Påväg till Helsingfors


Hejsan på er, sitter just nu påväg till Helsingfors, med Johan och Wilhelmina, vi ska nämligen ut och festivala imorgon på rockthebeach ! 

Ha de gott igelkott, själv har jag glömt min telefon i bakluckan på bilen, aja , sånt händer! Klarar mig väl någon timme utan den .. just och just , jag har ju min laptop!
Nu skall jag sluta yra .. kram på er , tillbaka med bloggandet säkert i nästa vecka!

 

Summer

 
 

 
 
 

Litet Inlägg


Hej på er fina läsare , tänkte skriva ett snabbt inlägg om dagen som gått hittills eftersom jag faktiskt har lite tid över för omväxlingens skull. Var in till stan tidigare idag och öppte en ny bikini inför midsommaren, och så kom lite extra med på köpet. Hehe. Nej men jag köpte lite grejs på rea också, som linnet jag har på bilden tillexempel! :) Härligt luftigt är det också! Dessutom lade jag i lite färg i balsamet då jag duschade så håret är lite rödare igen, känns riktigt bra, det var nästan brunt här ett tag.  

Sen kan jag ha glädjen att berätta att jag minsann tror jag gått ner i vikt eftersom mina gamla klder är lite lösa! ;) De ni , de känns bra såhär till sommaren! Inte för jag är super viktig med att vara smal, och att bara det är snyggt,  men det är trevligt om man själv tycker att man blivit lite snyggare , inte sant? 

Dessutom är jag lite brun också, vilket gör det hela såå mycket bättre, jag hatar att vara blek det får massa ojämheter och grejs synnas på huden , så då jag får lite färg , på naturlig väg eller med brun utan sol, spelar ingen roll, känner jag mig super duper mycket fräshare, det tror jag de flesta tycker? 

Aja , mer än så har jag inte att berätta just nu och kommer knappast sitta och blogga mycket dagarna framöver heller, skall försöka ta foton och liknande dock, och så kan ni ju alltid lite ha koll på min Instagram! 
Vixifyx heter jag där.

Kram på er , och ha en fantastisk midsommar!

 

Försöker hålla mej sysselsatt

Som rubriken säger försöker jag hålla mig sysselsatt för att inte sitta och tänka för mycket, eftersom det bara blir jobbigt då. Jag har varit runt och gjort dittan och dattan lite överallt, och jag tänkte det skulle vara roligt att visa lite bilder från allt vad jag har yrat med. Ur något perspektiv kan det ju faktiskt vara lite intressant. Och om inte annat, så är ju bilderna fina, iallafall de flesta...  så därför här, varsågoda, en fotobomb!


Vi firade på fredagen Johan som fyllde 25!


På lördagen träffades jag, syrran och pojkvännerna för att gå ut och äta och senare badade vi bastu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Och vissa simmade


 

På söndagen träffade vi Oliwer och Lotta och yrade omkring med dem en sväng


Det blev lite bråkande då Oliwer försökte knuffa ner mig i ett dike...
Turs nog kan man inte gå och slå alldeles för hårt på sina bästa vänner för sånt gör man bara inte.. *skratt*

 

Sen så hamnade jag sitta modell som vanligt. Antar det är smällen man måste ta då pojkvännen är fotograf.

 

Det var väl ungefär det , mina senaste dagar i bilder. Normal bloggning kommer det nog bli så småningom. Tror jag iallafall.

Kram på er!
 
 
 Sorg


"Till minne av världens finaste katt Larz-Krizter "Lazze".
 Du har funnits vid min sida då ingen annan fanns. Du lyssnade på mig då ingen annan hörde. Du kom emot mig i dörren alltid lika glad med lyckospirande ögon. Du var den finaste gåvan jag någonsin fått. Gud skapade dig för att bli min bästa vän. Jag älskar dig och du kommer för alltid finnas i mitt hjärta."

Så står det på kortet som ligger på stenen, som ni kanske förstår har altså min underbara katt farit till himmelen och därför kommer jag inte blogga på ett tag antagligen, svårt för kanske endel förstå hur mycket jag egentligen sörjer, men han var inte bara min katt. Han var min familj och min bästa vän. 

Hoppas ni förstår och så kommer jag tillbaka då det känns som om jag kan blogga normalt igen.

Sköt om era nära kära och ta vara på den tid som ni har tillsammans, man vet aldrig när det tar slut.

Kram på er!
 

?Tyckte detta var lite roligt , tydligen är du Mel , misstänkt som spam på min blogg.. kommenterar du för ofta or what? Haha , fortsätt gärna dock, ja tycker inte du spammar *skratt*

 

Alone Under The Stars

Blir mycket musik här på bloggen har jag märkt,men jag var tungen att posta hit denna , för det är en så jätte bra cover av låten! För övrigt älskar jag denna låt, både för pappa sjöng den en gång, och jag älskar höra min pappa sjunga, men också för att det ligger någonting kärleksfullt och fint över den för mig.  


Ah Justin Bieber har ny låt, wait , Isac Elliot , who?


Jag lade märke till här om dagen hur Isac Elliots röst , i hans nya låt, First kiss, låter  i vissa partier i låten precis som Justin bieber då han var yngre.  Tycker det är lite små roligt , undrar om han kommer bli stor i något skede han också. 

Vad tycker ni om Isac Elliot för övrigt hiss eller diss?
My boyfriend does my make up

Det gick väl lite si sådär va ....
Btw tog det runt 2 timmar för honom att göra det så att videon är lång , är inte mitt fel.... Men den är rätt rolig så titta gärna! :D

Musik:
The Temper Trap - sweet disposition
Cindy Lauper - Girls just wanna have fun
Charlie Feathers - That certain female

 


 IdagDetta är vad jag fixat ihop för er idag, gjorde det på cirkus 2 timmar tidigare :) editeringen tog sån jäkla tid! :D
Och nu i efterhand ser jag att ljudet blivit fel på några platser... förlååt! :D  
och tydligen har slutet fallit bort pga Videofy me ... great! 

Laddar upp hela versionen ... bara den laddat klart på youtube ....


Plötsligt vill jag dansa som jag gjorde förr


GottGott

Hej på er fina läsare! Hela gårdagen skurade jag min lägenhet och bök säkert 20 korgar med byk och ja , moppade golv, allt vad man kan tänka sig i städväg höll jag på med! Galet hur stor skillnad det blev efter jag va klar efter sådär , 6 timmar... :D

Hur som helst, lät jag råttorna och katterna springa lite fritt igår också , låter dem göra de ibland , men de slutar oftast med att de kryper upp i famnen på en o vill gosa iallafall. Katterna för övrigt är hur snälla som helst med dem, nyfikna, men inte agressiva på något sätt. 

Idag steg jag upp och började dagen med en dusch , och sedan gick jag ut och motionera en sväng, efter det gick jag till butiken , och köppte lite dittan och dattan, sedan kom jag hem, och bakade ! Har inte bakat sen jag bodde hemma , undrar vad kakan egentligen smakar... Aja , vi får väl se :) 

Nu måste jag gå och byta lakan i sängen och sedan byka lite korgar byk till, tjao! DMT

Måndag

Hej där, kött och blåbär, joo just nu sitter jag hemma hos Johan, och överlag har min dag inte varit speciellt händelserik. Vet inte faktiskt vad jag skall skriva, känns lite betydelselöst då jag inte har något att berätta.

 Nå en sak som kan va värdig att veta är att till min dator just nu använder jag min telefons internet och under senaste tiden har det varit väldigt slött och gjort bloggning nästan omöjligt. Men , ja måste väl kolla upp vad jag ska göra åt det, för så kan vi ju inte ha det, ja får ju inget publicerat om de skall krångla sådär.
Aja, vi får väl se vad som händer.

Ha de bäst och njut av det vackra vädret.

Kram!

Fläng


Hej på er läsare, idag är det Schools out i Pargas , ni kan läsa mer om evenemanget här 
Dit skall då jag dra mej som de flesta andra också tänkt sig . mer än så har jag inte att berätta just nu, detta är mej utan smink och efter smink idag. varsågoda.