The things that make you weak now, will make you stronger in the end


Satt och funderade på vad som egentligen betyder någonting , vad är det som man är ämnad att leva för ? Är det en bra utbildning? Är det ett fantastiskt jobb med bra arbetskamrater och en jävla bra lön? Är det kärlek och ett stort hus på landet? I slutändan tror jag inget av dethär spelar någon roll, sålänge du är lycklig är väl livet värt att leva? Är det inte så? Så länge du känner dig behövd , så länge du känner dig älskad? så länge du VET att någon väntar på dig när morgondagen gryr . Jag tror också på att det du behöver känna en viss nyfikenhet på vad livet har att erbjuda på andra sidan staketet, ja menar , är du inte nyfiken på hur ditt liv ser ut om 3 år ? Om en vecka ? eller om kanske någon månad? På den tiden hinner vad som helst i princip hända , bara du är på rätt plats vid rätt tillfelle , däremot tror ja inte man behöver kämpa extra hårt för att dessa stunder ska komma till dig , allt man behöver göra är väl att leva? och sedan låta händelserna komma till dig? Nu menar jag då inte att du skall sitta på en stol och se hur sakerna galoperar mot dig , utan du måste ju ge upplevelserna en chans att komma till dig också.

Men är inte livet rätt ihåligt ivarjefall? Vi stiger upp på morgonen , går till jobbet eller till skolan är där halva dagen och sedan kommer vi hem för att äta och göra sysslor , läxor eller hemma arbete ,  sedan har du kanske någon timme över till något du gillar göra , för att sedan avrunda för att sedan gå och läga sig igen... jag menar när skall livet bli mer spännande än så .. egentligen? Eller är det såhär vi kommer leva ungefär en 3/4 delar av vårat liv? 

Då hör ju då dendär 1/4 delen till då vi är ute och festar, gifter oss , har sex , special tillfellen så som dop och andra tillställningar, koncerter , pub besök osv ... sleep overs? Jaa listan blir lång .. men i slutändan händer allt dehär medan vi är unga ungdomar , eller ? isåfall om ja har rätt ,vad händer sen ? 


Skall vi vara rädda för att växa upp? Ska vi vara rädda attt leva för att döden sitter bakom vilket hörn som helst? Skall vi undvika de som känns jobbigt och leva i det ljusa för att sedan begrava oss själva i mörker då vi är ensamma? Vad är egentligen rätt och fel och hur skall människan någonsin kunna hitta sig själv? Då vi inte ens vet hur vi vill vara eller hur vi vill leva . Och om vi vet hur vi vill leva och hur vi vill ha det. Är vi aldrig nöjda med vad vi har ivarjefall . Vi är otacksamma och besvärliga, vi är födda så. 

Trotts att de finns normer och modeller över om hur vi skall vara , hur vi ska känna och hur ett liv skall se ut , måste man övertala sig själv över att du är skapad perfekt precis som du är och att du är menad på denna jord av en orsak , en anledning du kommer under ditt liv att inse . Annars kommer du bryta ihop för att inte kunna bli uppbyggd igen . I slutendan finns det bara en enda sak i livet som betyder någonting. Tron på att det finns en morgondag , en morgondag som är ljusare än den dagen vi upplevde idag .


~ Efter Regn Kommer Solsken ~
Kram på er 


*suck*Hej, fick en fråga om bilen!

Hejssan vänner små! :) Joo jag och syrran har köppt en 02-ans modell av Nissan Micra , tror de var 1,3 - 1,4 l maskin i den? lr va de 1,34 ? aja någå sånt! :D Ja kan inget om bilar pecis... :D De är ingen lyxbil och sådär men den far frammåt och var inte dyr lr så , så nu har vi nått att brumma runt med, dessutom är det bekvämt att köra då jag är så liiten o kort , hade bilder på bilen men de är ngt fel med bildfilena , så ni får en google bild istället! men den ser typ exakt ut såhär! eller .. jaa, den ser ut såhär :) :D
( vår e också blåå :) )
I love how you kiss, I love all your soundshttp://blups.devote.se/

Sen så har ju då victoria och wilhelmina köppt bil! brumbruummmmmmmmm

hittade gamla cam bilder

Funderar om jag endå borde färgat håret rött iställett för svart *hum*

im gonna marry the night

Masterpiece
Nu kan veckoslutet börja <3

Efter en tung skolvecka blir det nu leedigt med älsklingen , välförtjänt semester Mhhrmhhr!<3


<3Finaste i världen <3


btw kommer knappast blogga i veckoslutet , ni klarar er nog , kram!

JAG VILL VARA MED OCH TÄVLA

Ja som rubriken säger , tävlings dags!  :)) man kan vinna en Iphone 4a :)

http://www.bloglovin.com/m/1971283/226106505/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRm1vZGVsbGluZ2xvdmUuc2UlMkYyMDExJTJGbWF5JTJGdGF2bGluZy12aW5uLWVuLXZpdC1pcGhvbmUtNC5odG1s

link till tävlingen! :)

OOOh hoppas ja vinner ^^

snart är detta mitt!
:) Beställt 2 sådana här! :) De är i och för sig bara 4 mm men oih oih <3 Ja vill ha dem nu!! :)


(föresten dom ser mycket finare ut i örat än sådär löst på bilden)Sen köpte jag en ny stav och en kula till min madonna (monroe mouche va ni nu vill kalla den! ) också, så ja kan va hel "silver" if i want to :) , den i näsan är ju det så! :)

I'M BACK!

DE NYA INTERNETET ÄR HEMMA ! Och jag bloggar som normalt igen! najs najs najs :) 

(inte min bild , google <3 )

BildBomb

Orkar inte skriva något men dehär har hänt :

Natthimmel över horisonten


Lazze  Lars-Krister 3 år gammal! :)Männen i mitt liv :)


I feel your heartbeat

(haha fint nagellack<3)

Sen så hittade jag en mindre vattenödla i farmors lilla damm på gården! :) den var fin men för snabb för att jag skulle hinna ta ett kort :D


Farmors Hus :)


Såå fint! :)
Mitt favorit ställe då jag var yngre , i denhär snickarboden kunde lite vad som helst skapas!
Smultron ställeBara de inte blir kallt igen blir det massvis med blåbär iår! NomNom! Skönt att vara i skogen , det var länge sedan sist!Dagens Arbete!
Efter 2 timmar var vi klara med att bita och kasta upp veden i vagnen!

då körde vi tillbaka till gården! 
Åkrar!
Häggen blommar!! :) 
tillbaka hos farmor!
Sen blev de kaffe i hennes kök :)

det var allt för stunden , nu skall jag börja blogga ordentligt igen! 


You never knew i cared caused you didn't even know i was there

Några fina bilder jag hittade :))

Sommar<3


Hade möjligheten

att blogga lite i skolan just nu , så tänkte jag skulle ta tillfellet i akt , även om ja inte kan blogga med mina egna bilder och så då inte datorn har kortläsare , men ivarjefall, vilket fall som helst ser ni säkert att det har hänt lite ändringar på bloggen, satt och fixade med det igår och väntade heladagen att de skulle synnas de ändring jag gjort. nu syns dem! Headern är bara en header ja har medan jag ska göra den nya! Måste bara få tag i en kamera så ja kan ta lite bilder bara.... men så länge denhär prosessen pågår får denna vara i bruk :) Va tycker ni om det nya utseendet? tänkte kanske göra några få ändringar till , men vi får se hur de blir :)

Kram på er! hörss snart igen!

ps. Engelska provet gick lite åt rumppan tror jag (vi har provvecka) och imorgon har vi finska prov så de blir prepp klockan 11, uusch ja som ville sova en timme hemma idag...

Men aja sånt får man väl offra nog för jag somnar strax... ZzzZzzZzz

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggat på länge, jag och syrran ska få nytt internet men det har inte kommit än(vårat nuvarande är avstängt på grund av det) så jag kommer antagligen inte blogga förrän jag fått hem det!
För övrigt fanns det inte mer att säga... snart tillbaka igen, nu måste jag rusa!

Kram !

*


follow your dreams


OOh va dehär e snyggt !!  (under)


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Regn hos mig

Hejsan svejsan, Jo altså har inte haft lektioner efter klockan 12 , har bara suttitgt i skolan vid datorerna enda sedan dess. Just nu tänkte jag ja skulle blogga lite påskojj, för har planerat det heldagen men oj vad det blev av.
Hum sitter på facebook totalt som fast klistrad i tusen chattrutor istället , men de är rätt skojjigt , hah :) bloggar något senare , efter jag städat hemma. vicke kan inte träffa mig idag så har överloppstid , hum.. altså .. jag diggar inte dehär regnvädret som hänger i luften där ute? .. USCH säger ja bara!

kram på er <3

vackert är inte idealtOooh ja bara älskar detta <3Oooh hon är så snygg! 

Biologi javisst !

Undersök en kräfta!


Ny uppgift!! ^ DNA från en banan!

Lite småstolt får man vara , fats det är ju klart i det förra fick jag en klar 10
(detta är förhör på art-kännedom)


Själv tyckte jag det var en helt okej lektion, lite stank det ju då förståss... fast biolog skall jag nog inte bli .. *urgh*

Chill

Nu hem efter två timmar biologi , bloggar om det senare , lovar er , det är faktiskt lite äckligt :))
Men nu skall jag cykla hem i vacker vädret, sedan äta och sedan ... träffa Victor?  Tror ja !
Kram på er !

´WhoopWhoop

Hallloj i stugan bloggen! Altså man blir så sjukt glad att man typ trillar av stolen då man inser folk faktiskt läser de man bloggar om? :) jag menar jag trodde inte precis någon egentligen kollade denhär sidan ... Jag menar det är ju bara jag lixom? Så sjuukt mycke tack ti er som läser! Det gör mig verkligen lycklig :) ni får gärna kommmentera mera så jag får bli glad flera gånger om :) *skratt*

Oooh detta gjorde min dag så mycket bättre nu kan jag le lite igen (haft riktigt skitdag om man pratar ren svenska) 

Men mjo snart är min håltimme slut och lektonen börjar igen om ca 5 minuter , så jag måste gå riktigt strax! Men jag ville bara blogga något då jag nu hade chansen , dock gör jag ett mer intresant inlägg nångång då jag kommer hem från skolan ! ... Men ja , nuu lektion -->   Kram på er!Men allting blir ljusare då jag har dig <3

I <3 YouLa la
La la la la
La la
La la la la
I like your smile
I like your vibe
I like your style
But that’s not why I love you

And I, I like the way
You’re such a star
But that’s not why I love you
Hey
Do you feel, do you feel me?
Do you feel what I feel, too?
Do you need, do you need me?
Do you need me?


You’re so beautiful
But that’s not why I love you
I’m not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you
Yeah the reason I love you is all that we’ve been through
And that’s why I love you

La la
La la la la
La la
La la la la
I like the way you misbehave
When we get wasted
But that’s not why I love you
And how you keep your cool
When I am complicated
But that’s not why I love you

Hey
Do you feel, do you feel me?
Do you feel what I feel, too?
Do you need, do you need me?

Do you need me?

You’re so beautiful
But that’s not why I love you
And I’m not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you
Yeah the reason I love you is all that we’ve been through
And that’s why I love you

Yeah - Oh.
Oh.

Even though we didn’t make it through
I am always here for you
You

Hey
Do you feel, do you feel me?
Do you feel what I feel, too?
Do you need, do you need me?
Do you need me?

You’re so beautiful
But that’s not why I love you
I’m not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you
Yeah the reason I love you is all that we’ve been through
And that’s why I love you

La la
La la la la (oh oh)
La la
La la la la (That’s why I love you)

La la
La la la la (oh oh)
La la
La la la la (That’s why I love you

...
Vad händer då man inte orkar längre?

Kan du bara försvinna

Kan du bara gå och dö
Snälla?  Jag har klippt alla banden , jag har inga känslor kvar
känner ingen empati 
ingen sympati
Allt jag vill är att ha dig ur mitt liv
jag gjorde det tydligt en gång
en gång till

trotts det fortssätter ditt oändliga förstörande i mitt liv ,
du behöver inte mer än existera för att förstöra precis allt jag har
Allt jag tror på
Det mest fantastiska i mitt liv
det enda jag har kvar som kan kallas lycka
får jag inte vara lycklig i dina ögon?

Allt jag vill är att du ska dra ditt arsle så långt i helvete långt från mej att jag slipper se dig
För de är bara du bara du som får mitt liv till ett helvete 

Jag förstår inte hur du gör det

Jag förstår inte hur något som betyder mindre än ingenting kan skada allt jag någonsin kännt
hur kan de skada allt de som jag kan kalla kärlek
hur det kan riva mig i bitar
få mig att gråta
få mig att käna mig så ensam
få mig att bli till ingenting
få mig värdelös

Jg önskar jag slapp se dig 
jag önskar du inte existerat
jag skulle klarat mig så jäkla bra utan dig
jag skulle klarat allt utan dig

men du bara var tvungen att komma in i mitt liv
röra till allt det som var orört
blåögd trodde jag på dig

allt du gjorde var att göra ett ärr på min rygg 
i mitt hjärta och på min själ

Jag bär bördan över axeln varjedag och de kommer förstöra mitt liv sakta men säkert för varjedag som går

Hur skall jag bli kvitt dig?
Vad vill du ha utav att försöta mitt liv?
Varför i helvete skall du ha makten att förstöra mitt liv då du inte längre är en del av det?

Du är ett stort svart monster och jag hatra dig mer än vad hjärtat klarar av , mer än vad någon klarar av
jag skulle spotta på dig om du log mot mig
jag skulle skada allt du någonsin älskat


jag kommer förstöra allt du någonsin trott på
jag kommer förstöra precis allting för dig en dag
bara så du skall få känna den smärta du givit mig

jag skall göra ditt liv till ett helvete 
ett rent helvete skall du få smaka på

och då jag är klar skall det glöda från dina tår
för ingenting
ska krossa mig längre

jag tänker ge tillbaka en dag

Men när är frågan, och när blir jag hel igen? När slutar mitt liv förstöras av dig?
Det sägs att gjort är gjort , men om man vill sudda ut det som redan är skrivet i sanden vad gör man då?


Jag kommer gråta vid din grav ,men inte för jag sörjer dig , utan för att du slapp undan för enkelt


inspirationohh man vill bara ändra typ allt på sig själv ?

FALLER JAG NU GÅR JAG SÖNDER

Har ändrat lite på bloggen som ni säkert märker , ny Ipod i "marginalen" , nya färger och nya rubriker och teckensnitt :) tänkte de behövdes piggas upp lite , nu skall jag bara orka göra en ny header något tag , men ja , de får ligga ett tag till! 

Kram på er , kommentera gärna vad ni tycker!

Bläddrat i gammalt

Insåg jag hade mycket mer innehållsrik blogg förut , vart har all inspiration stuckigt?
Min blogg var fylld med texter, tankar och för all del långa blogginlägg , men ni kanske gillar att jag har mycket bilder nu istället? eller ?
För övrigt tänkte jag berätta en grej då jag inte har bättre att göra.

Dag 13-mina drömmar

Jag har alltid sagt att drömmar är det enda en människa sist och slutligen känner livskraft av , utan drömmar är vi tomma och utan förväntningar , varför skulle vi vilja se morgondagen om vi inte trodde på att drömmen skulle kunna bli sann?
Enda sedan liten tjej har jag haft drömmar om dittan o dattan , önskat mej saker hit och dit, dock har jag alltid varit små förnuftig och inte önskat mig en häst eller så , materiella saker var inte värt så mycket i mina ögon. Ja minns så tydligt då jag viskade till mig själv efter jag sett en stjärna falla. Jag var kanske kring 7 år gammal då, och jag sade " Jag önskar mej ett lyckligt liv och en ljusframtid"
Jag minns hur jag tänkte hur jag ville hitta kärleken och leva som i en disney-film. en rätt fin tanke såhär då man tänker på det efterhand. Jag drömmer fortfarande om att få ett lyckligt liv och att jag skall ha en ljusframtid , trotts att ödet är bestämt tror jag på att önskingar kan ändra ditt öde,  ni vet , det är gud som håller i trådarna och rycker och grejjar för att ändra på saker och ting. Jag skulle nog inte tro på gud så starkt om det inte var så att jag mistat så många människor som ligger så nära hjärtat , jag bara vill tro att de finns någon som tar hand om dem , då inte jag själv längre har chansen.

Mina nutida drömmmar är väl att livet skall gå som jag vill , att jag skall få friska barn i framtiden och att jag skall vara lycklig och må bra. Sen såklart sitter det ju inte fel om jag skulle få ett bra och trivsamt jobb förståss

Hum vet it så mycket mer att berätta , kan berätta om dröm yrken en annan gång , kram!tipstipstips

http://bodyart.ifokus.se/discussions/4d714df8b9cb46224406100e-piercingsmycken-webshop#discussions-1

(länken öppnas i nytt fönster då du klickar på den)

Har sprungit ända sen barnsben

Hej bloggen , blev att stanna hemma idag sjukt mycket huvudvärk och så hade jag stegring här ett tag så ja orkade inte gå till skolan...Så här sitter jag och tar det lungt! Riktigt skönt :)
Har inte någon stegring eller så längre , och käkat värkmedicin för huvudvärken så dn borde försvinna vilken minut som helst.

har inte något speciellt att blogga om egentligen men tänkte nu bara kasta in ett kort inlägg
Föresten jag vill verkligen ha trätunnlar nu! såna ljus/mörkbruns randiga ni vet :))  Vet inte hur stora dock.. Humm....

Kram på er!

http://www.myspace.com/fredrikberlin/music/songs/dum-av-dig-cover-76071002?ap=1

Lyssna på detta förresten så sjukt bra! Fredrik Berlin- Dum av dig

(också känd som bloggerskan Felicia(s), Rothbart.blogg.se,  pojkvän! )
Oh jag glömde!!

Har börjat töjja nu!!! :)))   3 milli atm! inte så mycket men.............. iaf! början det är en början ivarjefall! :))


- Promise me to think of us as a time so beautiful -

Som ett förlåt på dålig bloggning , här är massa bilder va vad som hänt , eller massor och massor , några ivarjefall! : 
Vackert väder ha det varit sjukt varmt och mysigt! 
och den långt-tid-planerade- hårklippningen är gjord! :))bartender show på hansa torget :)  (köpcenter)Sen blev de sverige - finland i ishokey SPÄNNANDE!! Guldmatchen!!slutade med att jag satt ensam och såg på matchen , surskorpor och mjölk gav mig sällskap dock <3 Nomnom

Mycket bra match  (Y) , jag sminklös och nyfärgat hår -> Haha inte såå snygg....

FINLAND MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! Hahah så jäkla ful men perkele va glad jag blev!!!!!!!!!
FINLAND TOG GUULD! 

mera bilder på håret och sedan på mina nya piercingar!!  :))
**super nööjjjd **Victoria har gjort en i NÄSAN! :))


Och sen en i naveln, en rööd sten har jag där ! :) iih bilden är jätte dålig men oj va fin den äär! :) !
Och ja det borde vara allt för ett bra tag :)) 

bloggar något mer innehållsrikt i text kanske imorgon , nu måste jag göra en bokrecension och ett föredrag !

hoppas bilderna talade för sig , kram på er! :))
Vill du ligga med mig då?

Denna går mej på nerverna ...


om jag lyssnar när du pratar

inte talar om mig själv

om jag säger du är vacker

men att det spelar ingen roll

för skönhet finns inom oss 

om jag ljuger om sånt där

om jag säger det går bra nu

men inte talar om mitt jobb

om jag ger dig mina tårar

men är stark när du är svag

spelar sweet home alabama

på en lägereldsgitarr

om jag är säker på mig själv 

men aldrig är för självgod

om jag är en alfahanne i sängen

men aldrig bråkarvill du ligga med mig då

om sanningen ska fram

vill du ligga med mig då

vill du ligga med mig

vill du ligga med mig då

om sanningen ska framom jag inte är så svartsjuk

inte håller dig så hårt

om jag inte är så matcho

men försvarar dig ändå

om jag ljuger om min barndom

säger att den varit svår

väcker molnen i ditt hjärta

leker mamma pappavill du ligga med mig då

om sanningen ska fram

vill du ligga med mig då

vill du ligga med mig

vill du ligga med mig då

om sanningen ska fram

vill du ligga med mig då

vill du ligga med mig

vill du ligga med mig då

vill du ligga med mig då

om sanningen ska framom jag alltid håller med dig

fast jag tycker du har fel

om jag låtsas att jag bryr mig

när du köper nya skor

om jag skrattar på rätt ställe

fast du inte är så kul

om du tror att jag är farlig

kanske tänder du på detvill du ligga med mig då

om sanningen ska fram

vill du ligga med mig då

vill du ligga med mig

vill du ligga med mig då

om sanningen ska fram

vill du ligga med mig då

vill du ligga med migåhhhhhhhhhhhåhhhhvill du ligga med mig då

om sanningen ska fram

vill du ligga med mig då
Solen är hemma <3

Solen skiner mer än någonsin! Fullt solgass igår och idag, hur många grader är det 21 ? i solen? kan livet bli bättre?
Nu skall jag städa lite , sen skall jag ta mej i kragen och göra lite läxor i solen! :)
Ville dock dela med mig av dagen lite först ! Bloggar något roligare senare antagligen ... Nu ville jag bara dela med mig av denhär sången  (btw har sångaren helt ljuvlig röst! )  och dethär lilla till text , kram på er! 


Life Is good sometimes

Det har hänt för mycket att prata om... ni får lite bilder sen är jag på spåret igen .... Hoppas ja är förlåten! :)Joz fina KinderÄggs pussel


syrran , (hah <3)

Kusk for the night

Flug-Nico
Pointless 80Heartbreakstereo HBS


Morsdag

Victoria gjorde en väldigt god makaronilåda!


Victoria funderar på hårklippningen som blir av i Torsdag ... Spänningen stiger vad har hon hittat på denhär gången ? Jag bloggar nog om det sen! Lugn bara lugn! :D