Valborgsmässoafton


Sköt om er och håll er i skinnet ;)

Lördag+SöndagDet var kuul, trotts att jag ser ut som ett miffo :DUt I Solen

På med rullskrinnskorna och joggingbyxor + Skor!
Syrran och jag skall ut och tappa kilon samtidigt som det är riktigt roligt! 

Senare kommer dena fina filur till mej :)


Ut På Äventyr


Filmtips!Detta har hänt

För er som undrar så på sista bilden är det min tvillingsyster och hennes kille! ;D

Ge mig idér!Bilder Från Torsdagen!


Vi måste göra det igen!

Ny dag, nya tag


Barbecue party with friends!


Längtat hela veckan efter torsdagen! This gonna be juust soo awesoome 
See ya later sötisar!!


Genom Tiderna


Tänkte det skulle va roligt att se hur jag förändrats genom åren , men för att vara lite busig har jag bilderna hullerombuller,  såå ingen logisk ordning alls, men ja , hoppas ni tycker det är lite roligt iaf! 

Tyvärr hittade jag inga bilder på mitt hår då det var orange , eller då d var blått och grönt ..

Recept


Källa: http://www.recept.nu

Såhär Bor JagMånga har frågat om hur jag bor , och om det är mycket mer annorlunda än det jag kommer flytta till. Såå här har ni det , Det finaste hemmet i världen!
Här bor altså jag och min familj.
Min lilla syster Charlotte , min tvillingsyster Wilhelmina , Min Pappa, och min katt Larz-Krister, och våran beagle (hund ;) ) Annu! 

För övrigt hade vi visning idag på huset, det var därför jag inte bloggat speciellt mycket! 
Sköt om er!
All rätt till bilderna -> http://www.aktia.fi/sv/kiinteistonvalitys/kohteet

Usa is in

Ser på New Girl

Det är så jäkla bra , kolla in det ni också!

Pointless80 har spelning @ Furulund på Kimitoön

Pointless80:s Facebook!
Där kan ni höra deras låtar , och läsa senaste nytt.
Ni kan också höra några av deras åtar under bilden!Anonym


Tänkte göra ett jättekort, jätte snabbt inlägg, (eftersom jag egentligen håller på att städa huset)  bara för att jag blir så frustrerad! Ni som kommenterar anonymt , kommenterar väääldigt ofta saker som ni vill ha svar på , som " besök min blogg" eller "hur gjorde du detdär" "menar du mig i inlägget?" osv osv... Men huuur skall jag kunna veta vem det är som frågar eller vem jag skall svara åt om ni lägger er som anonyma? 
Lite krångligt altså
Meeen nu då jag skrivit detta hit kanske ni kommer ihåg att lägga namn :D

Sköt om er!

PS. Det var någon som påstod att du inte kan använda Mr. och Mrs i en svensk text , men jag skriver texten ursprungligen på engelska och översätter den hit, eftersom jag vill att allt jag skriver ska va internationellt, eftersom jag har en dröm om att bli författare. 
Dessutom utspelar sid denhär storyn på engelska, för det passar in i storyn att va i ett sådant klimat där d pratar engelska :) .. för klimatet passar inte sverige eller finland eller norge osv osv :)


awkward


Mindes precis....


Roligt minne :)

Ny låt

Eric Saade och Tone Damli har gjort en ny låt tillsammans , jag vet själv inte vad jag tycker riktigt än, men ja , den sätter väl sig på minnet som alla andra hans låtar. 

Rätt fin i orden är den ju 

Va tycker ni?

Cover

Jag blev så inspirerad då jag hittade denna tjej från en av mina bekantas blogg, jag menar, nu vill jag också göra en cover. jag har alltid tänkt att "nångång skall jag sjunga så folk verkligen får se det" o typ lägga upp något på bloggen... men det blir lixom inte av? ( fegis) Men jaa .. nu vill jag verkligen spela in det hela med systemaren medan Victor får spela gitarr och jag redigerar videon om till svartvitt , och sådär ja! Så har vi en fin cover video ( om vi är optimister) , måste bara komma fram till vad för långsam fin låt jag skall sjunga ... om jag gör en ...


Men va tror ni , vill ni höra mej sjunga ? Peppa mej! 
Och ge mej gärna förslag på någon låt!Hur vill du ha det?
Hur vill du ha det då du kanske gifter dig någon dag? Själv har jag funderat mycket på dethär faktiskt , trotts att det är lite långt dit *hihi*. Men jaa ,  även om jag inte är den vitaste av mig annars , tanke på min stil och sådär , så har jag alltid tänkt mej ett stort fluffigt vitt berg till klänning då jag gifter mig. Ett riktigt sagobröllop ( gärna med vita duvor och kyrklockor och folk som kastar ris och rosenblad) med så mycket kärlek att man sprickeer och gråter floder! Oooh, riktigt ett film bröllop , ( av den glada sorten).
Men jag ställde mej sedan frågan , hur tänker andra med en lite annorlunda stil? Lixom, ja , jag är kanske udda som tänker såhär , hur vill ni ha era bröllop ? :) Tell me!!Vad är ditt favorit djur?
Jaaa, vad är ditt favorit djur och varför ? Själv gillar jag nästan alla , alla har ju sina fina sidor och är vackra , ståtliga , söta, gulliga , mysiga eller något liknande , på deras eget lilla vis!
Jag är altså en sådan där som älskar alla djur , jag skulle kunna ha hur många som helst , jag är bara för lat för att ha för många , haha .

Så söta! Bilder från Tumblr & Weheartit


Listen And Learn


Helgen som gick


Katt


Now there's tears in her eyes as she's screaming goodbyes


Hår

Verkligen Roligt


Joo jag tänkte att nu har både rothbart och kissie , bloggat om William , så varför inte jag också? Jag har själv "följt" williams blogg ganska länge så blev rätt förvånad då folk plötsligt hittade honom. Fast det är ju bra, han är ju sjukt duktig och rolig. Han kommer bli en jätte bra komiker någon dag tror jag.
Vad tror ni? Han bloggar ganska lite nu förtiden, han är främst på facebook, men ja, här är några länkar!
Blogg1
Blogg2
Youtube


Det är faktiskt riktigt roligt , så kolla in!

Take Tattoos
Horoskop
DU kan kolla DITT Horoskop HÄR!!
Jätte bra sida tycker jag!Bloglovin

Jag har fått ett flertal förfrågningar av vänner, och andra läsare på bloggen , över hur man använder, och följer på bloglovin. Också hur man registrerar sig osv , så ja här har ni ett litet collage jag gjort, bara för er ! Det är super enkelt! 

Och mer behöver du inte göra egentligen , det står brevid bloggen då den uppdaterat , och hur många nya inlägg som gjorts :)
Naglar


Bilderna är från denna Källa

When this summertime ends, we will not part as friends, Things were promised in blood. We have sinned

Vad man egentligen är


Vad händer då alla broar alla murar du byggt upp krossas i ett enda slag ? Då du inte längre vet vad som är rätt eller fel. Du känner varken ilska sorg eller hat. Inte glädje eller livets fina färger. Jag vet inte längre var jag står , vet inte vem jag är , vad jag förväntas tycka , eller förväntas vilja. Vet inte vad jag egentligen vill, eller vad jag egentligen tycker. Sist och slutligen är väl ödet bestämt så vad har jag att säga om saken. Det är väl meningen att jag skall sitta i denhär eländiga dumma gropen , så att jag kan hjälpa andra då de hamnar att sitta här. Jag kan dock på förväg säga den inte är speciellt trevlig.
Fast vad skulle väl livet vara utan besvikelse och negativa känslor, jag skulle ivarjefall inte uppskatta det possitiva jag hade, om det inte vore för det negativa. Men jag kan bara prata för min egen del , vad vet jag vad resten i världen anser och tycker. Själv är jag bara jag och försöker klättra , och ibland springa genom livet , för att inte hinna se allt de otäcka som finns där på vägen. Lite i samma stil som då man blundar , då du åker spökhuset på ett nöjesfält . Du vet ungefär hur länge resan tar , du vet att den kommer vara läskig , men du åker den endå , men blundar nästan genom hela.  Jag är just nu en 9 årig liten flicka, med sin fina bruna kjol som fladdrar i vinden. Jag springer snabbare och snabbare vart efter mitt hjärta klappar , och  jag blundar så hårt så hårt för att jag inte skall känna all den smärta, eller se allt det jag inte vill se, av det som det omkring mig för med sig.
Jag springer så hårt att jag missar allt som händer, och det är just nu , i denna stund , jag glömmer vem jag egentligen är.
DokumentärIaf tycker jag ni ska kolla in det de säger bra saker och man får en helt ny bild av samhället vi nu lever i osv. Jag tycker dock alla ni där som funderar på era rumpor, era extra valkar , rynkor, bröst osv , jaa ni ska va glada över hur ni ser ut ivarjefall! Ni är vackra precis som ni är , även om det känns svårt att  tro på det :)
Ni ska inte må dåligt , för de finns inga rätt och fel i skönheten , utan skönheten sitter i betraktarens ögon.

Sköt om er!

Ni kan se första delen HÄR

Mitt eget mörker

Vet att jag sagt att jag inte skall skriva en massa sådant som alla andra bloggar skriver på deras bloggar. Det vill säga massa gnäll och vad de gjort idag osv osv ... sånt är ju sist och slutligen inte intresant alls. Jag har ju sagt att bloggen min skulle hållas glad och trevlig. Men idag är jag inte speciellt glad. Fråga ingte varför , för ni kommer inte få något svar. Det är min egen sak.
Tidigare idag hade jag en massa olika roliga idér om vad jag kunde blogga om , men sedan kom jag ner till mitt rum och lade på spotify och lyssnade på en låt. Och plötsligt var jag helt i en annan värld. Jag tappade allt precis ,  nu har jag lust att krama en kudde i tusen år , ligga på min säng, och aldrig stiga upp därifrån. Bara stirra i väggen och tänka. Vara någon annanstans med mina funderingar och tankar. Fick också ett erbjudande av Lens-way (?) tidigare idag , om att göra en tävling för deras glasögon / solglasögon ,  i bloggen altså, vet inte , är inte speciellt motiverad .  Mår inte som mig själv, och det finns precis ingenting jag kan göra åt det. 
Det vet jag.TGIF


Inspo


Länkbyte på G
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)

Den Sista Budbäraren

Täänkte bara säga att jag håller på med en del till just nu , men har inte speciellt mycke inspiration så vi får se hur det går men jaa , det KANSKE kommer upp något ikväll ;) Så nii som gillar storyn ska ha ögonen öppna.

Föresten va tippar ni på att är huvudämnet? Vad det hela handlar om? Några funderingar eller några aningar?
Kan ni kanske lista ut det tanke på namnet på storyn? 
Låt mig få veta & kommentera :) !

BekännelserThe Last Goodbye


Victor har kommit hem!

Hej sötnosar där ute , joo Victor kom hem igår kväll & sov hos mej för att sedan ta si till skolan från mig istället! 
Titta vilken fin t-skjorta han tog med sig till mej från tyskland föresten (bilden under) ! fullstädigt awesome :) Jätte glad! Men mest glad är jag att han är hemma , hihi! Vi har snart 1 år och 2 månaders dag, tänka sig ! Det känns helt galet , jag är ju fortfarande så nykär ! Heelt fantastiskt! Skall nog fotografera T-skjortan i färg och på mig något tag så får den lite mer rättvisa. Dethär är också för övrigt dagens Facelook, väldigt vanlig och inget speciellt , haha .


Teen Titans
Första avsnittet!

Rösta!Vilken gillar ni mer?
pollcode.com free polls

Uhlala
Nyheter i bloggen!
Bra va! ;)

Sminklös


Sitter och degar , och så håller jag på med ett experiment, tänkte att öronen kanske töjjer lite snabbare... me tyngder i sig.. ( jag vet att det kanske inte är det bästa sättet precis... men what the hell ) ,
Såå nu hänger det nyckelringar i mina spiraler , hihihi, ser ganska knäppt ut , dessutom är det mössa + sminklös dag idag , såå  jag är inte det vackraste på marknaden haha , men det duger , jag gillar min mössa, och att kunna gnugga mig i ögonen. Blogg Tips!

Jag tycker iaf det är en riktig inspirationsklick och jag tar många ideer om håret mitt därifrån! 

Länk till bloggen : http://rockyourhair.blogg.se/Kolla in det nu! Den är Awesome :)

Svar på tal!

Hoppas det gav svar på den stora frågan ;) Hur kom ni på era domän/bloggnamn?

Glömt att blogga om att...


Vad har ni gjort senaste veckorna ?

Awesome!

Svart VS Brunt


Hihi, lite sant faktiskt
Håller ni med eller är det bara jag som känner igen mig?

Inspo!

Vad tycker ni är riktig snyggt då det gäller pluggar eller tunnlar?

Video!
En av världens bästa bloggerskor  -> Caty.nu

PicMonkey!


Hej mina fina bloggisar! Joo jag tänkte tipsa er om ett redigeraingsprogram på nätet som är superkul och super lätt att använda! Som jag dessutom hittade alldeles nyss! 

Sidan är http://www.picmonkey.com/ och är helt gratis , så va väntar ni på? Gå och prova !

I WANT THIS!
Allt är från Gina Trico , utom bikinin som är från HM , guud vad jag behöver dehär kläderna! 
Läppstiftet är från Maybelline New York och är färgen 109 Rosy DreamOjdåHej bloggen idag har det varit fullt upp enda sedan kl 9 på morgonen då jag och syrran förde Victor hem då han skulle åka påväg på resa, efter det var hon och jag ute och gå/ springa med hunden , det har ju varit ett sånt awesome väder idag! :) Efter det städade jag bilen !! nu glänser precis allt;) Känns bra att jag fått så mycket gjort. Efter det blev det att städa huset aningen och dammsuga , efter det somnade jag i soffan ... och vaknade för en halvtimme sedan. Såå har sovit siii sådär 2 och halv timme fast jag egentligen planerat att jag skulle blogga massa osv. Nu mår jag lite dåligt och ska försöka ta de lungt såå sköt om er fina läsare och bli inte sjuka det är inte kul! 

Önske-Outfit


EnsamHej bloggen! Tänkte berätta jag kommer kunna blogga aningen mer några dagarna här igen, det är ju lite roligt? Javisst? :) Det beror på att Victor tänker resa till Tyskland imorgon, och har det kul! Medan jag sitter här hemma och mögglar! Haha :) Nee glad för hans skull såklart, men visst kommer jag sakna honom!

Här har ni en bild för alla ni nya läsare som inte vet hur Victor ser ut! 
Sköt om er! <3

Förklaring


Tänkte jag skulle förklara mig lite , varför jag gjorde inlägget under lixom. Jag har några regler i denhär bloggen , den skall vara interesant , och den ska va om sådant jag gillar och den skall vara hundra 100% personlig. Därför skrev jag ett inlägg för jag var såå förbannad! Förbannad på min familj , och sådär. Väntar såå mycket på att jag skall flytta ut, till en egen lägenhet. Hoppas bara det går så bra som jag planerat allt . Det måste gå så bra som jag tänkt det ... Jag vet inte vad jag gör annars. Tack alla ni fina som kommenterar bloggen , ni gör mej glad då jag är ledsen! 

Dessutom har katten min sprungit iväg tror jag , han brukar alltid gå brevid mej då jag är ute och gå med hunden , nu tappade han bort mig då vi var halvvägs, ( jag vet att min katt är helknasig)  och han är inte tillbaka än .. orolig :( Dessutom såg jag en rovfågel , hoppas han inte blir attakerad av den! 


Helvete

Denna dag, skulle jag bara kunna skippa, allt är åt helveteHörlurar


Jag blir så arg tänkte skämma bort mig själv med en egen liten present , tänkte köpa mej ett par hörlurar från Ziperall, men det visar sig att det inte längre finns kvar där , alla är slut och de har slutat säljas, jag blir bara så arg .. ville verkligen ha dem.. Aja det är väl sånt man får leva med, men jag är bra arg ivarjefall! Morr!Coolaste bloggaren, Awesome sminktips!


Fredagen Den 13


Vanligen ogillar jag fredagen den 13 , idag är ett tecken på att jag ogillar det ennu mer, allting bara går riktigt tokigt idag! Och nu är jag  ju sjuk på köpet! Inte acceptabelt. 

Är ni också vidskepliga och tror på extra otur fredagen den 13? Eller har ni kanske tur den 13 ? Det är så olika för folk :) kommentera !

Sååå Söt!


Hej alla fina!


Hej alla ni fina på bloggen! Joo jag har blivit lite krasslig så jag har inte bloggat tidigare idag , hostat och nyst något förskräckligt, riktigt tokigt känns det. Men vad gör man ;) Frisk blir jag nog sakta men säkert, måste försöka hålla mig varm bara!

Ruggit väder också, fy! 

klä er varmt och håll er friska så ses vi, sköt om er !


Sooo TrueDagens Magfylle


Duktiga jag lagade just mat

Min PortionTvillingsyrrans Portion
Haha igen inte såå bra bilder , men thats life ;)
Gott var det ivarjefall!


*Blue Blue Sky
<3

?

TöntHej på er fina läsare! Joo jag har fått några frågor om varför jag inte publiserar speciellt många bilder på mig själv här på bloggen , och förfrågningar om varför jag isåfall endast fotograferar huvudet och inte dagens outfit och sådant ... Svaret är väldigt enkelt, jag skäms över mig själv och min kropp, jag tycker jag är ful och tjock, därför vill jag inte ha bilder på mig själv. Ganska enkelt svar va? JAG VET hur töntigt det låter men jag kan inte hjälpa det. Det har också med mittt komplex över min längd att göra , jag är världens kortaste typ.. och jag växer inte mer... sååå ... hah .. inte speciellt kul .. I vilket fall som helst har jag börja en diet nu och planerar mer motion och liknande .. så småningom borde jag med andra ord trivas med mig själv lite bättre...

Sköt om er! och försök va stolta och trygga i dem ni är! Det är inte roligt att inte tycka om sig själv! Typ världens bästa tips


Av typ världens coolaste bloggare , älskar henne :) Såå mysig tjej!

Vad är era tankar?


O
keej nu tar vi dethär än en gång från början , Jag hade tidigare en fråga här på bloggen om färgen på mitt hår, men om det blir som tänkt, att jag skaffar dreads i sensommar/efter sommaren/ hösten, vad tycker ni om det egentligen? För det skulle bli svart eller mörkbrunt isådanafall ? Skulle det passa mig? Jag bli osäker ibland, men så ser jag en bild och så är jag säker igen , men mjaa, vad tycker mina trogna fina läsare? 

Här har ni en väldigt ful dålig GIF-bild , med några bilder på mig .... så ni nu kan tänka er lite kanske hur det skulle se ut... eller nått...sådanthow to make gif

Kommentera Kommentera
kommentera! 
:)
!

Sommar Känslor

Här är en somrig fin låt! Desutom hittade jag värdens finaste ,men simpla , bikini! Denna MÅSTE jag ha i sommar! (scrolla längre ner)
Tänk er mig i denna med mina fina bruna dreads med massor fina olika färgers träpärlor i , och min fina bränna efter sommaren ! Jag döör av finhet!Vad tänker ni på då ni drömmer om sommaren?
Kommentera gära under inlägget! 

Sköt om er!

Tårar i ögonen

Åååh jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen! Har besöksrekord idag! om man räknar på 1 månad altså! 
Jag vet att det inte är super mycket , men jag brukar ha kring en 140 dagligen, visst hoppar det upp och ner, men sådär till ett ungefär,  men nu är vi uppe i 163, (Och det ökar ju nu vartefter folk trycker och tittar , så antagligen är vi uppe i 165 idag om inte mer! ) ( kollade nu senare bara några minuter efteråt , det slutade vid 180 st!! ) det är ju en klar ökning i mina ögon! hihi! Ooh det sådana här kvällar som får mej sååå beslutsam om att bara blogga mera! Vilken drivkraft man får lixom!

Ooh vad glad jag blir , jag älskar er !

ÄLSKAR ER ÄNNU MER NU!

Glee

Nu blir det att se senaste Glee avsnittet! Det slutade ju såååå spännande sist! Kan knappt vänta! 
Ni kan själva titta på det på denhär länken om inte den fungerar rekomenderar jag att ni går via http://www.sidereel.com/ riktigt bra sida! 

Förresten ni läsare , kollar ni också på Glee? Eller kanske andra serier på nätet/ TV:n? Isåfall, vilka ? Har ni några bra tips ?
Kommentera gärna här under i sådana fall! Jag älskar oftast de flesta serier och kommer förslagen från er , är dom säkert kanon bra ;) 

Kram på er!KalasMat

Hejsan på er! Här är några riktigt kass bilder från idag *skratt* för jag är en sådan kass fotograf ... 
Det är tvillingsyrran min som kan detdär med bild och fotografera! Jag bara trycker på knappen jag! :)) 

Haha ja men bilder är ju alltid kul :)


Konsert

Hej alla söta! Joo jag skrev ju tidigare idag om att jag firar min fina pappa idag och att jag antagligen inte hinner blogga fören senare , well, har just käkat och har någon timme över så tänkte klistra in lite bilder från konserten jag var på i helgen! 

Det är altså en förening som heter PHCC som ordnat detta event , ( deras facebook hittar du om du trycker på namnet, likaså alla banden) , och de band som spelade var Bob Malmström som är ett känt metal band från svenskfinland. Kjell som sjunger i bandet, är också radio pratare på radio kanalen Radio X3M , i bland annat programmet Stiftelsen ,där dom pratar om PHCC i dethär klippet,  http://arenan.yle.fi/audio/1333980676634 efter 43:00 Framåt ! 

Ett annat band som också spelade på evenemanget är Pointless80 som spelade alla låtar utom 1 från deras nya skiva "Wrong Kind Of Hero" . Du kan lyssna på alla deras låtar på facebook.

Det var ännu 2 band till på eventet Ghoul Patrol & Jizzed on Jesus båda spelar metal musik, och du hittar dem på facebook

Vill du läsa mera om PHCC, kan du tillexempel läsa denna artikel eller skriva meddelande åt dem på facebook med frågor!


överlag var det en riktigt rolig kväll , och ganska mycket folk var där också, kring en 120 , skulle jag våga gissa. POINTLESS80
JIZZED ON JESUS
GHOUL PATROL BOB MALMSTRÖMBilderna är från PHCCs Facebook

Happy B-Day Dadi!
Hej på er fina läsare! Joo idag är det världens finaste pappas kalas som gäller (altså min då altså ;) ) ! Med andra ord,  så kommer jag inte blogga om dittan och dattan fören senare. Ha en fin onsdag ivarjefall! 

sköt om er! 

P.s Jag och mimmi har köpt en massa bastu grejjer till nya bastun i det nya huset! Dessutom älskar pappa bastu , typ perfekta presenten! :)

Tittar på Breaking Dawn

Frida & Mimmi , min tvillingsyster ,  har en filmkväll med massa gott så jag är med på ett litet hörn och mumsar i mej all god frukt och choklad som de har :) Ganska så mysigt. Victor var här en sväng ( okej några timmar) då gjorde vi våfflor men ja ,  jag fick inga bra bilder på dem , så jag orkar inte ladda in någon på dem! Han for hem för ca halvtimme sen , sådär för övrigt. Nee nu måste jag återgå till fillmen , den är ju så super bra! (Speciellt då den är så bra gjord från boken!) 


Sköt om er och ha en mysig tisdag ni också!

Turn Me On


Samma låt 2 videos, en med text, en med musikvideo ;)
Inrednings-Inspirations-DilleVill inreda nånting nu! ooh såå mycke idér <3

ORD


Har några funderingar...Hej alla på bloggen! Joo jag satt just och funderade på allt jag kommer att kasta bort i och med flytten, men då kom jag på världens ide, tänkte att jag kan ju göra väldigt mycket saker,  till små tävlingar på bloggen?
Hänger ni med? Tillexempel hittar jag en hög smycken jag inte längre vill ha eller nått, jaa, då kan jag ju ha dem som pris i en tävling istället?
Som ni då kan skriva om i era bloggar , osv osv , ni vet hur blogg tävlingar går till ;) finns det intresse för sådant då ? isåfall kommentera här under! :) på dethär sättet får ni dem ju gratis! :)Slö


Hej hopp! Allesammans! Idag har jag vaknat väldigt sent, varit mycket trött och har riktigt för bara någon minut sen börjat laga mat till familjen och mig själv! Det blir broilerklubbor och ris och nån smarrig gräddig sås! Och till efterrätt planerar jag göra en massa goda våfflor! Grädde bad jag pappa köpa hem så det finns det också! Lägger nog in någon bild på de underbara små tingen ;)
I vilket fall som helst sitter jag just nu och filar på del 3 till " den sista budbäraren"! ;) men den kommer nog ut först imorgon eller senare ...
Hmm.. Kram på er! Nu måste jag återgå till litte sysslor !


Vårigt väder ute dessutom.. jag saknar Victor ''/

Tack


Tänkte säga tack till alla er som skrivit om att flytta, det var riktigt skönt att läsa om fler som har suttit i den båten jag sitter just nu! Så jaa, tusen tack !

Påsk


Städar


Hej vänner små idag blir det inte mycket bloggande idag heller! Skall senare på Victors spelning i en ungdomsgård med några andra band, och just nu byter jag lakan i min säng , städar och väntar på att maten skall bli klar :) pappa röker fisk , nomnom<3 i vilket fall som helst orkar jag inte stressa idag med att tvinga fram inlägg då det kommer bli jätte jäättee mycket att göra ivarjefall! Bara påsken är förbi kommer det bli mer som vanligt igen! Så skööt om er , så ses o hörs vi snart igen!

 

Haha. Snygg.


Doesn't matter if you're black or whiteFörlåt

Förlåt allesammans att ni inte kunnat läsa så mycket interesant på min blogg idag ( och ointressant)  men jag mår lite dåligt, har mått heladagen , håller nog på att bli sjuk.

blä

Ute och fotograferatHar just varit ute och fotograferat lite, bland annat
min tvillingsyster! Här ser ni lite bilder!


Sådär de får räcka , orkar inte ladda in fler , haha :)
Bilderna är för övrigt oredigerade därför ganska mycket för ljusa... haha ....
dessutom är jag ingen vidare fotograf..Nyhet!Det kommer finnas i kategorien som heter " Den sista budbäraren"
så håll utkik!


Hemma


Hejhopp bloggläsare, kom för lite mer än en timme sen hem , så är lite sen med bloggandet. Men om vi nu går till det jag lovade förklara för er så är det altså såhär att vi kommer att flytta. Min familj skall flytta fån det hus vi nu har till ett annat , jag kommer däremot antagligen börja hyra en egenlägenhet så småningom , men pappa och resten flyttar altså till ett nytt hus! Såå idag då jag inte kunde blogga, var en mäklare här och tog bilder på alla rum och sådär , så att det skall kunna sättas i tidningar och på nätet. För att folk  sedan ska kunna se att vårat fina hus är till salu :) DÄRFÖR har jag varit lite upptagen , först med att städa och sedan med att inte stå ivägen för kameran! Haha! I vilket fall som helst är det inget jag gråter pölar för , på sätt och vis skönt med en ny början, trotts att jag säkert kommer sakna mitt gamla rum , iverjefall nu och då, och sådär , jag kommer ju aldrig se det igen .. Men jaa, det är ju som man säger, den dagen den sorgen!
Det var väl främst det jag hade på hjärtat för stunden , nu kommer jag låta syrran ha laptopen ett tag , men är jag vaken senare, kanske jag klistrar något inlägg till, vi får väl se. Sköt om er!
P.S Ni får gärna kommentera här under om ni varit med om att flytta och hur ni mådde då och hur ni kände , alltid skönt att höra andras tankar då man sitter/suttit i samma båt!

Bil


Detta är vad som är pågång just nu, skall ut och åka bil lite med några vänner.
Sjukt fint väder för övrigt, bloggar mer om dagens händelser, varför jag inte bloggat och sådär senare då jag har tid , sköt om er!

Pointless80


Tänkte ni skulle få lyssna lite på vad som finns i mina lurar just nu! För övrigt kan ni gilla dem på facebook här : Pointless80Facebook (där de har mer musik ) och deras skiva kan ni köpa via mej , de flesta valutor går bra, eftersom jag omvandlar det till euro ! Använder mej av iban koder, så nätbanken är det som gäller!  Och jag postar iväg skivan nästan vart som helst! :)
Skivan kostar 5€ , det vill säga ungefär detsamma som 45 SEK

Ändrat mig

Har föresten ändrat mej angående önskelistan , Gud vad jag vill ha en tamråtta istället! oooh en gooosig svart tjockis <3 Ooh Ljuvliga små ting! Tänkte köpa en sån en gång då jag var yngre men det blev marsvin istället , så nää nu får det allt bli en råtta tycker jag!Frågor & Svar

Blev riktigt förvånad över hur mycket frågor jag fick in! Tack för frågor peeps , ni är guldvärda! 

<3

Vad lyssnar du på för musik? : Oj det var en ganska svår fråga för det är sååå jätte jätte mycket! Men visst blir det mest Metalcore och Metal och rock ibland , och sådant sådär överlag , men visst lyssnar jag på smör-kärleks-ballader också , Band jag brukar nämna då jag snackar musik är väl : Bullet For My Valentine, My Chemical Romans, Dead By April, Periphery, Three Days Grace, Ready Set, Fall! Attack Attack! ,Gavin deGraw, Social Distortion, Avenged Sevenfold, Trivium, The Red Jump Suit Apparatus, The fray, Ron Pope ,Sonic Syndicate, All That Remains, Children of bodom, In Flames, Breaking Benjamin, Chemical ,PANIC! At The Disco, Papa Roach, Ill Niño, disturbed, Seether, escape the fate,system of a down, Kill Hannah och verkligen massor massor massor mer!


Hur stora töjningar har du nu? : Just nu är båda 6 millimeter! Men har planerat ta upp dem till 10 båda två och sen får vi se vad det blir efter det!


Hur ser din framtid ut om du själv får välja?
Jag planerar inte så mycket min framtid, men jag önskar att min framtid skulle vara i stil med : att jag jobbar , har barn och en man, kanske någon katt eller hund eller annat gosit djur! Eller någonting sådant! rätt tråkigt svar haha men ja vad gör man då det är så det är!


Vad är det pinsammaste du varit med om?
Oj gud vilken svår fråga jag gör pinsamma saker helatiden, Jag minns faktiskt ingen gång som skulle varit extra pinsam just nu, men jag kan blogga om det i ett senare skede om jag kommer på det!


Hurudan humor har du?
Snuskhumor, och riktigt töntig ”jag är 3 år ” humor ibland , haha


Vad gillar du bäst för djur?
Oj jag gillar alla sorters djur! Men katter , råttor och marsvin är några favoriter! Såklart häst också , har alltid velat kunna rida , de är ju så vackra och ståtliga djur , lite som stora hundar, men har aldrig ens tagit lektioner.

Hej! Jag tycker det hade varit jättekul om du kunnat lista typ dem 5-7 snyggaste tjejerna som du tycker! Och som INTE är kändisar utan typ randoms för oss andra :3 kanske vänner eller någon du sett osv :D Pusssss
Puss på dig också! Och jaa jag kan väl göra ett inlägg om snyggaste tjejerna som jag skulle kunna sno utseendet och stilen av!


Vem är din stilförebild?
Jag har väl ingen förebild utan tar min inspiration av flera olika människor och bloggar. Sidor som WeheartIt.com ger ju bra inspiration tillexempel! Självklart tar jag också eget initiativ vad jag själv tycker är fint och blandar ihop det. Blandar mycket gammalt och nytt också, och färger som svart, grå, vit och mera svart låter bekant;)


Vad är det bästa minne 2011?
Det är nog då jag och Victor hittade varandra! Min stora kärlek!


Sämsta minne 2011?
Inget jag minns, det hände rätt bra saker det året!


Vad har du för planer i år?
Studera , blogga mycket och skaffa dreads i sensommar!


Favoritfilm?
Jag har väl ingen favorit film , men Disturbia är rätt bra , annars är jag galen i kärlekskomedier eller kärleksdraman , eller kärleks action , ja ni fattar ;)


Favoritgodis?
Gillar inte godis alls faktiskt ... Chips är jag dock svag för!


Är du nöjd me dej själv? Tycker du att du själv e snygg osv?
Njä det kan jag inte säga men jag jobbar på det , alla är värda att älska sej själva , tyvärr kan jag säga att jag ser fler dåliga sidor med mej själv och min kropp än bra!


Har du haft en annan blogg innan denna?
Har jag faktiskt INTE haft, jag har alltid haft en parallell med denna, men det är ingen vanlig blogg , där skrev jag en novell/bok man kunde följa vart efter jag lade upp en del , men har slutat skriva där och håller på med nytt som jag kommer publicera i denhär bloggen så fort jag fått det där med olika kategorier att fungera! :)


Sköt om er fina läsare , nu skall jag gå på kaffe kalas till min faster!StrangeVet ni dendär känslan då du inte kan sätta fingret på vad det är som du känner men du är tom och bara vill förvinna ut i luften eller under jorden? Du är inte heller helt säker på vems fel det är att du känner såhär , men du vet vilka som är inblandade. Du förstår inte heller varför denhär jätte konstiga känslan kommer så plötsligt för du skulle aldrig kunnat föreställa dig att du skulle kunna känna såhär. Endå står du där med denhär känslan i magen.  Inte redo att göra någonting åt den, inte redo att fixa allt som är brustet. Det enda du vet är att du allra helst skulle vilja skrika rakt ut. Men när det kommer till kritan, vet du att det inte skulle göra någon skillnad ivarjefall, att det inte hjäper.Önskelista


Just nu har jag några saker som står högt på önskelistanEn IphoneEn mini laptopEget ställe, en lägenhettappa något kiloResaDreadsspiderbiteEn katt till! Helst en munchkin napoleon!
Men alla är ljuvliga!

Question MarkNu vart det dags igen , tanke på hur mitt läsar antal ökat tycker man ju att det borde finnas en eller 2 frågor i något hörn ivarjefall, Aja ni får fråga precis vad som helst och jag kommer svara så ärligt och bra jag bara kan!

Sköt om er och kommentera nu! 


Gammal bild :) !


DreadsTrodde det var över för mej och min dreads dröm då jag klippte håret kort , men oooh vad lycklig jag blev då jag såg http://tofauti.se/ skriva om Dreadlocks , hon har nämligen själv typ lika kort hår som jag har nu , och har riktigt nyligen fixat alldeles fantastiska dreads i sitt hår! Det är dessutom långt! Kolla inlägget själva ! Där är massa info om priser och hur man lagar dem,vilken salong hon gjort sina och liknande också! :)

Så ni som satt i samma båt som mej , ser ut som vi kan simma lungt ivarjefall ;)

-


Ridiculous Red
SpiderBites, 1 eller 2 ?


Funderar gå och fixa åt mej spiderbites ,eller jag har egentligen bestämt mej att göra det , skulle blir riktigt fint tycker jag!
Vet bara inte om jag borde ta på 2 eller på 1 sida ... Hjälp mig ?
Hittade iallafall några bilder som kan visa vad jag menar! :3
ooh jag vill ja vill!! Men hur ?!?!

Dessutom har WeHeartIt.com stora borblem just nu för det fungerar inte att gå in på sidan -.-
Denna bild är för övrigt på Kandylandy.seDär är en bild, en lite dålig , men jaa så svårt att hitta då man inte slipper in på WeHeartIt ! 


Vilken färg skall jag ha ?

Har besluts-ångest? :/ vilken färg skall jag ha håret till näst ? Hade funderat ha de brunt eller svart och förlägningar i svart och slingat det i typ nån cool färg , men jaa , ja vet inte för är inte typ blått eller lila såå fint?? Hade lila en gång, som ni ser på bilden under, fast jag tog en lite för mörk färg, älskade det dock;) Det var snyggt trotts att d var slitet och urtvättat! 
Kommentera Kommentera Kommentera! 


LILA! :) Gammal ful bild ( haha , lite rolig med mustashen dock ;) )

Brunt /Svart ?
Rött?


Blond?Jaiiks , Hjälp mej ? 

Nya förlag som blått (det har jag haft håret en gång dock.. :D )  , grönt osv går också bra! 


NattUggla


Vet inte om det är speciellt smart men här sitter jag och lyssnar på riktigt smörig långsam kärleksmusik, efter ett skönt och bra veckoslut! Vet egentligen inte riktigt varför jag inte kan sova för jag har varit dödstrött heladagen..Aja nu som sagt blir det inget jätte inspirerande inlägg precis , men jag är bara människa jag också så lite överseende , hmh? ;) Men imorgon hörni haha , jag kan bara säga att tappa inte hakan men morgondagen inkluderar träningsdojjor och inte något  som helst godis eller chips eller gott för huvudtaget ! Nu har Victoria nämligen bestämt sig för att gå ner i vikt!