nå mer idag , jag bara känner mig så lustig ... kanske jag håller på att bli sjuk eller något... aja hur som helst, kram på er, skriver igen då jag mår bättre!

Jag lever fortfarande

Hejhej! 
Trotts att fredagen passerat är jag fortfarande vid liv! *skratt* Dock tänker inte jag dricka på ett tag .. tror jag ... bilder kommer ivarjefall in i senare skede! Eftersom jag inte tog dem själv utan Joz gjorde det med sin kamera!  :)

Håret föresten är JÄTTE mörkt , men väldigt lila.. bilder kommer på det också något tag om jag får någon bra bild på det...  Vet inte riktigt var det for fel? men joo fint är det iallafall :)

Kram på er! Nu ska jag fortsätta ta det riktigt lungt o göra sånt jag tkr är roligt, det biorde ni också göra! :)

P.S ikväll blir det filmkväll me lite kompisar hemma hos mej ! mys! :)

börjar snart falla ihop

Börjar bli relativt klar, trotts att golvet fortfarande ät täckt av saker... blir nog att slänga allt i en kartong och sedan fortsätta en annan dag ... orkar inte läängre , imorgon fredag , Gud så skönt! Ska partayas hos Lina är det tänkt! :) och före det skall jag shoppa hårfärg och sådant! Vet inte om jag berättat för er att jag bestämde mej för lila hår! :) såå jooo ,humm lite spännande med hur det blir? tycker jag åxå! Bilder kommer någon gång efter veckoslutet , nu skall jag ta semester ett par dagar från allting! 

kram på er och ha en riktigt jädra bra helg! :)

Det kommer bli en sömnlös natt


Pappa köpte ny förvaring till oss ( byrå och hylla) jag måsta plocka ut allting och nu blir det sortering och tillbaka radning............. please kill me? .... Hur fick allting plats i det skåp jag hade förut?


och då har jag gjort det hela redan i 2 timmar! 

Ny förvaring -->

Blogg problem

Hej bloggen! Idag har blogg.se bara bråkat med mig ! haf försökt logga in flera gånger längsmed dagen och det har helatiden sagt att det inte går att logga in , nu äntligen hände något så det går igen? 

Annars har jag nästan sovit heladagen och gjort lite läxor, överlag är jag väldigt trött och okoncentrerad idag .. så jag orkar inte blogga mer än såhär ... ha lite överseende man är bara människa, kram på er!

catch up

Dag 6-min outfit 
Dag 7-från fotoalbumet
Dag 8-när jag var liten


Tänkte behandla demhär dagarna just i dethär inlägget! Eftersom ja vet de kommer bli korta så jag tänkte ja kan väl slå ihop dem ! :)

Min outfit idag har inte varit mer avandserad än såhär (då jag kom för mig att fotografera hade jag redan satt på mig mina goosiga pjamas byxor och ett linne så det blev att visa er det såhär istället! ) -->   :
Sen till rubriken "från fotoalbumet" , tänker jag ändra det till "foton i din telefon just nu" och klistra in en bild på min lilla Misse Kisse! Lazze <3


mhuuurrr världens finaste<3 Iaf är detta de foton som finns där just nu :)


Och den sista .... När jag var liten ....


Hum .. när jag var liten drömde jag om att bli stor och lång och  få respekt som min storasyster fick, så blev det väl inte precis då jag tassar runt på mina 153 cm :):D meen sånt är livet.. men lite besviken blev man ju då man inså jag inte skulle bli så mycket längre än såhär. Något annat om mig som liten är att jag alltid sade att jag skulle bli delfinskötare som äldre , något jag inte längre vill dock... hah , sen skulle jag och syrran ha en bondgård med tusen olika sorters djur....  att man kan drömma ..:))


Men nu är det sovdags, det får vara bra nog om detdär ämnena nu , blev inte så intresant som jag hade tänk mej men .. aja .. gör något bättre då jag har mer osrk.. ! kram på er ! och Godnatt!<3

Heartbreaking

Du kan gilla

"A boy gave his girlfriend a challenge; to live a day without him & if she did it he would love her more. The girl agreed and she didnt talk to him for a day without knowing he had only 24 hours so live because he was suffering from cancer. She went to his house the next day tears falling from her eyes as she saw him lying in a coffin with a note on the side:'You did it baby,you can do it everyday"


På facebook, man blir ju gråtfärdig... hui då:(
men oih så vackert....
man borde göra en sådan film .. och sedan skulle det visa hennes liv hur hon lever efter det ... fast de sku bli en blandning av PS. I love you och A walk to remember.... men va gör det?

knepigt

Hejsan såg just Mentalist, det var faktiskt bra avsnitt idag, såå väntar med spänning på det som kommer nästa gång. :)
Hittade föresten just lite Girl language på facebook , som jag tycker att stämmer, dock är det ju lite små knäppt att det är så .. men ja , det stämmer in på mig ivarjefall, Eller jag vet att jag själv tänkt såhär någon gång... (okej ett par gånger då... )

If i don’t text you -> It’s because I‘m waiting for you to text me
When i walk away from you mad -> Follow me
When i push or hit you-> Grab me and don’t let go ( ärinte det precis man vill då du lite börjar bråka med någon man tkr om? kittlar lr nyper lr lite småboxar lr något? )
When I’m quiet -> Ask me what's wrong ( man tycker ju dom borde undra det helt självmant?)
When i ignore you -> Give me your attention
When i push you away ->Pull me back
When you see me crying-> Wipe my tears with your hand...( and kiss me)

Dendär parentesen gjorde jag dit sj men det är iaf mer korrekt tkr jag ^^

ooih oiih va de sku va bra om alla pojkar förstod detdär .. hum.. aja drömma kan man!

skönt, så var det klart!

Hejsan blev precis klar med min CV för sommarjobbet jag sökte förra veckan under sportlovet , förstod inte varför ja behövde skriva en till egentligen... men aija :) de sa ju det var bra jag gick personligen och frågade ivarjefall och att det gjorde så jag längre fram i kön! :)
Nu blir det städa armar och benen av sig! Orkar inte gå omkring i denhär röran längre! Så nu måste jag ta saken i egna händer och göra nånting bra av det hela! Annars tänkte jag blogga ett långt inlägg senare idag då jag hinner sååå.. jaaaa titta gärna förbi i ett senare skede, nu för stunden var det dock allt ;) :)

kram!

whoopwhoop

Hejsan igen, jo förhöret är tydligen imorgon istället ... det går ju bra då jag inte ens har boken än... (kollade idag från en kompis) måste påminna pappa om det imorgon.. hum annars har jag sånt otroligt suug efter att bara släppa taget om saker och ting, och vara med vänner, skratta, vara smågalen, lyssna till hög musik och kanske dricka en drink lr 2 :) skulle va såå kuul.. men vilken tur kan det vara det blir nånting sådant i veckoslutet , hörde lite rykte om det ivarjefall, hum, aja skriver mer om det då jag vet mer :) Håret skall jag färga lila i veckoslutet bara jag hinner :)  är faktiskt riktigt peppad att göra det nu .. bilder kommer såklart in efteråt :) länge sedan jag hade "färg i håret" senaste var mitt blå.. som... ja.. inte blev såå lyckat .. hehee...och före det hade jag ju rött :) men aja , nu blir det lila för omväxlingenskull ivarjefall vilket ja verkligen viljat pröva måånga gånger, vet inte varför jag inte gjort det tidigare?

En annan plan jag har är att klippa håret kort om ett halvår eller så då jag slitit upp håret eller något, antagligen är det ganska slitet då...  bilder på hur jag menar kommer också ett senare tag, nu måste jag fixa med maten och städa lite , sedan blir det dendär förbannade CW:n *urgh* inte skulle jag orka egentligen......


crap

Godmorgon, lr godag kanske ? Sitter i skolan just nu och har just haft lektion, men det var inte så relevant, det jag eg skulle berätta var att jag tror att jag kommer ha ett psykologi-förhör idag som jag INTE visste om... vad skall det ens handla om? det är ju dumt om vi har det direkt efter lovet vi hade nyss?... kanske det är om hjärnan... Jag borde verkligen plugga på det nu ...  Aja sånt kan man inte göra något åt.. För stunden är jag ganska så pigg föresten, för ovanlighetens skull :) men jag har en känsla av att de kommer avta under dagens gång. men jooo det var allt för just nu , skriver något intressant senare , nuu blir det nog´lite psykologi-koncentration...kram på er!