Awesomeness

Har just sett nyaste vampire diaries avsnittet , man ville ju bara skrika i slutet.

Go Delena :D

eller va tycker ni? Stefan eller Damon?


Vi har skägg


Altså så går det då man sitter och nattskypar
följ tvillingsyrran på Twitter föresten : https://twitter.com/wilwills
och Instagram : wilwills
:'D


ouh god , varje gång lika bra.<3


I Totally Agree!

Nu ska ja presentera er för kanske världens snyggaste man,
Okej ni kanske inte tycker det men oj oj va ja dreglar då jag ser denna varelse. Heheee 
Såg för övrigt just Friends with Kids för kanske 5 gången ( Där då Adam Scott spelar ena huvudrollen, och nej de är faktiskt inte därför jag gillar filmen) , men ja,  ja bara älskar den filmen. ouh god! :DKan ju int säga annat än att hon har bra smak.
Hur kan man inte tycka om The Notebook?


Hej bloggen , joo altså egentligen har jag inte något vettigt att skriva annat än att jag har nu äntligen sett
The Notebook som jag planerat så länge, och gillar den riktigt riktigt mycke. Såå jag tänkte fråga er , vad är era favoritfilmer ?:)

lite fina gifs'
 
 <3
 Cover på en Cover


Spelade tidigare in i veckan en cover på Felicia Westins version av
Joakim Thåströms Fanfanfan , tyckte faktiskt det blev riktigt okej , däremot gjorde jag bort mig här och där och tänkte därför spela in det pånytt,
 Vad skulle ni tycka om det? Ska jag göra om det och laddade upp det?VildHjärta

Vad är det för fel på dig, varför vill du ha mig i din famn?

Vad är det för fel på mig, jag vill ju bara ha dig lite ibland?

Jag tror vi kommer ses, jag vet, vi kommer gå igenom det
Det där som vi hatar och vi bär

Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min
samt att vi ska bli två är omöjligt, förstå, en av oss är så kall

Lärdom, lärdom, lär om ...

Nu har jag kommit hem, nu har jag, jag har tyglat mig,
jag har känt dig så, jag vill aldrig mer, mera känna så

Men när ditt vilda hjärta slutat slå
då ska jag minnas den tiden när vi brann ihop,
jag släckte din eld som jag vann

Lärdom, lärdom, lär om

Du är naken nu, du är naken här för mig men jag ser inte dig

När allting är över, när du funnit sans ska du hata mig innerligt,
önska att jag inte fanns men jag hör av mig i natt, i natt

Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro,
jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol,
leka med dina känslor, rasera din bro, visionen av oss i min hand
Så jävla fint

Fick ett trevligt paket


Fick trevligt paket på posten idag också, töjsmycken, pluggar och ett par tunnlar hade hoppat ner genom brevinkastet. Riktigt lycklig tjej idag altså. Nu får jag bara se till att koka dem och sedan få dem på plats. tar kanske en bild på dem då jag har dem i :)

För övrigt har jag kopierat upp närmare 7 tusen sidor ur en bok idag , eller egentligen 2 böcker ( okej ja överdriver väl en aning) Så jag har säkert haskat upp en halv skog nu också...Aja behöver man det till skolarbeten så behöver man. Nu skall jag städa så här är rent och fint till veckoslutet så man vågar ha människor och hälsa på. För vem fyller år i fredag om inte jag? ;) 20 år.. Gud va tiden går fort, jag är ju för fan halvvägs till 40 ...

Aja nångång måste man ju växa upp (fast det är ju ett bra tag dit iofs..) 

Kramar på er & ha en riktigt skön onsdag, skriver kanske något senare men nu måste jag ta mej i kragen och städa!Bild från we heart it

Rolig Incident


Hej allesammans, roligt att ni fortfarande tittar in och ser vad som händer i mitt stressiga och sjukt innehållsrika liv, till och med så innehållsrikt att jag inte hinner blogga. Men ja,  tillbaka till det jag egentligen tänkte skriva om idag .

Gissa vad som hände idag morgon då jag skulle fixa mej klart för att gå till skolan? Jo Tuva-Liza bestämde sig för att ta en simtur i Wc- stolen..... Altså, ni som inte följt med min blogg så länge , är Tuva altså min nyaste kattunge och familjemedlem i min lilla kattfamilj, och hon är ganska så vild och väldigt matfriskt , så hon brukar jämt hoppa upp i lavoaren och sitta där och vänta medan jag gör mej i ordning för hon vet att hon sedan skall få mat. Men denna gången hade jag inte satt ner Wc-locket av någon anledning och stackars liten hoppade rakt ner i plurret då hon skulle hoppa upp på lavoarkanten... Upp därifrån slapp hon inte heller själv, så där plaskade hon runt i vattnet ,skrek och jamade gjorde hon också  tills jag plockade upp henne och skölde av henne med varmt vatten och torkade henne med en handduk. Lilla fjantiga kisse katten... 

Jag tyckte mest synd om henne ,då hon blev så rädd, men gud så jag skrattade då jag såg att hon hoppade dit, det såg ju bara så jäkla roligt ut,,, Korkade katt fan <3 


Finaste katten

Musik
Gissa vad jag skall göra ikväll?


:(


Every Teardrop Is a WaterfallJag försöker hålla mig kvar, men du släpper tagetSkolArbete

Hej på er! Idag har varit en grå torsdag och hade riktigt onödiga föreläsningar på morgonen och slutade kring klockan 11. Kom sedan hem och städade, och har läst och skrivit skolarbete enda sen dess. Riktigt tråkigt.
Tände några ljus och sitter just nu och äter och läser, kommer bli en lång dag , men i can do this! 

Hoppas ni har en aningen mer rolig dag idag än jag kommer ha ... 
 
Kram på er!

My Heart Is Refusing Me
<3
Blir så glad av denna låten, och glad är precis vad jag är idag! Hoppas ni också får samma känsla som jag då ni lyssnar!
:)


Ready To Go

Inte så jätte bra bilder, men såhär ser jag ut ikväll!


Dagens PlanerWe Are Beautiful Like Diamonds In The Sky


Riktigt bra låt , har satt sig totalt på mitt huvud nu


:)
DagensMusikTips

 

Han skapade helt nytt liv i båda låtarna, en mening, helt magiskt enligt mig!
ÖverlevdeHåller med

Tänkte skriva om samhällets syn på könsroller idag egentligen, men så hittade jag denna på facebook. Så se detta och ta till er, verkligen bra sagt. Kunde int sagt det bättre själv.


Why People Love The Vampire Diaries


DM. Retro

Trycker ni på bilden kommer ni till Shoppen!
Trycker ni på texten kommer ni till Dennis Blogg!


Tävla om en Iphone 5a hos DennisM.se
Tryck på bilden för att komma till tävlingen! 

HelgenFeel


Here Without You
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind.

I think about you baby, and I dream about you all the time.

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams

And tonight, it's only you and me.


DagensÖnskeOutfitPokemon


Jå altså , sånthär ser då jag på då jag inte kan sova ... 
Det borde ni också göra :)) Det är faktiskt riktigt roligt då man börjar minnas hur man satt fast klistrad vid TVn då det kom på TV då man var liten , fast nu förstår jag ju lite de äldre skämten som finns inbakade här och där. Jag kan ärligt säga jag tycker det är super roligt och titta , och nu skall jag fortsätta med det.


KvällsMysSitter i soffan och myser med Tuva som ligger och spinner i min famn , nöjd över att hon har en varm famn att sova i. Så söt. Festen gick över mina förväntningar , riktigt roligt faktiskt. Victor och Adi spelade dessutom jätte fint, och fick fin respons, eller fin respons var det ivarjefall vad jag hörde. Deras uppträdande fick mig att sakna deras spelningar lite dock, har inte varit på senaste tiden och lyssnat då de varit med bandet och spelat nämligen. Verkligen synd.
I Vilket fall som helst så hittar ni Adis blogg här och deras Facebook Page här och deras SoundCloud här 

Så gå in ditt lyssna och gilla och digga till den fina musiken :)
Och behöver ni ett band till någon festival, fest eller liknande, är det bara att kontakta dem där! 


Lilla bebisen Tuva-Liza
 

 
 

Tankeställare

För bara någon timme sen stod jag och Janina och pratade lite om dittan och dattan som gav mig inspiration till dethär inlägget ,så jag tänkte jag skulle dela med mig av mina tankar och åsikter. 

Ni vet, folk pratar bakom ryggen på folk , och det kommer alltid att vara så. Folk dömmer utan att ens veta hälften av vad som egentligen är på gång. De läser på facebook en sak och tolkar det som något helt annat än vad det egentligen är , och sprider det sedan vidare och det blir värsta trasiga telefonen. Varför ens lägga sig i , tänker jag? Jag menar , skulle jag gå och kasta ut vad jag anser om folket jag har omkring mej varjedag i min vardag, skulle jag kunna skriva en bok om alla de åsikterna? Jag kan ärligt säga att ala de människor jag känner har sina brister och sina problem , men jag dömmer inte dem?  För jag vet att skulle jag hamna i en annorlunda situation , eller i en väldigt knivig situation på något vis, skule jag då vilja att de som kallade sig mina kompisar, att de skulle börja spekulera i det? Nej de rätta är ju helt enkelt att knipa igen nicka och trösta . Jag går inte omkring och säger vissa saker i en negativ klang vidare, säger saker jag bara antar utan att ha fakta, till mina kompisar i olika kretsar? Vad skulle jag vara för vän då?  

Det jag menar altså att det finns alltid en "hack-höna" den som lite står ut den som drar drastiska beslut som alltid har dedär som alla pratar om, och den människan byts alltid ut med jämna mellanrum, det är så det fungerar. Men det är så onödigt? Varför gör man så? Varför sätter man andra i en sits som man själv inte ens skulle vilja vara i? 

För att ta ett exempel kan jag ta mej själv. Jag går inte omkring och förklarar att min mamma är död eller att jag blev mobbad i högstadiet eller att jag gör saker på ett visst vis på grund av att skydda mej själv. Men folk omkring mej är ytliga och drar egna slutsattser och dömmer mitt betende ivarjefall , trotts det står inte jag och skriker och förklarar mej själv att, jag gör såhär för det "sårar" mej mindre, eller jag vill inte prata om morsdag för det känns så tomt ? Nej , för jag anser att man ska inte behöva förklara allt som man gör, människan är en fri varelse? Visst?  Det är inte min skyldighet att gå omking med plakat där min hela berättelse om mitt liv står och min livssituation , så att alla nu säkert fattar hur läget är. Tycker det är så hemskt hur folk dömmer, skvallrar, och pratar fast dom inte vet någonting om vad som händer just nu i mitt eller någon annans liv eller i personens förflutna. Jag förstår inte varför inte folk bara kan öppna ögonen och bara inse att ingenting här i världen är svart på vitt, Allt har sina orsaker. Livet är ingen dans på rosor, allt går inte alltid som planerat. Alla människor är inte goda . man kan inte vara så naiv och tro att alla människor vill en gott, för det är inte så.  Man kan inte gå omkring och påstå saker som man inte vet ett skvatt om, och man kan inte gå och anta saker som du inte har någon aning om.
När folk ser mig ser dom antagligen en glad flicka som alltid ler och skojjar skämtar och lever livet ut till det sista. Det är inte alls vad som egentligen finns bakom masken. Bakom mitt leende döljer sig många problem , många tankar , förtvivleri, och mycket som säkert inte någon någonsin kommer få veta. Sådant som jag håller för mig själv för det inte angår någon annan. Precis som allt annat som jag gör i mitt liv. Varför förstår inte folk sådant? Man går ju inte o berättar precis allt till alla , eller hur?

Nånting som kan se så felfritt och perfekt ut på utsidan , behöver verkligen inte vara det på insidan.Det kan va brustet förstört och itu rivet.  Ta exempel ett ägg, ett ägg ser lika fint ut på utsidan fasst det är nytt som då det är 4 år gammalt. Men då du kläcker det så rinner det endera ut ruttet, eller färskt. Alla människors liv och vardag går att jämföra me det. Man ser kanske inte vad som egentligen finns där under skalet, men då du sätter dig ner för att faktiskt prata om det kan det vara att det hemskaste du någonsin hört som finns på insidan. 

Jag hatar folk som dömmer , jag hatar hur de kan va hjärtlösa och tro det ena och det andra om folk utan att egentligen veta någonting om vad som egentligen hänt eller vad som egentligen händer. 

Jag vet inte vad ni tycker , men såhär tycker ivarjefall jag. Fast klart inte är jag korkad, jag vet att människor alltid kommer fungera såhär , de e så som världen är. Orättvis , ond och hemsk. Utan att ta i . Människan är självisk och försöker alltid både medvetet och omedvetet höja sin egen rang-ordning genom att trycka ner andra , mer eller mindre. Och sin självkänsla och självförtroende. Det är så de fungerar. 

Men jag tycker man skulle kunna försöka ändra å det. Försöka vara en bättre människa än vad som faktat säger. Man kan ju åtminståne försöka. För det är just såhär , såhär som folk börjar må riktigt dåligt. svaga personer drabbas först ,  och tillsist kanske man helt enkelt inte ser en väg ut ur mörkret längre, och dåf inns det ingen återvändo.Hoppas mina ord fick dig att tänka till lite


1 November