skrap skrap skrap

Jag panikerar , det kliar så förbannat !!!!!!!!


undrar när det tänker sluta ....
har inte tagit någon ny bild än (A)

You can be me and I will be you
Har städat rummet och hoppat omkring till musik , wooaah! 
fint va ;) ?


Katten Lazze , min sötnos! Min säng för övrigt hehe :))

Lite dåliga bilder tagna med min telefon , men ja , det får duga!

Tjolavippen!

Love makes us shiny

Hittade en jätte fin dikt för någon minut sedan ! Sökte upp lite fina bilder som jag tänkte klä in ett häfte med, och så ploppade denna fram! Sååå jag ville dela med mig av den till er! :) Otrooligt sööt tycker jag! :)

Love me in the Springtime, when all is green and new,
Love me in the Summer, when the sky is oh so blue,
Love me in the Autumn, when the leaves are turning brown,
Love me in the Winter, when the snow is falling down.
Love me when I'm happy, and even when I'm sad,
Love me when I'm good, or when I'm oh so bad,
Love me when I'm pretty, or if my face is plain,
Love me when I'm feeling good, or when I'm feeling pain.

Love me always darlin', in the rain or shining sun,
Love me always darlin', after all is said and done,
Love me always darlin', until all our life is through,
Love me always darlin', for I'll be lovin' you!
- Amanda Nicole Martinez -Faith makes all things possible

A fighter keeps fighting,You gave me the reason,You light up my silence,No matter the season,Winter cold, Summer fall,Not alone, Not at all,Without you I'm nothing,Without you I'm nothing
'Im Cold' More Like 'I Want You To Hug Me'

Hej på er fiiniisar! Är verkligen på toppen humör idag ( bortsett från att tatueringen har någåt kliii fel igen! gosch! ) Vilket fall som helst tänkte jag blogga just nu snabbt om några av de ämnen, eftersom jag ligger lite efter hah, eftersom, som jag redan sagt, faktsikt aldrig behandlade klart, trotts att jag lovade göra listan , fattar inte att jag verkligen glömmer den hela tiden? Aja , sånt är det ibland , sitter för stunden med en kall Pepsi och skall slurka i mig den allt eftersom , för övrigt har jag en trevlig läseordning denna sista period i gymnasiet, just nu, och det känns rätt bra! :) (jess sen är skolan över! )
Sen är det väl inte speciellt mycket mer på tapeten , annat än att jag håller på med ett konst projekt just nu i en kurs i skolan , och det går inge vidare alls , , har ingen inspiration , vet knappt vad jag skall göra , fortsätter det såhär har jag inget att visa upp då deadlinen kommer

Men jag antar att det är smäll jag får ta , hum aja , nu börjar vi med ämnena ( frågorna? ) tycker jag! 


Dag 15-mina allra största rädslor


Mina allra största räddslor är nog att någon när och kär skall gå bort eftersom det hänt så mycket sådant i mina krettsar , sen är jag rädd för framtiden , jag är så osäker på allt och har väldigt svårt att bestämma mej för vad jag vill göra , hum ... det finns mycket som är skrämmande , men jag kan nog inte säga jag är rädd för det ..annars så är jag också rädd för mörker , det kommer antagligen från min dumma fantasi, Det går inte en sekund innan jag föreställer mig det ena efter det andra!


Dag 16-min favoritplats

Uppe på ett högt berg hemma hos min farmor , eller ja berget hör till hennes skog ,man ser över ett sund där , vatten ser du hur långt som helst,  och sedan över skogar och åkrar , jag känner mig alltid lugn då jag sitter där , jag kan tänka och fokusera på mig själv, där finns det ingenting som kan stoppa mig. Det är en ganska unik och väldigt speciell känsla. Annars gillar jag vääldigt mycket en gosig famn då man är ledsen eller bara mys-sjuk! :)  om man får räkna det till en plats!?


Dag 17-det här saknar jag

Oj oj oj , det var en svår fråga , Det finns så mycket man saknar här i livet , jag saknar tillexempel min mamma som gått bort , men jag saknar också min kompis som bara bor i en stad långt borta från mig , jag saknar mina förra husdjur , och jag saknar tiden då man var liten och ingenting spelade någon roll, man behövde inte ta ansvar man behövde inte vara stor. Det saknar jag. Sedan saknar jag vissa minnen och vissa stunder , och vissa vänner .... listan blir lång och jag skulle kunna skriva en hel roman om vad jag saknar så jag tror detdär får räcka! :) hah!


Dag 18-det här får mig att gråta

Jag gråter inte ofta , men om jag gråter har jag verkligen blivit sårad, eller så är jag så sjukt glad att jag inte vet vad jag skall ta mig till. Det kan vara allt möjligt som får mej att reagera såhär . Men annars är jag nog inte så gråtig av mig! :) ( haha ojdå , jag gråter också då jag ser söta och sorgliga filmer! Haha , mjukis...) 


Dag 19-det här får mig att må bättre
Alla jag älskar och alla dom som älskar mej , familj, vänner , pojkvän nära relationer :) Det gör mig extremt glad! :) Sedan förståss också musiken är en stor del av mitt liv och så också skrivandet ligger när ahjärtat , så ja , det är väl ungefär det! :)
Sådär ja , nu var några punkter tagna ivarjefall , hah! :) kram på er! :)

DET KLIAR SÅ FÖRBANNAT!

ÄÄh ja blir galen!  tatueringen kliar något så förskräckligt !! Jag blir totalt galen! Aja , det går väl över ... hoppas vi ivarjefall , för övrigt tänkte jag klistra in några härliga bilder jag kom över på weheartit ! :)
Där finns alltid så fantastiska bilder! :)hittade ...

nyss en blogg, rätt kul faktiskt, ni kan ju läsa om ni tycker ! :) http://sarahcarlstens.blogg.se

Kul Grej


Altså , jag gör allt för att slippa plugga , *Suck* syrran hittade denna för typ 10 minuter sedan föresten, hah , rätt tufft endå ;)


ED-LemonLight + Hot Sweet Chili Chips

Hejjssan , har just kommithem från Lucia övningen , vi fick dessutom Lucia resultatet idag , det blev en väldigt glad Josefin som blev Lucia i Pargas iår  ,  glad för hennes skull, hon kommer se ut som en ängel eller något , helt otroligt vacker :)
För övrigt har jag matematik prov imorogn och skulle verkligen inte orka med det men ja , måste man så måste man , tänker dock sitta och ta et lungt ett litet tag till innan jag favoritiserar matematikboken. Tycker jag är mer än rätt efter en så jobbig provvecka som jag haft! Gosh .... såå nu blir det musik och chillande!
Aja , annars mår ja fint osv , tatueringen läker som den ska och allt verkar va fint, såå det är prima! :)
Kram på er!
p.s bilder från syrran och mins födelsedags överaskningsfest som kompisarna ställt till med på fredagen kommer så småningom upp!<3
.................


որ աշխարհը մեր դեմ

Vi är lindade runt varandras fingrar...Detta är i princip vad som hänt! :D
och jaaa, därför har jag inte haft tid att blogga och sådäär + att det varit veckoslut! :)

Den är för övrigt gjord i JOKER the tattoo shop , av Dessi , som syns på bilden! :)

Bilden är tagen precis efter den är klar tatuerad , sååå jaa de är rött och svullet! :DHaha!

Im sexy and I know it , you are ugly and you show it.

FinlandSvenskHur finlandssvensk är du ?
Ditt efternamn slutar på -ström[ ]
Du känner någon som har samma förnamn som du[x]
Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du[x]
I din familj är ni 2 barn[ ]
Du bor i egnahemshus(eller nu i egen lägenhet..)[x]
Du bor i en tätort[x]
Dina föräldrar är mellan 40-50 år gamla[x]
Dina föräldrar har gift sig[ ]
Din mamma är yngre än din pappa[ ]
Din pappa heter Lars[ ]
Din mamma heter Anna[ ]
Din familj har en Volvo[ ]
Din familj har en silvergrå eller röd bil[ ]
Du har tillgång till Internet hemma[x]
Du har egen mobiltelefon[x]
Du har ett eget rum[ ]
Du har varit utomlands minst 2 gånger[x]
Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna[ ]
Du har varit i Grekland[ ]
Du har varit på Åland minst 2 gånger[ ]
Du har varit på husvagnssemester(husbilssemester) minst 2 gånger[ ]
Din familj har en husvagn(husbil)/haft[ ]
Ingen av dina föräldrar röker[ ]
Din pappa är lite lätt överviktig. (not anymore)[ ]
Du idrottar[ ]
Du har husdjur[x]
Du får månadspeng[ ]
De flesta i din familj är blåögda[x]
Du äter på Mc Donalds ibland[ ]
Du följer Melodifestivalen [x]


11/30

De vart ju inte speciellt många x ?kul att ni kom , skönt då ni for

Håhå gud vad skönt att kvällen är över , visst är det roligt med besök men då man själv är totalt slut efter skola och liknande är det jobbigt att se på springande småbarn och höra vuxen babbel i flera timmar. För övrigt har jag just duschat och sitter  just nu med Tresemme:s hårinpackning i huvudet , tänkte de kunde vara i medan jag fixade ett kort inlägg på bloggen ( tadà )  :) Har nämligen bestämt håret skall bri friskt nu , sååå jag gör allt jag kan för att försöka få liv i det igen , efter allt slitage på det! :) okej visst lever det ju men de är så tråkigt och torrt ... och så växer det dåligt ! Aja , nu blir det aningen lite pugg fören jag sticker och sover , samhällslära prov imorgon , ser fram emot det , NOT. Aja överlever gör man alltid! :)

Kram på er !- Snön har för övrigt inte kommit än den heller , synd.

Happy B-day!

Whoola idag blir jag 19 år! ( och tvilling syrran såklart! ) Kan inte fatta det , snart är jag ju inte tonåring längre ? ( och sådär på tal om kylskåp, förlåt för den dåliga bloggningen  har hänt väldigt mycket i mitt liv just nu, allt från privata grejs till skolarbete , så har helt enkelt inte hunnit! ) Men antar att det inte är så farligt med något grått hårstrå här o där! Haha! I vilket fall som helst så skall det bli lite släckt kaffe idag senare , inte det roligaste men man lider igenom det helt okej , och så får man ju tårta så då är det rätt okej,  eller hur ? tror pappa tänker köpa en prinsesstårta .. han babbla något sånt..  Fick för dne delen 50€ av pappa idag till present , vet inte ännu vad jag skall spendera det på men skall nog försöka göra det klokt, *host haha som de skulle gå* .

aja sköt om er sååå hörs vi senare är mitt inne i städningen sååå jaa :D måste fortsätta! :)P.S på lördag blir det tatueringsdags , ooh gooosch ja e så nervöös! 
ooh!
Inte fullt rättvist ..

....Att jag haft så dålig bloggning nu på ett par dagar eller vad de blir! :) i vilket fall som helst är jag här för att ändra det hela, (dock tänker jag ta semester över veckoslutet i tanke på att jag har så mycket att stå i nu). Såå här kommer veckoslutet och ja är såååååååå taggad för alla äventyr!


PS! Gå och se Breaking Dawn part 1 om ni älskar boken , MYCKET sevärd, de andra filmerna är VÄRDELÖSA i jämförelse :) har för övrigt läst alla böcker i twilight serien :)

Kommer göra en recension senare ,  men nu , nu blir det fixande i ordning för FEST IKVÄLL!!

Hejssan! Har gjort läxor och läst lite riktigt gamla inlägg på blogghen , rätt så kul, man läser saker man helt och hållet hade glömt att har ägt rum :) men så märkte jag en mindre rolig grej..... Jag märkte att jag hade såhär mycket kvar av listan att behandla, ojdå...

Victoria är tydligen inte så bra på dethär :3 :))


Dag 15-mina allra största rädslor
Dag 16-min favoritplats
Dag 17-det här saknar jag
Dag 18-det här får mig att gråta
Dag 19-det här får mig att må bättre
Dag 20-det här gör mig upprörd
Dag 21-min dag
Dag 22-detta ångrar jag
Dag 23-den här månaden
Dag 24-min galna humor
Dag 25-det läskigaste som någonsin hänt mig
Dag 26-vad jag önskar mig just nu
Dag 27-Facebook
Dag 28-mina djur
Dag 29-mitt drömhus
Dag 30-min drömkille
Dag 31-vad är kärlek?
Dag 32-ett ögonblick jag minns bra
Dag 33-imin handväska finns det...
Dag 34-det här skall jag bli då jag blir stor
Dag 35-den här veckan
Dag 36-mina starka sidor
Dag 37-mitt favoritminne
Dag38-Jag älskar att..
Dag39-Favorit lista
Dag40-tillbaka blick på föregående år

.


Hero

Du räddade Idol, Gud så bra du är Moa, Gå och vinn hela skiten nu!

Sitter och njuter till detta:

Känslan då man har massor att göra men orkar ingenting

Hej och hallå , har varit en väldigt hängig och trött dag , saknar mest min säng, men här sitter man och gör skolarbeten , flitig som man är , vet egentligen inte riktigt vad jag skall skriva men hittade en bild jag tänkta lägga in ivarjefall , förstår inte hur man kan vara sååå vacker i grönt hår , gud va det är snyggt. Önskar man själv hade modet att göra något liknande , men icke sa nicke.

WE<3IT

Veckans Sötnos!


<3


Victor här, äntligen , väntat på honom<3  jejeee  <3 

Frågor och Svar

Till en början vill jag bara säga att tack till alla ni som ställt frågorna, och tack Fredrik Berlin att du kollar min blogg, beundrar både dig och felicias stilar och gillar det skarpt, hoppas vi träffas någon dag i framtiden det skulle vara sjukt coolt! :) ! Och ni inspirerar mig båda 2! så här sitter jag och är tokglad! :)


Men nu över till frågorna och svaren! :) 


Vilken sorts genre gillar du mest musik/film?
Musiken är det väldigt blandat, det är allt från Rihanna till Bullet for my valentine , men det lutar nog mest åt det "Mörkare" hållet, såå skulle säga metalcore är rätt så mycket jag och min stil:)
film är faktiskt kärlekskomedier det bästa ja vet!

 

 

Varifrån får du din inspiration? Musik, bilder eller någon särskild person? :) Haru några förebilder?

Från bloggar, musik, och filmer, ibland får jag nå galna idér helt av mej själv som jag inte vet var jag får ifrån :) följer jenova på bdb och cobrastarfish på bdb , och då också förståss, och såklart rothbart.blogg.se :) de är mina 3 favoriter gällande stil , make up, och ja lite det mesta?Om du skulle få 2 önskningar i hela världen vad skulle det vara ?
ooh svår fråga , skulle jag säga några saker såhär på rak arm just nu skulle det nog vara ..
1. en iphone
2. att jag kommer in på de studieplatser jag söker till :)

men skulle jag tänka noga och sådär skulle nog säkert önskingarna bli mer i stil med att jag vill ha friska barn i framtiden och en man som älskar mej livet ut :) eller nått! :)

 

 

 

Vad gör du en vanlig dag då du är sjuk? :)
Sover! Seriöst ja är en sovnarkoman, kan sova varsomhelst, närsomhelst, hursomhelst , fast bloggar gör jag också , och kollar facebook:)
Det var dåligt med frågor , så fyller i med en en lista :) 

Namn: Victoria Sirén

Ålder: 18 , 19 i november den 23 ;)

Längd: 1.55 typ 

Sko-storlek: 35-36

Född: I Finland , I Pargas

Bor: I Finland , i Pargas :)

Gör just nu: Går i skolan :)


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Alltid glad, tänker alltid på mina vänner, konstnärlig :)

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Naiv, lättpåverkad av andra, blir lätt irriterad (nu som då iaf ..)


 

Vad är du rädd för: mörker, och att förora något man älskar

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag är den jag är

Det roligaste jobbet du haft/har: Mitt förra sommarjobb! 

Har du körkort och egen bil: Ja och Ja! :)

När tog du ditt körkort: förra året i december fick ja det! :)

När grät du senast: Förra veckan?

När skrattade du senast: Idag:)

Vem åkte du bil med sist: Tvillingsyrran min!

Vem åt du mat med sist: Systrarna :)

Vem sov du hos sist: Victor :) <3

Vem sov hos dig sist: Victor :) <3 

Vad var du rädd för när du var liten: Haha , ni vet mårran i mumin , det var jag jätte rädd för , annars mörker väl? minns inte faktiskt :)

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Delfin skötare! :)

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Aldrig faktsikst!

Värsta smärtan du råkat ut för: .... Vet inte.. 

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Svårt att välja ett tillfälle , men det har alltid varit stunder med dem jag älskar!

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Hmh , vill nog inte peka ut en och en men vänner har svikit och familjen är ju inte alltid det bästa :)

Har du någonsin sportat:... Aldrig i någon förening eller så

Någon du ser upp till: Mina förebilder :)

Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, mobil, cigaretter, penna och smink :)

 


Har du varit utomlands någon gång: 2 gånger iland i svergie , och till syrran i spanien 1 gång :)

Vilken plats var finast: Spanien :) haha men älskar verkligen sverige också! :)

Största stad/städer du varit i: ....


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Neip Nope Nej :)

Rökt: Ja. tyvärr... :))

Snusat: Faktsikst inte! räknas snuspussar? haha

Druckit: Ja... inte vecker syn ;) :D

Har du piercing eller tatuering: Har en monroe , en i läppen,  4 mm sprialer i ögonen ,2 vanliga hål i öronen,  i naveln, hade förut även en i näsvingen men smycket föll ur och hålet växte fast! :( :) funderar dock ta en i tungan!

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Han skall få mej att skratta och få mej att känna mej älskad, sedan får han gärna vara en mjukis och se mej som hans egen lilla gosis!

Finaste komplimang du fått: .. hm den var svår , att jag är så vacker att jag borde speglas i månen kanske ? den tyckte jag va sjukt söt :)

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: jodå, tyvärr...

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: ouh yes!

Har du någonsin fejkat en orgasm: eeeh, jaa, faktsikt haha !

Hur många sex-partners har du haft: ..........

 


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: storstad skall jag leva i som ungvuxen , men som mamma och sådär med stabilt förhållande och lala la , så blir det landet!

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Katt

Vin eller Öl: Öl!

Charter- eller skidsemester: Charter!

Hemland eller Utlandet: Utlandet!  men visst måste man vara hemma också :)

Sport eller nyheter: Hmm. Nyheter

Hockey eller fotboll: Hockey om jag måste välja

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Insidan som räknas

Sommar eller vinter: båda!

Vår eller höst: båda!

Flyg eller tåg: Ingen skillnad :)

Bil eller buss: Buss! :)


Sååå , det var lite om mej , nu skall jag nog fixa läxor tror jag ett tag ! Kram!Baksmälla

<3

Var med du åxå! :)Jättefin o bra blogg hon har för den delen! :)

OP<3Hah, lite dum min man har , men aja, sånt händer!
Min Onepiece är Hemma nu! <3


Denna har altså hittat hem ! Min är ett xs så den sitter lite spändare än bilden , men annars skulle dn varit sjuukt mycket för stor såå (har prövat ett S av en kompis)   men ville inte heller i slutendan ha den speciellt lös , så jeeeeee jätte glad tjej over here! :)  


överlag har dagens program gått fort o bra undan nu skall jag läsa läxor docktrotts att jag är så trött som det bara går ... *suck*

kram på er!

snart helg
whoopwhooop

hjälp


vill ha allt!

Allt är från www.cybershop.fi tror bestämt jag ska beställa ett och annat då jag har pengar. Visst är de fina?
ooh så fin <3

skulle sååå kunna ta nån galen färg igen ooh , ja vill ha löshår <3 och jag som tänkte klippa håret kort , tufft och svårt val!fin

På resan hem från sverige!
Victor va trött och fick solen i ögonen! <3gamla fotografier


Då jag försökte bli blond - blekt det säkert 5 gånger.... fortfarande orange ....Här efter är dem riktigt gamla , typ 2 år ? lr så? och jaa man växer mycket både i mognad och annat under 2 år!

Jag och syrran! :)


nej nu får det vara bra , har försökt uppdatera detta i 3 timmar snart , men et är nått fel med min internet anslutning , inget fungerar , aja här är iaf lite bilder!Världen är vacker

Var ute och gick alldeles nyss, för att rensa tankarna, i en timme ungefär. Men va de är fint där ute ! Eller ja , nu har det ju hunnit bli mörkt, men medan jag var och gick var det alldeles underbart , min fotokvalite på telefonen är så dålig dock , (synd nog) så fick inte fler bilder än denna att visa er , och här syns inte färgerna så bra, himlen var som om den brann , det var fantastiskt , sen låg det en tjock dimma över åkrarna , det var såå vackert altså :)


Aja nu skall jag kolla min E-mail och lite sånt! .

Hej , det var en jobbig dag igår , idag mår jag bättre  :) kommer blogga senare om något roligt tänkte jag! Men nu blir det läxläsning  . Kram på er !

så söt


Ingenting

Jag är så förbannad att jag skulle kunna ta livet av någon. Jag känner hur tårarna pressar på i ögonvrån . jag har hört att det inte är bra att hålla tillbaka . Men jag vill inte släppa tårar för din skull. Du är inte värda dem, inte just nu , känns det som. Det tar all min koncentrationsförmåga att hålla dem tillbaka. jag vill inte gråta, det är ett tecken på att man är svag. Jag vill inte vara svag. Andas, in , ut. okej. Tårarna är framme snart igen, håller tillbaka ,varför måste det vara så svårt? Jag kommer klara av dethär. 
Jag är så jävla förbannad. Att vara värdelös och obetydlig, efter allt det jag offrat för dig, tar så jäkla ont. Vet du var min önskan vari sen jag var 12 år gammal? Att vara bra nog för dig , så du en dag skulle kunna klappa mej på axeln och säga " det gjorde du bra , jag är stolt över dig" eller kanske bara en simpel kram. Att jag bara en dag skulle få vara tillräckligt fin i dina ögon. Smart och duktig, pappas lilla flicka .

Men hur skall jag kunna det?  Då jag inte ens får tid för mig själv, inte möjligheten att förverkliga mej själv , eller att tänka efter , allting går så fort att jag blir alldeles yr , känns som världen snurrar och allt har ett slut först då jag ramlar omkull och det svartnar för mina ögon.

Ingenting jag gör är tillräckligt. Jag har hört uttrycket starkare tillsammans , men vad händer då båda har stämpeln "misslyckad" i pannan? 0,5+0,5 blir inte 2 som 1+1 ...

Var är kärleken som en gång fanns här ? Var är den trygga känslan av din famn ? Vad är känslan av en familj? Vi är alla så trasiga . Jag tror vi aldrig blir hela igen.

fan också , nu kommert tårarna ivarjefall trotts mitt försök , jag älskar ju dig trotts alltnam.


Jag tävlar hos Millah om spelet Tjejmiddag från Spelexperten.com

Då man endå är igång...Kan man väl fortsätta lite till?
Jag tävlar hos Millah om spelet Tjejmiddag från Spelexperten.com gör det du också! :)

:) Prövar lyckan igen!

Var med och tävla om nya iPhone 4S hos generösa http://www.dennism.se!”.

Som sagt prövar jag lyckan igen! :) Gör det ni också! :) Jag kanske är en dåre som försöker men hoppet finns ju där! :)saknar...

Min sidecut lite ...Tänkte påminna om min frågestund!

I frågestunden kommer jag att skiva ut svaren på frågorna först då jag har tillräckligt många frågor ! Ändringar i planeringen med andra ord! :)  Men kanske lika så bra , för det börjar snart damma det inlägget , sååå ja va väntar ni på? fråga på !

The Vampire Diaries

Hej på er mina fina läsare! Hoppas ni haft en skön fredag hittills ! sköönt med fredag , eller hur ! :) Själv har jag just kollat nyaste avsnittet av The Vampire Diaries, riktigt bra måste jag säga , tänkte länka en sida där ni kan se det online :
http://www.cucirca.com/2009/09/23/watch-the-vampire-diaries-online/

Själv har jag sett hela sesong 2, och nu pågående sesong 3 på denna sida, fungerar riktigt bra! 
Fast nu har jag ju då sesong 1 och 2 boxen hemma i bokhyllan , hehe ;)


marked for life

Hejjssan hoppssan , okej detta har jag inte sagt till såå många men nu är det så att snart är det tatueringsdags för mig! 
SÅ NU FÅR NI ALLT HJÄLPA MIG!
Det är nämligen så att det enda jag faktiskt tvekar på är platsen på kroppen, var jag skall ha den lixom , ja har en klar bild om vilka platser ja skulle kunna tänka mej , men alla är bra , så hur helvete skall jag välja?  Sååå ja , jag lägger upp lite bilder här med tatueringar på samma ställen jag funderat på och numrerar dem , så får ni kommentera en nummer där nere i kommentarerna med en motivering? Okej ?
BRA ! Tack så mycket! 

Kan tillägga det är en text jag kommer tatuera , på 5 ord! :) ;)

FÖRSLAG NUMMER 1Denna plats var min första tanke , men vad tycker ni ?


FÖRSLAG NUMMER 2Dethär var min andra tanke ...


FÖRSLAG NUMMER 3Dethär var min 3 idè...


FÖRSLAG NUMMER 4


ELLER(skulderbladet ) 4 idènFÖRSLAG NUMMER 5En tanke att göra såhär....


SISTA, FÖRSLAG 6 ( Den är jag väldigt osäker på)
Sista är sådär njaaa, inte min grej o ha den sådär , dessutom blir den för liten för detdär området men fortfarande går tanken i skallen , hmmhm.. svårt val!


Kommentera kommentera kommentera!!!!


BTW en liten bonus , i något skede tänker jag såå säkert tatuera fingrarna , ooh va det är vackert!
typ såhär!

Tack We<3It för det vackra  och väldigt bra bilderna!Never say never

Hej igen , Jo i tanke på samhällslära läxan om utbud och efterfrågan , (vi genomgår ekonomiska frågor just nu), fick jag ett förslag eller en efterfrågan , vad man nu än vill kalla det, att blogga om 2 av mina väldigt goda vänner! Och jaa , Rubriken är lite ironisk, hah , Ni fattar vad jag menar om en stund ;)

Vi börjar med Desirè Erika Eklund ( Dessi)

Dethär är då altså Dessi , min alldeles egna fjanttiga lilla my :) 
Hon var mörk brun/ röd förut så då liknade hon mer , men jaa nu är hon fin blondiin istället !
Hennes blogg för den delen ->http://ddessi.blogg.se/
Denna tös är super snäll och verkligen bra o ha till hands , jag kan tillexempel inte se en skoldag utan henne trippandes brevid mej , jag menar , gud så tråkit det skulle vara?


och jaa här var en till bild! :) kolla in hennes blogg , läsvärd! :)Dethär är då den andra krabaten , har inte kännt varandra så jätte länge , men det börjar bli några månader nu , sååå kul kille att det är synd för er som inte träffast honom , man skrattar bra ofta i dennas sällskap! 
Detta är altså Tobias Michael Lundström , och han delar klass med Victor , där via känner vi varandra! :)
Det roliga är att jag viste inte vad han hette påriktigt första veckorna jag umgicks med honom , i mina öron hette han " bieber" , ser ni likheten? Jag tycker han är sjukt lik! :)
Nuförtiden säger jag mest Tobbe , eller Tobias , men ibland kallar jag honom Justin om han retas med mig , haha för det gillar han inte!

Sista bilden är lite äldre såå , ja , stirra er inte blinda på den! :)


Men i vilket fall som helst , detta inlägg gjordes till dessa två fina varelser på deras efterfråga eftersom de tyckte jag skulle göra ett inlägg om dem två då jag frågade vad dagens ämne skulle vara , liten kul grej tänkte jag , imorgon fixar jag till något mer ordentligt , det lovar jag ;)


Men ja , ni hittar honom på facebook för er som vill lära känna honom , detsamma med Dessi :)


kram på er!

Tonight i'll fall asleep with you in my heart

Gosh vilken dag sååå sjuukt mycket att göra! Diekt då jag kom hem var det fullt upp med pluggande, städande och bykande och så vidare! Helt slut nu! Pjuh! Skönt nog kom Victor på besök nån timme , fick mej att koppla av! 
Lucia övningen gick för övrigt riktigt bra , fick fin kritik av vår "ledare" som vi övar sång med så ja, det kändes rätt bra faktist! Det blir nog bra bara det blir färdigt! eller hur man säger ....
I vilket fall som helst skall jag försöka slösa resten av denna tid jag har kvar, innan jag verkligen måste sova , till att teckna lite och kanske surfa runt en stund läsa bloggar och så. Riktigt koppla av ordentligt.

Meeen hittar jag något kul jag skulle vilja dela med mig av här på nätet , kommer det upp på bloggen! :)

kram på er !


fest hos mange

Hejhopp, idag är det jättestressigt, just nu i skolan men ska strax gå på lektion! Kommer ha fullt program heladagen ,  och ska på lucia sång övning genast efter skolan , ååh skulle inte ha ork till det , inte det minsta . Sedan har jag dessutom ett psykologi förhör på fredagen , ge mej krafter!

får si hur det går , kram på er hörs senare!

Kom fram till att....

Jag vill ha en...

På bloggen :) Sååå finns det något ja kan svara på , så fråga på! jag ska vara så ärlig det går med allt! Ingen fråga är för svår eller knasig eller pinsam eller dum! Ja menar , undrar du om jag ätit en spindel , jamen fråga det då! :) du kan också tipsa mej om olika ämnen att blogga om , lr fråga vilka mina favoritbloggar är eller jaa, vad man nu än kan komma på! :) 

Kram!
svarar på frågorna i slutet av nästa vecka! :)

Look up and get lost


I need somebody
Tänkte göra ett sista inlägg innan jag sticker och sover , är verkligen dödstrött , fixat lite på designen av bloggen som ni ser! Men den vill inte riktigt samarbeta så får fortsätta med det ngt annat tag , men nu väntar sängen på mig , Gonatt!


blue blue sky

Hej och hallåå har haft en mycket uttröttande dag verkligen, varit på olika studie besök med skolan i helsingfors! Aningen uttröttande var det!  Känns som en stor besvikelse för den delen, för att jag nu inte är ett dug klokare om vart jag skall söka efter gymnasiet , trotts besöket . Däremot mer yr i huvudet än fören vi startade. Som tur vet jag vilket ämne jag vill studera iaf , men det hjälper mig inte med var eller på vilken nivå , gosch så jobbigt!

Aja det löser väl sig , eller hur man säger , nu skall jag ta det lungt och surfa lite! Att vara igång i 12 timmar i sträck är inte hälsosamt utan lite vila efteråt!
kram på er!

Sen var det ju lite till...

Sen så var det ju den detaljen att jag råkade befinna mej i stockholm här i veckoslutet också...

Mange Makers och Oleg live bland annat , najs kväll som fan!

Jaaa så ha man ashely och roberts autografer då! :) Har fler bilder med ashely och mej också men har inte laddat dem in i datan än så det får vänta! :)

.Dagar Blir Till Månader Som Blir Till År.

Börjar väl vara på tiden att ja visar vad jag gjort senaste veckan då det varit så lite bloggning....


Spanien och hälsade på stora syster som bor där ( både utomlands och sett hennes bostad för första gången)
Jag och tvillingsyrran!

Det var helst klart en resa för livet , ååh vad jag saknar det <3