Tankar


Videoblogg jag gjorde tidigare idag (Onsdag)
Hehheee

Lite tankar som snurrar i min skalle , inte sådär farligt bra att kläcka ur sig högt kanske

 


Skojjigt värre

  

  
   

The Magic in MakeUp

Hej igen mina awesums , Har ni haft det bra medan jag tagit några dagar ledigt? 
Såg på facebook en vän till mig som hade gjort en före och efter makeup bild , så jag gjorde samma sak , tyckte det var ganska skojj! Det är ju faktiskt otrolig skillnad , kolla själv! (Bilderna är INTE redigerade på något vis)

Eller är jag kanske bara sötare utan smink? Haha ! Nat....

Tråkigt.LÖLNi kan följa mej på GIFO om ni vill , heter Vixifyx1 tror jag? :D

Nu blir det galet

Festande med klassen idag


:))

Gris

 

Finns det intresse?

Hej på er sötisar! Jo jag satt och funderade på att boken Den Sista Budbäraren blivit liggande väldigt länge nu och undrar, finns det ens intresse av att jag skall fortsätta ? Läser ni det om det kommer ut delar?

 Eller skall jag skriva endast privat istället ? Och ni som inte har en aning om vad jag talar om kan läsa allt som kommit ut hittills  HÄR :)


Vilken?

Svårt och bestämma mig , är någon av dessa covers bättre än orginalet eller är orginalet bättre ? 
Natten

Fantastisk LåtSatt & Skrev

Ser dej jämt och ständigt , genom en skärm utan ord
Sitter och väntar på att tiden skall visa dig allt det som jag redan har sett

Försöker att blunda, vila, utan att vakna, men du jagar mig i mitt huvud
Vaknar, Kallsvettig ,skakar, vad är verklighet? Allt annat är tyst, inte ett ljud

Jag vet att dina iskalla ögon en gång log mot mig
Nu är allt jag ser ondska och hat

Sjunker längre ner , håller andan så länge jag kan,
 tysnaden omfamnar mig , låter det svartna framför mina ögon 

Söker förtvivlat hitta mej själv i spegeln framför mig
men det är endast ett tomt skal som stirra på mig tillbaka

Skrattar och låter min mask bli en ständig förklädnad 

Försöker allt jag kan, släppa allt, för att ta ett nytt tåg och resa iväg för att inte stanna kvar
Men något drar mig tillbaka

Gör allt i min makt för att glömma det som redan ligger i det förflutna, redan förlåtit allt
men för svag för att klara mig, drycken fick mig att spy 

Nätterna förstår mig bäst, trotts att det är det svårste
Dagen är en förklädnad ,Vardagen en lögn


Men jag liftade idag och jag behöver inte själv välja vart jag är påväg
Jag åker så långt vägarna räcker

Låter framtiden omfamna mig med sitt ljus
Låter det goda ta mig i min hand och smeka mina kinder med värme 
Andas in doften av trygghet

Låter vinden fånga mig, lika lätt som ett löv, låter mig föras dit som resan för mig
För att jag en dag ska våga slå rot igenVildHjärta


Tänkte dela med mig av Stiftelsens nya musikvideo till Vildhjärta , den är så sjukt fin denhär låtenIt's Gonna Kill Me, The Rest Of My Life
Min blivande telefon!

Tror jag... så är det lite bestämt iallafall, vad tycker ni?Backstage

Sitter just nu vid en av MeaninglessProductions apple datorer och bloggar från PHCC:s evenemang, de har ett eget backstage kontor och lyckades sneakya hit eftersom jag är vän med en av skaparena av det hela. Är relativt förväntansfull över kvällen och hoppas att det blir en fin & bra kväll. Så småningsom ska väl banden börja spela före det skall jag mingla runt lite. 

Det är altså vad som händer just nu för mej , hoppas ni också får en rolig kväll, och om ni inte har annat för er kan ni ju dra er hit, blogginlägget om spelningen bloggade jag om HÄR 

Osäker

Spelade in en acapella cover igår, vet inte om jag vågar publicera den...men jag har nyss klippt videon iaf! :))


Fjanterier & Spex

Altså eftersom jag fick så fin respons av er om min dåliga videoblogg tidigare, haha , så orkade jag inte skriva utan flummade och spexade ihop detta alldeles nyss. Inte riktigt frisk verkar jag ju men sådant händer.
Hörs på måndag igen, eller redan imorgon! Beroende på hur mycket jag har att göra i helgen. Kram på er!
Altså det är ju faktiskt grymt roligt att göra videos. haha. lol.

Tatuering?

Tänkte berätta att jag är lite smågalen i Stitch från Lilo och Stitch,  och denna bild är bara föör gullig!  Ni som då följt mej ett lite längre tag visste säkert detta redan , men ooh , han är så fin och jag skulle verkligen kunna tänka mig tatuera denna bild någonstans som en symbolik för att disney var stor del av min barndom! Eller vad man ska kalla det...dessutom är han ju så otroligt söt att man bara därför redan skulle kunna ha honom som en tatuering <3

Har ni någon figur någonstans ifrån som ni verkligen gillar ? Typ Mumin? Bamse? Kalle Anka?  Jaa vad som helst ? Har ni något sådan får ni gärna lämna en kommentar!
&
 För den delen var skulle va en bra plats tror ni för en sådanhär söt tatuering, benet ? foten? Let me know what you think!

 <3 
 
För övrigt har jag endast1 "Party-Trick" och det är att jag kan låta precis som Stitch gör i den svenska versionen . Lite roligt brukar folk ha åt det. 

I Want To Hold Your Hand
I DO

Har en känsla av att det är lite såhär som mitt bröllop någon dag kommer se ut, och vem sa man inte kan va vacker fast man är alternativ?

  

Dessutom vill jag detta skall vila ovanför våran säng, jag och min framtida man altså, jag vet ju inte vem det är än. Hehe. Dessutom måste det vara äkta från den stunden det händer, så undrar vem som får banda in det och så vidare? Antar det är den dagens beskymmer. hihi, oh men det är så fint!Grej jag dock inte riktigt kan bestämma mig för är om jag skulle vilja ha ett Höst/Vinter/Sommar eller Vår bröllop?

Har ni tankar om hur ni kommer vilja ha det ? :)

19.1 - kl 20:00 - i Pargas

Tryck på bilden för att komma till facebook-evenemanget!

Den 19.1.2013, altså nu på lördag, kommer dessa band spela live i Brankis i Pargas! Som tidigare bekant är detta också förståss ett av fantastiska PHCC:s tillställningar, vilket gör att helt självklart kommer varenda en av er som har möjlighet att vara där, gå dit ;) Kommer bli grymt bra tror jag!

Dörrarna öppnar klockan 20:00 och inträdet är 5€, det finns ingen åldersgräns och ett alkohol område finns också om det skulle intresera!

Det är alltid bäst att reservera biljett i förväg så du säkert har en plats där inne , eftersom det är begränsat antal på hur många som får finnas i utrymmet.
Du gör altså simpelt en bokning, genom att skicka ett mail med ditt namn och antalet önskade biljetter till phccbooking@gmail.com! Och så är det klart!Tryck på namnen för att komma till bandens facebooksidor!

Banden som spelar är :

The Reed Fags
 Antonius Block


 Timshel

Det kommer bli awesome :)

Take Turquoise

Veckans Sötnos!

Längesedan jag hade denna kategori, men ooh , cute! 

Mys


Säkerligen de minst smickrande bilder som någonsin tagits på mig  men sånt händer, tänkte bara demostrera hur Tuva-Liza jämt ska ligga någonstans endera på min rygg eller vid mina bröst då jag ligger/sitter framför datorn och bloggar eller liknande, fast hon är ju så söt så man smälter så jag kan inte riktigt lyfta bort henne heller.. stora problem jag har :))
Lars-Krizter däremot ligger en bit bort( cirkus en meter) ihoprullad till en stor klump päls.

Räknade för övrigt ut att Tuva blir snart ett halvt år gammal :O Hon som är så sjukt liten fortfarande?


Idol tillbaka i sverige

Altså jag vet jag är lite sen om att blogga om detta , eftersom nyheten är från tidigare i veckan, men påriktigt, detta måste vara det bästa på länge! Ni som följt mej en längre period vet att jag är totalt svenska idol-freak , det är mitt favoritprogram framför allt annat , ja kan antagligen nämna alla som någonsin sökt dit , haha, det är sjukt galet hur jag älskar det egentligen. Som yngre sa jag alltid att jag skulle söka jag också såfort jag blev tillräckligt gammal , än har det inte blivit av. Nu vet jag ju att jag inte riktigt skulle platsa in där bland med alla de fantastiska sångarena som söker in där , men jag skulle ju få träffa juryn ivarjefall. Fast det är klart , nu har de ju bytt jury ,  tror jag? Så det skulle inte vara lika roligt... Jag skulle vilja träffat Baggarna ( eller Bagge och nybliven Wahlgren) och Andreas .... Fast det kommer antagligen vara så jävla bra endå ... oh gudars, jag är glad. kommer med andra ord ha ett helt fint år iår , haha , jag är löjlig. jag vet. IDOL<3Runaway train never going back, Wrong way on a one way track


Alltid lika bra 

Touching rescue of a frightened stray dog ends with an amazing surpriseKlicka på bilden för att komma till videon , gud så fint ! Hoppas alla får/har redan fått ett hem!

VIDEOBLOGG


Måste vara något av de roligaste jag gjort, klippte bort alla mina skratt-attacker dock , och hela videon är väldigt oseriös, haha , dessutom beter jag mig ganska freaky ... hoppas ni gillar iallafall :D BTW ja suger hårt på att redigera. , syns ganska tydligt :D


Haha, men den var rolig att göra ivarjefall, trotts att jag beter mig som en freak, tack att (om) ni kollade, ni är awesome!


Va lite snälla på kritiken också .... som sagt den första ja gjort .... :DPUSS!

Hjälp mej?

Skall jag köpa dessa eller inte?
Trycker du på bilden kommer du till hemsidan

Tunnlarna är från Pigtail.se 


NitarMy legs are dangling off the edge, The bottom of the bottle is my only friendJag kommer lära mig flyga med mina egna vingarDet är då mörkret faller och du inser hur mycket folk egentligen vet om dig som det börjar krypa en rysning upp för ryggraden. Du vet hur de andra kommer reagera , hur du själv kommer att misstolkas och hur mycket varenda ett ord som kommit ur din strype har gjort skillnad. Och hur det kan vändas mot dig , och hur du kan göra det till din egen fördel. Det är också i denhär stunden jag ofta frågar mig själv vad meningen med det hela egentligen är ? Varför gör vi såhär mot oss själva? Varför låter vi oss falla så hårt så de känns som om blåmärkerna aldrig läker? Och trotts att du en gång , var så lycklig som du aldrig hade upplevt förut , är det enda du känner just nu i slutendan en otrolig skuld , ånger , och så försvunnen i dig själv.

Och trotts att du egentligen lovade dig själv att du denhär gången, för en gångs skull skulle vara annorlunda, och du skulle se tillbaka med glada ögon, och inse allt det goda som resan genom det hela givit dig. Hamnar du i detdär oändliga djupa mörkret som omfamnar dig varjegång du blundar. Och det hemskaste är , att du egentligen inte vill vakna därifrån. Du vill stanna där . Trotts att alla omkring dig gör allt för att dra upp dig.
 
Du binder dig fast, låter ingen komma tillräckligt nära , för du är rädd att de kommer ta det enda du känner till ifrån dig. Nämligen ditt mörker. För det är det enda som påminner dig om vad som egentligen fanns en gång i tiden och nu lagt sig bekvämt i det förflutna . Även om  ljuset ser så fruktansvärt tilltalande ut , hittar du alltid en ursäkt för att inte besöka det. Om och om igen.

Du lovar dig själv att morgondagen skall bli bättre. Du lovar dig själv att imorgon tittar jag tillbaka och jag lyckas le åt det hela istället för att bryta ihop.
Men även om du lovar dig själv saker , vilket är så simpel att det nästan är löjligt, är det alltid lika simpelt och lätt att ljuga till sig själv också.
 
Din hjärna låter dig tro precis det du vill tro på , och din attityd och omgivningen omkring dig hjälper dig på traven med att glömma precis allt som egentligen händer innom dig. Det är då det tragiska uppstår . Då det smäller så hårt och rakt in i ansiktet på dig vad som egentligen händer i hjärtat ditt.
Det känns som en påle trycks genom dig , och du tappar andan för några minuter. Det tar andan ur dig totalt.
 
Du kan inte tänka , du kan inte tala , allt du ser i den stunden , då det faktiskt känns som om du i vilken sekund som helt kommer att dö, är allt det du trott du gömt innom dig, spelas framför dina ögon. Och trotts att det gör så ont , att du kunde svära på bibeln att det var en verklig fysisk smärta, ligger du där , totalt felfri. 

Människans hjärna är en klurig grej du vet , och ibland funderar jag om detdär med välbehag och känslor bara egentligen hittades på för att göra människornas liv mindre lyckliga , så att vi inte skulle ta allt det som var bra alldeles för givet. I mitt huvud låter det vettigt. Fast det är klart. Jag är ingen vettig person. 

Det är så konstigt detdär med smärta . Ibland är det tecken på något fint , gör det ont så betyder det något brukar man ju säga. Men va händer då allt gör ont ? Är det då du ska inse på att du blivit galen? Och är du galen , kan du någonsin bli frisk igen då? 

Någon sa till mej en gång att du behöver brytas till miljontals bitar, krossas till ingenting, och acceptera att det är okej att vara brusten... för att kunna byggas upp igen.
Men då du sitter där ,då allting innom dig som brister , krossas, och mosas, till ingenting. Och du kan svära på att någonting innom dig verkligen river allt till småbitar. Det är då du frågar dig själv om det är värt det ? Är det värt att känna ? Är det värt att låta sig genomgå något så hemskt för att må bra igen? För att igen en gång någon gång i framtiden sedan sluta i något så fruktansvärt igen?

Man hade alltid hoppats på så mycke mer , men med förväntan kommer besvikelse, och det är precis det man egentligen sedan får på silverfatet som  placeras framför en. Och ibland kanske man önskar att man nästa morgon inte skulle öppna ögonen längre. Jag vet att jag önskat det en gång. Många gånger för att vara ärlig.

Men då du lyckats komma igenom det hela såhär långt. Och trotts att du hamnar linda in dig i bandage för att inte falla ihop, , i form av vänner , och saker du älskar, känner du dig lite starkare för varje dag som går.

Du ser på ditt liv ur ett lite längre perspetiv plötsligt, du ser vad andra inte kan se. Du ser hopp. Du ser kärlek, Och aldra främst låter du dig själv tro på det bästa du har. För du vet , att det kommer alltid solsken efter regn. För du har sett det hända förut.

Och ju mer tiden går,  inser du att allt det som redan passerat förbi , allt det som du redan tagit dig igenom. Det var det som var den svåra delen. Och då folk frågar vad som hänt , har du bara ett svar till dem.
Livet.
Det var livet som kom emellan. Men denhär gången, då du öppnar din mun , för att yttra dig om det. Så säger du det utan skuld och ånger. Du är varken vilsen eller brusten. Du är fri. Och det skrämmer dig lite. För du vet inte riktigt vad som väntar dig. Men det är bara en bra känsla.

Och det är då då frågar du dej själv, var det så svårt? och du inser, att nej , det var det inte.
Det är då du vet att du kommer klara dig till slutet av tunneln också. Även om det tar tid. Men de är då man ska le , skrapa sig lite nonchalant i nacken, himla med ögonen och säga.
" Allt jag har är tid, jag har hela livet framför mig" 
Förlåt älskade läsare för den dåliga bloggningen , och förlåt för ennu en väldigt dämpad text,men det kändes som jag behövde skriva lite , denna text kommer säkert beröra er på olika plan och på olika sätt , och ni kommer alla tolka den personligt beroende på er egen livssituation. 
Och det är en bra grej. 


Kram på er!

TryYou've gotta get up and try

PewDiePie

Ni kanske tror jag har flippat helt nu , men nä , jag tycker faktiskt dessa videos är underhållande , och då tänker ni , men vadå det är ju bara att se på då han spelar ? och jaa, det är bara det att man ser på då han spelar , men det är ju underhållande!  Aja tänkte bara visa er vad jag ser på om nätterna nu som då , haha, jag tycker det är roligt som sagt. Kanske jag skall börja ha ett tips i veckan om olika sorters videos?
Det kan ju vara en ide värd att sova på


Nice


Dagens.


Things Gets BetterMy baby has big green eyes
Brighter than the bluest sky
Softer than an angel flies
Sweeter than a lullaby
And she loves me without design
Her picture never leaves my mind
I don't deserve a love this fine
Baby and her big green eyes


 :) Life


<
 
Decisions, decisions
always hard to make

Tjolavippen

Bara så ni vet kommer jag knappast blogga nå extra idag, testar på att leva farligt lite. haha nånej , jag skojjar , nej men jag tänkte jag skall se vart dagen leder och lite ta en dags paus från min dator rutin , och göra nå lite mer kreativt, träffa lite vänner osv, dvs också lämna bloggen för idag , ni hör av mej lite mer strunt imorgon igen sen , eller inatt?

Vi får väl se vad det blir , Kram på er!

Always

that's who i am


- - -
Its ok... i wouldn't choose me either

GIFS
repeat-repeat-repeat
Den är så gulllig och söt att man blir illamående
Nej men jävla fin låt är det ju , jag är nog lite småkär i Brads musik , han lyckas jämt göra så fina låtar,
och Carrie har jag ju gillat sen hon började göra musik, så riktigt fint & bra att de gjort något ihop tycker jag!

Video är ju stiligt gjord också!

Want want want

Altså jag har helt ett enormt piercing-sug , nu är jag super duper osäker på vad jag skall skaffa dock... oooh jag vill bara ha allt! Men det är ju iofs inte speciellt snyggt? Det är ju de olika kombinationerna som är snygga! Såå antar jag får sätta mej ner och leka i lite program på datorn och komma fram till någon form av slutresultat på vad jag borde göra... Har ni tips om var ni tycker jag skulle passa i är det helt fritt fram och tipsa om det också! :)
(Ni behöver inte ta i beaktande de 2 jag redan har i ansiktet , dvs , min monroe/madonna/mouche piercing ellr den ja har på högra sidan under nedreläppen, man kan alltid ta ut dem för att göra 4 nya! )

PS. Jag är superduper viktig med att det skall vara symmetriskt !


Bilder Från I Julas

Kan ju påskoj lite förklara vad mitt Jullov gått ut på , eller ja , ivarjefall vad domdär dagarna kring jul gick ut på , eftersom jag nu endå hittade några bilder på datorn nyss, roligt hur jag alltid tappar bort de bilder som det är meningen jag skall ladda upp , de som altså jag endast tar för jag tänker "oj dethär skall jag lägga till bloggen" och så laddar jag aldrig någonsin upp dem endå för jag minns inte ens jag har dem?

Hur som helst så var jag i Åbo och hörde på då de utlyste(?) Julfreden på Julaftonsmorgonen , det var ju mysigt i sig , fast kallt som attan vart det ju , men ja , hela familjen var samlad och sådär , så rätt fint sist och slutligen , trotts att jag nästan föfrös fötterna. Aaaja efter det stack vi hem tillbaka till hålan Pargas och var via gravgården och lade ljus till alla kära som vilar där för det gör vi varje jul, sedan blev det första julen någonsin i vårt nya hus , så vi hade julbordet hemma iår, trotts att vi brukar ha det hos min farmor eftersom hon fyller år på julafton.

  Men ja som tidigare nämnt åt vi hemma,  och någon timme efter det stack vi iväg till farmor på kaffe och efterrätt , och glögg då vi druckit kaffet klart. Min faster med familjen var också där, så det var en trevlig liten samling människor , och det pratades massa strunt sådär mysigt som det brukar vara kring ett kaffebord. Sedan kom vi hem igen och öppnade alla presenter , och såg sedan på Ice Age 4an som hela familjen hade fått till julen, och det var väl typ det. 

Dagen före julafton hade jag och syrran våran egen lilla grej med lite tjejsnack och film , så vi kikade på Pirates of the Caribbean-On Stranger Tides , eller visst är det så den nyaste av dem heter? Vilket fall som helst kollade vi den , och den är ju altså alldeles för söt då de blir kära dendär prästen och sjöjungfrun!

Men ja sedan har det nu hänt allt möjligt annat vardagligt också, men det orkar ju ingen läsa om ivarjefall, så det skippar vi, skriver kanske mer senare , nu måste jag rädda min kattunge vid namn Tuva-Liza från en plastpåse som hon inte slipper ur ... eller jag antar hon inte slipper ur den..  för hon hoppar,skuttar och springer runt omkring här i tvrummet med den på sig....
P.s Granen är inte vår , det är farmors gammaldagsprydda gran!

Kram på er!


Plagg


Okej så jag har världens sämsta kamera i min mobil... haha , men det visste vi ju redan... sååå men helt detsamma!  I vilket fall som helst så fotade jag det jag tyckte va värt att ha på bild till er, så underkläderna i svart och mina vanliga svarta tjocka tights jag köpte idag, kom inte med på bild , kanske ni klarar er ?
Meen , ja, första bilderna är från bion - såklart. 
och sedan de 2 andra bilderna är på mitt absolut bästa köp på länge , ett par mjuka lite högre pösiga hängselshorts, ni skulle se hur de sitter på!  Oh im so in love , dessa med en skjorta me några knappar uppe lite pösigt och några coola boots!
  Aja ni kanske inte ser det fina i dem, men jag gör det! Fick dem dessutom på rea, så jag sparade mycket pengar hihi, har kikat på dem förut nämligen. Jag betalade nu typ 10 eller något liknande för dem , och orginalpriset var väl närmare ... 25 ? Nöjd är jag ivarjefall!

Sedan köpte jag ett par rutiga byxor som jag tog för jag gillade mönstret haha , och vad kostade dem .. typ 15 ? kanske ? Ville ha ett par med stora vita och svarta ränder på längden också , men de fanns inga kvar i min storlek, de jag prövade var lite för stora nämligen så... jag blev lite ledsen faktiskt :(  De va hur snygga som helst...
Sedan köpte jag lite fransar och en ring jag blev småkär i såfort jag såg den, den ändrar färg efter humör , och förklaringen står på pappret den sitter fast i. Dessutom ser den lite ut som den kommer från en saga, lite magisk och sådär altså! Såå fin! 
Sista bilden är på den svarta klänningen jag köpte för någon vecka sedan , bilden är riktigt dålig men jag fick aldrig någon bättre , men ja , den är också ett riktigt bra köp jag gjort!

Ni får säga vad ni vill men jag är så nöjd så.


Stan

Hemma igen efter att jag vaknat och gick till stan med min faster. Vi skulle se Breaking Dawn part 2 eftersom hon inte sett den än och eftersom hon är ett twilight-bok fan så ville hon se filmen, så det gjorde vi, men före det gick vi en stund på stan. Och jag  gick runt någon timme efter filmen också då hon åkte hem. Jag har ju egentligen sett Breaking Dawn part 2 redan en gång, men eftersom jag sen igen inte gör någonting nyttigt om dagarna sa jag åt henne att jag kunde göra henne sällskap och se den en gång till, och det lönade sig tycker jag , vissa filmer skall man helt enkelt se fler gånger, tycker nästan den var bättre nu andra gången jag såg den? 

Nu skall jag fotografera mina nya fina plagg jag inskaffade . Har verkligen fyndat denhär vintern , tror jag hittat mitt ultimata favoritplagg idag dessutom. Snart ser ni vad jag menar. Bilder kommer ! 

Sugen som fan


Hade inte sett Gagas reklam för hennes parfym fören nu
Nu vill ju jag också ha den... Ooh i just love her <3
Då är det ju passligt rättvist att Tvillingsyrran äger 2 flaskor av den ...
(Den doftar jätte gott)
Till mina underbara besökare


Finns bara 2 ord att säga, tryck play


Minns ni?


Minns ni denna bild? Den fanns i en serie bilder som jag hade i den första header jag hade på denna blogg ? Vid dethär laget är det väl närmare 3 år sedan? Eller kanske det bara är 2 ? Jag minns faktiskt inte riktigt .. tror det nog är mer! Vilket fall som helst hittade jag den nyss och tycker det är lite småroligt . RIKTIGT dåligt redigerad är den också :P
Men ja mer än så hade jag inte att säga just nu egentligen , annat än att det är roligt hur min blogg förändrats så otroligt under årens lopp! Ja de kan ni ju kolla själva i arkiven! om ni vill.. knappast .. men endå :P
Nej nu måste jag nog ta och gå och lägga mej. Bloggar säkert något mer vettigt imorgon.

Kram på er !


Fina bilder .....

Amy Winehouse!
Tyckte & tänkte att jag skulle lägga upp dem i brist på annat att blogga om och jag bläddrade igenom datorns bilder nyss så, ja varsågoda. fina va ? Hon är ju rätt vacker egentligen , eller vad tycker ni?


Glitter

 

Kluven med mitt eget hår nu, fast sidecut:en kommer ivarjefall tillbaka 
 

Black
TextI wait impatiently for footsteps by the door


-What am I supposed to do when the best part of me was always you, 

And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces


It's killing me. It kills me


Jag önskar bara att allt det som gör så ont skulle förvinna
 

E&G Records


Hej mina söta vänner på bloggen , jo nu är det så att jag tänkte tipsa er om detta, idag har denna sidat kommit till facebook nämligen, och det är altså  2 peeps som spelar in för den som behöver , och inte har råd till någon sjukt dyr studio :) Så , ja , i behov av detta så är det bara att ta kontakt, all info finns på facebook! 

Sååå gå och gilla detta nu! Tryck HÄR eller på bilden!


övre eller nedre armen?

Beslutsångest , nu har jag kommit fram till att tatueringen skall bli på armen iallafall, men på övre eller nedre armen är frågan? Vad är smartare? Snyggare? Bättre? Den kommer endå bli ganska så stor och heltäckande, så jag vill ju det blir rätt lixom. 


Jag vill ha ett ärligt svar?


Senaste månaderna har jag fått höra att jag liknar Amy flera tusen gånger, och jag kan inte fatta varifrån det kommer, för jag har aldrig hört det förut ? Tycker alla ni läsare det också?  Isåfall varför , är det sminket ? håret? vad är det ? Själv ser jag inte ens en liten likhet. :)And now what?

Trotts att jag just ätit och druckit upp allt som finns att dricka som inte innehåller alkohol känner jag mej endå inte alls någå bättre,  fast jag brukar göra det, eller jag mår väl inte direkt dåligt, men lite dåsig känner jag mej o huvudet känns tungt på något vis. Kanske det eländiga vädret påverkar det också,  för det var mörkt då jag gick och lade mej och det är mörkt nu då jag steg upp... väldigt produktiv dag det blir idag ivarjefall.. naat ...   Här ser dessutom ut som en grisstia , det kommer säkert ta hela 2013 för att städa upp denhär röran... 

Aja helt desamma , nu tänker ja se en film tror jag

Igår

Altså, hmm,  snygga är vi ivarjefall inte :)) Synd nog har jag inte bilder på resten som dök upp senare , men nåjå , varsågoda! :)
Så går det då man ska ha ett tal varjegång före man drar en shot och spelar jag har aldrig och allt annat som nu hände.. Nåjo allt var roligt till en början i varjefall! Men antar att alla riktiga fest kvällar behöver lite drama !