Ain't It Fun


 


Tänk till en stund


Varför skall det spela någon roll över vem man älskar ? Varför bryr någon annan sig om det än en själv? Och vem kom på att vad som är rätt och vad som är fel? För jag är rätt säker på , att gud inte hade tanken att älska var en synd. Dessutom, är inte gud våran skapare , är inte vi guds gåva till jorden? Så de människor vi föds upp till att bli , är inte det redan vad gud har bestämt att vi skall vara? 

Dessa spekulationer jag lägger fram här ovan, är bara dragna från argumentet som går runt o runt på internet.  Nämligen att religionen säger det är fel att vara homosexuell, det sägs att gud anser det vara fel och det är synd osv. Då funderar jag bara , styr inte det egentligen mot allt det vi lärt oss om Gud och hans himmelrike?

Nu säger jag inte att jag är väldigt troende , men ibland funderar jag hur endel av människorna på jorden tänker, hur ser de gud egentigen........


Natural Eye Kit från Nelly.com


Idag fick jag hem på posten en liten sminkpalett från Nelly.com "Natural Eye Kit" står det på paletten , prövade den lite och färgerna är supersnygga! Lycklig tjej med andra ord !För att komma till produkten trycker du bara på någon av bilderna! 
 
 
 
 
 
 
 
 

VlogsTryck på bilden för att komma till Swwosh
 

did u know....

Jag visste inte.. fast jag vet ju oftast inget sånthär alls.. så.. ja.. kanske jag är bara lite efter i svängarna?


 Filmer

Jag är ingen höjdare på att säga vad som är bra eller dåligt i film-väg men jag hittade nyss några filmer jag ska si här i framtiden, bara för ja gillar att se lättsamma filmer utan nån speciellt stor point, för ja orkar inte tänka då jag ser dem.

Har ni några filmförslag i denna kategori?

Kram på er!

 

Ellie Goulding - Burn


 
Detta har fastnat i mitt huvud - videon är ju också rätt fin


Septum


Detta är mitt nästa projekt då jag har pengar, är nästan helt säker på det nu , vet inte dock om jag kommer passa i det haha , men det gör jag nog.. tror jag. oh det är ju så fint ... :)
Sen är det ju domdär femtielva stycken tatueringarna jag planerat som jag borde få gjorda också i något skede... Suck, skulle va mycket simplare om man var rik! Då skulle man inte behöva fundera på att man skall ha pengar så dert räcker till mat -.- och sen inte kunna göra någå skoj alls -.-

 

Sommaren


Detta är vad som har hänt denna sommar hittills , och trotts det finns det så mycket mer kvar man kan göra! 

- Jag tömde altså min telefon till datorn nyss, och lade märke till att jag har så sjuukt mycke foton som jag inte lagt ut på bloggen trotts att tanken varit det då jag tog dem. Aja , här får ni lite bilder iallafall, bättre sent än aldrig.
Är det nått ni undrar om någon bild får ni fråga haha. ja orkade inte ladda alla skillt och förklara vad jag gör på dem, så.. de är ju så jätte många!
Måste bli bättre på att ladda upp lite och lite istället för allt på en gång. hihi.
Regerade för övrigt också att vissa bilder i collaget, blivit av kapade på fel ställen haha - så man ser inte ens vad bilden föreställer, haha ojdå. orkar dock inte fixa till det så.. ja.. whatevs . 

P.S och jo jag var för första gången in i domkyrkan här i Åbo,  här för någon dag sen. skrämmande saker.

Kram på er!

 

Instagram


Detta är vad som hänt på min instagram senaste tiden 
där heter jag vixifyx
Och här är några bilder från då vi var och såg Paramore på Rock The Beach Festivalen !

 


 

Balkongmys


Jag och Johan har just varit och sett nya superman filmen , Man Of Steel , den är faktiskt helt okej. Nu sitter vi och myser på min balkong, eftersom jag nu sovit här flera dagar i sträck då det är svalt och skönt här! Aja det var allt för just nu. Mer får ni höra av mig imorgon eller något liknande! 

Kram på er!

 

DMT

 
Jag har lite gått och blivit kär i denna låt, oh va den är bra sist och slutligen, njut människor, njut! 


Fångat Ögonblicken
Tjula Hejsan! Under de dagar jag inte funnits här på bloggen har jag grejat med lite det ena och det andra! Som ni kan se på bilderna nedan , så har Johan och jag varit på dop, vi har även umgåtts med mina systrar och deras pojkvänner,chillat och varit på festival! Dessutom satt jag modell åt Johan ett tag efter dopet medan han lekte med kameran lite grann. Sedan för att göra det rättvist ville förståss jag också ta några bilder på honom.

( däremot finns de inte speciellt mycke bilder från festivalandet annat än den jag står i syrrans fönster i helsingfors.. lite bilder kommer dock upp imorgon  )

De bilder som Johan syns på altså, har då jag tagit (rätt så självklart...) och jag tycker faktiskt jag kan få lite pluss i kanten för det, dom blev ju faktiskt rätt bra! Hoppas ni gillar detta foto-inlägg iallafall, för jag och Johan kommer förmodligen lägga ihop dessa nu som då i framtiden också! :)

Kram på er!

 
 


Best Friends 4evah

 


 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 

Uniprice

 Hej och hå här på bloggen! Jo idag har jag ett sådant ärende som att jag vill tipsa er om nätsidan uniprice.com där man kan hitta allt man kan tänka sig i klädväg! Helt ärligt blev jag överaskad ver hur mycket kläder de har och hur mycket jag vill ha av dem! Hehe.
Såå som sagt hittade jag själv massvis med saker jag skall klicka hem i postlådan såfort jag får chansen...  och lite pengar för den delen...vilket fall som helst har sidan fantastiskt fina kläder, så det är absolut värt att kolla in!

Så gillar ni vad jag klär mig i, så skall ni definitivt klicka runt där lite!  Och även om ni inte gör det.. kan ni kolla in det endå, trotts att ni inte gillar min stil, ni hittar antagligen något som faller i smaken ivarjefall.

Bilderna nedan är från hemsidan,  så gå och klicka runt där om något av detta är något för dig , för att komma till sidan kan du endera trycka HÄR eller på bilderna.


P.S. Jag bara MÅST ha domdär byxorna!