You Brought Me To Life


På så jäkla bra humör idag , otrolig kännsla! :) 
Vet inte vad jag ska skriva mer än så , har endå inte riktigt tid med att blogga just nu, men ja, ska väl hinna klistra in en och annan grej i veckoslutet iaf , om inte annat !
You think I'm pretty

Without any makeup on
You think I'm funny
When I tell the punchline wrong
I know you get me
So I let my walls come down, down

Before you met me
I was alright but things
Were kinda heavy
You brought me to life
Now every February
You'll be my Valentine, Valentine

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance, until we die
You and I, will be young forever

You make me feel
Like I'm livin' a
Teenage dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's run away and
Don't ever look back,
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance and
Don't ever look back
Don't ever look back<3 

Silence


Idag är en sådandär dag
som bara är riktigt dåligHello darkness, my old friend I've come to talk with you again Because a vision softly creeping Left its seeds while I was sleeping And the vision that was planted in my brain Still remains Within the sound of silence

TVSerier


Nu då det är veckoslut , tycker jag ni skall kolla igenom någon sesong av någon av dessa serier
- Helt klart några av de bästa som finns

Ursäkta den dåliga kvaliten , vet inte hur det plötsligt blev så?Vanliga frågor om hår!


Läste igenom detta just, hittade det på http://www.aftonbladet.se/halsa/article10186968.ab
Och tyckte det var jätte bra fakta så tänkte jag kunde dela med den åt er ! Bra va ? :)


25 frågor och svar om hår
1. Lagar balsam trasiga hårtoppar?

Nej, absolut inte. Balsam gör håret mjukt och tar bort statisk elektricitet. Det enda sättet att ta bort trasiga toppar är att klippa bort dem.

2. Blir håret förstört om man färgar eller slingar det?

Håret blir poröst av en kemisk behandling. Om det förstörs beror på hårkvalitén före behandlingen. Ibland känns håret bättre efteråt och ett tunt, platt hår kan behöva "förstöras" för att få volym.

3. Sliter stylingprodukter på håret?

Nej, dagens produkter är så bra att man kan använda dem varje dag. Fast undvik hårspray med alkohol, de vattenlösliga sorterna är skonsammare.

4. Förstör man håret om man tvättar det varje dag?

Ja, vatten har ju inte samma ph-värde som hår. Man bör ha ett riktigt bra schampo som ligger mellan 4,5 och 5,5 och helst försöka att inte tvätta håret varje dag.


5. Slits håret om man fönar det torrt ofta?

Ja, det gör det. Lägg i silikondroppar före föningen så skyddas det mot värme och slitage. Eller föna med kalluft.

 

6. Hur blir man av med mjällen?

Använd mjällschampo! På apoteket finns en sort som innehåller ketokonazol som angriper den svamp som orsakar mjällen. Många tror att de fått mjäll när de ser små vita flagor på tröjan, men det kan betyda att hårbottnen är för fet eller torr och då ska man helt enkelt bara byta schampo.

7. Är silikondroppar bra för håret?

Ja, de skyddar mot slitage.

8. Påverkas håret av vad man äter?

Ja. Men börjar man äta vitamintillskott tar det ungefär tre månader innan man märker någon skillnad, så man får vara tålmodig. Kroppen behöver en allsig kost med alla grundämnena som protein, fett, kolhydrater, vatten, vitaminer och mineraler.

9. Kan håret bli hur långt som helst?

Nej, håret växer i cykler på 2-6 år, därefter lossar hårstråt och det kommer nytt. Håret växer ungefär en centimeter i månaden, men det är individuellt. Somliga kan inte få riktigt långt hår heller, på grund av att deras hårcykel är lite kortare.

10. Blir håret verkligen grönt av klor?

Ja, det är tungmetallerna i vattnet som kan göra blont hår lite grönt, särskilt om man har blekta slingor. Det går att ta bort med en avmineralisering.

11. Hjälper inpackningar?

Absolut. Men det tar tre dagar efter inpackningen innan det bildas naturlig keratin, så man bör vänta med att tvätta håret i några dagar för att låta inpackningen jobba ordentligt.

12. Vad gör man om håret inte växer?

Testa massage. Även om man tappar mycket hår så måste man våga ta i det. Utan massage växer det ännu sämre och man tappar ännu mer. Massage i hårbotten ger mycket blod till hårsäckarna och på så sätt får det näring. Det är även ett tips för män som börjar bli tunnhåriga.

13. Stämmer det att man inte ska färga håret om man är gravid?

Nej, oftast kan man både permanenta, färga och slinga. I ytterst sällsynta fall blir resultatet inte riktigt lika bra som annars, men det är inte farligt på något sätt.

14. Är rökning skadligt för håret?

Inte direkt men indirekt. Varje gång man röker tar man död på en del av de vitaminer man har i kroppen, särskilt c-vitaminer. Det blir mindre över till håret.

15. Förstör man håret med permanent?

Ja, hårstråna tappar spänsten och blir mer porösa. Man bör vara försiktig och inte permanenta om man nyss har färgat eller gjort slingor, eller om håret är i dålig form.

16. Stämmer det att vissa blekningsmedel för slingor är skonsammare än andra?

Ja, det beror på styrkan på väteperoxiden och om man använder värme eller folie.

17. Kan man få tjockare hår?

Nej, man är född med ett visst antal hårsäckar.


18. Varför blir håret fett nästan direkt som man tvättat det?

Du kan använda fel schampoo. Byt! Det får inte vara för starkt, det lurar kroppen att producera mer fett.

19. Ska man borsta håret när det är blött?

Nej. Red ut det med fingrarna och borsta väldigt försiktigt när det nästan är torrt.

20. Hur får jag fina lockar i självlockigt hår?

Använd schampo, balsam och inpackningar som är fuktighetsgivande och anpassade till självlockigt hår. Fördela mousse, gelé eller någon annan stylingprodukt jämnt i håret efter tvätt. Vänd huvudet upp och ner och vrid ut överflödigt vatten med hjälp av hushållspapper eller en mjuk frottéhanduk. Rör inte i håret medan det torkar.

21. Vad är det för skillnad på toning och färgning?

En toning lägger sig som en hinna utanpå medan färg, som innehåller väteperoxid, öppnar fjällskikten och biter sig fast djupare i hårstråt. En toning tvättas ur med tiden, en färgning växer bort.

22. Varför blir håret flygigt och "elektriskt"?

Det blir det oftast på vintern, eftersom det är kallt ute och varm torr luft inne. Annars kan det bero på att man har syntetmaterial i kläderna eller till och med i skorna.

23. Varför blir håret ibland platt av balsam?

Det beror på att man inte har sköljt ur det ordentligt eller att det inte passar håret. Byt till ett lättviktsbalsam.

24. Vad bestämmer hårets färg?

Vilken färg håret har är ärftligt och beror dels på vilken typ av pigment (färg) vi har, dels på antalet pigmentceller - ju fler celler, desto starkare färg. Det finns två typer av pigment, eumelanin, som ger ljust brunt eller svart hår beroende på antalet pigmentceller och pheomelanin som ger rött hår. Grått hår är grövre och innehåller mer luft, dessutom är pigmentcellerna oftare defekta och inaktiva. När ljuset bryts i håret ger det därför ett grått intryck.

25. Varför har man hår?

Håret har flera olika funktioner:

1. Håret är ett viktigt känselorgan.

2. Håret isolerar genom stillastående luft.

3. Håret förmedlar också lukt.


De som svarat på frågorna är :
Källa: Anna Forslund, frisör på Björn Axén och medlem i Svenska Frisörmoderådet, Helene Plainer, hårolog och utbildningschef för Hårologi of Sweden, Magnus Nylander, Hälsas näringsexpert.


Framtidsdrömmar


Hej på er igen! Vilket fint väder vi har idag! Helt fantastisk! Är dessutom på rikgit bra humör så denna dag skall bli riktigt brakande bra har jag betsämt mig för :) 

Fick mig en tankeställare idag dock. Allt började egentligen med att en kompis till mig besrättade att hon skulle börja studera i vasa , o att vi kanske inte ses så ofta som vi brukar och så vidare , lite hjärtekrossad satt jag sedan och funderade på vad allt jag hade planerat vi skulle hitta på genom studie åren tillsammans, och liknande , men ja , jag insåg ju snabbt att varför var jag så dum och planerade någonting? Vem är jag att bestämma eller tänka ut vad  som kommer att hända? Det jag menar är att jag förstod att allting inte alltid blir så som man tänkt sig :) Och kanske det är just det som gör livet lite farligt och spännande? Kanske det som just ger det att man lever sin lilla charm. Man trasslar in sig i de upplevelserna man inte trodde man skulle få uppleva och i de man bara kunnat drömma om. 

Jag har enda sedan jag fyllde 12 alltid drömt om 5 saker , Att jag ska få ett jobb jag trivs med ,  hitta mig en fin man som sköter om mig och våran familj,  friska barn, och att den dagen kommer då jag kan säga att jag verkligen är genom lycklig. 
Sista önskan har alltid varit att göra mina föräldrar stolta , att vara bra nog i deras ögon och att pappa ska kunna klappa mej på axeln och säga , bra gjort!  Då jag har kämpat till mitt yttersta , trotts att kanske inte vittsordet var full 10.
Den önskan vet jag ivarjefall att slog in


Vilket fall som helst tycker jag att ni skall fortsätta att drömma trotts mina ord , det är alldeles fantastiskt att ha något att sträva efter , på så vis orkar du alltid kämpa. Förvänta dig inte för mycket bara , allt blir inte alltid som man tänkt sig. Men som sagt , det kanske bara är så det är meningen att det ska vara.

Min stora syster sa en fin sak till mig en gång, som jag alltid tänker på nu som då , och jag tycker att ni också  ska tänka på det då något går på tok, och ni inte rikgit vet vad ni skall relatera till. Det gick i stil med dethär:

" Bra saker faller också i bitar , men bara för att kunna byggas upp igen för att bli något ännu bättre"


Fint va? Nu kan vi alla smälta åt denna söta lillkille - Bild från google
Inköpslista


Fröken Väder

Hej på er, ni som läser bloggen! Idag tänkte jag bara för omväxlingens skull göra ett riktigt vanligt blogg-inlägg, okej inte bara därför, utan både för jag inte riktigt har tid att fixa till något annat och för att det kanske är riktigt roligt med variation ibland? Vilket fall som helst har denna dag inte varit speciellt lyckad, allt har bara varit riktigt förbannat tråkigt och eländigt. Jag vet inte egentligen inte ens riktigt varför jag är på så förbannat dåligt humör ? Aja det löser väl sig , skulle man tycka ivarjefall. Dessutom var jag riktigt ruggigt blöt om både byxor och skor då jag gick hem från jobbet , tragiska jävla regn väder , sommar skall det kallas men nej regnar gör det jämt. Jag brukar skojja att efter mitt humör ändrar vädret , och det har stämt konstigt ofta på senaste tiden , är jag glad så skiner solen och ja är jag lessen , jaa, ni fattar. Vilket fall som helst är jag därför från och med nu Fröken väder så gör inte mej sur för då regnar det fanimej ordentligt. Om ni inte vill ha regn förståss ....

Annars sådär på tal om ingenting, har jag har inte gjort speciellt mycket idag sådär överlag, städat lite , duschat, ska strax gå och fixa lite käk och jaa sådant , tänkte egentligen vara jätte duktig och skriva masssor nya grejs till Storyn , men oj vad jag har haft tid med det... Såå det får bli till en annan gång. Har ni sett att jag ändrat fonten på bloggen också , gillar ni? Eller är det tokigt för ögonen ? Och borde jag skaffa svart text istället för grå? Kommentera åsikter så gärna så! :)
Hmm , ja va ska jag mer berätta ? Finns inte så mycket egentligen , eller jo , jag har en lägenhet på gång ;) eller jaa hur det går med det hela vet jag inte än men hittialls låter det helt perfekt , såå det är ju roligt, och så borde jag få mitt löshår här om någon vecka Rapunzel hade lite slarvat med min beställning men nu jäklar ska som nog dimpa ner här hos mig så småningom! Så blir jag så fin så! 

Nej nu skall jag ta o gå och äta mej tjock, eller nä, kanske inte tjock men, men ja , mätt ivarjefall!

Kram på er!


Tips!


Hittade denna på YouTube , och gillade det , kanske lite för mycket lager och sådär men man blir ju lite inspirerad! Riktigt snyggt tycker jag ivarjefall!
:)
Lite att tänka på dock...

När du sminkar dig, välj då endera ögonen eller läpparna som den centrala, " mest fixade" punkten. Det kan lätt bli allt för mycket om man försöker dra uppmärksamhet till båda samtidigt.
Det vill säga , har du lagt massor med ögonskugga kan det vara snyggast att lägga ett ljusare läppstift. 

Nu skall vi också komma ihåg att då man sminkar sig, så är det bra att istället för att lägga ner massor av tid och energi på att försöka bättra på de områden i ansiktet man kanske inte är så nöjd med, ska man fokusera på det du faktiskt är nöjdast med, och göra det ännu snyggare!
På så vis kommer du föra fram de dragen i dig själv och göra dem synligare och då kommer andra människor också se mer på dem än på de som du inte kanske tycker är lika snygga!

A och O då man sminkar sig är faktiskt inte alltid produkterna , utan redskapen, så kom ihåg att byta ut gamla grejer när de förlorat form och spänst. Dessutom så är det så mycket roligare att sminka sig då grejjorna är bra! LYCKA TILL!


Tatueringsfeber
SWAG
Så jääävla fint <3

Dream


SökandeVad hände i förra helgen??
Band som spelade var :

15:00 SHENMEN
16:00 POINTLESS 80
17:00 FUELLED
18:00 SELF-MADE ROCKERS
19:00 ROZZY RANDALL & THE ROLLER BASTARDS
20:00 SONIC NEGROES (SWE)
21:00 HEARTBREAK STEREO
22:00 JAYA THE CAT (USA)

DRL - Helt underbar låt

 

Tunnel&Plugg

Har länge suttit och kikat på att beställa hem lite klirr till örona mina , men har så svårt att välja, ett par träpluggar blir det ivarjefall, men har svårt och veta om jag ska välja tunnlar med vita eller rosa stenar . Jag tycker båda är så himla fina! Men har nog inte råd till båda 2 ... Vad tycker ni?

Snart har jag också långt hår!

Hårförlägningarna beställda! LÄNGTAR!

KisseMisse
CopyCat?


NaguRock

Hittade inte orginal bilderna så tog dem från syrrans FB , därefter den sorgliga kvalitén 
Facebook: 
http://www.facebook.com/ronyaofficial
http://www.facebook.com/thecapitalbeatofficialPHCC

 
Bilderna är från Facebook, så All rätt till bilderna går till PHCC -> http://www.facebook.com/PHCCpage
 
 

Kan också berätta att...I'm So Sorry