Wopah

Hittade nyss dethär på Facebook !
Dehär är sick , 4 reals klicka på dethär Inlägget av Most Viral Videos!! 
Det är crazy vad man kan göra med Photoshop!

 

TvillingVideoHÄR är videon vi talade om 

Tåget Påväg till helsingfors

Sitter just nu i tåget precis som rubriken säger, är påväg för att träffa tvillingsyster min <3 My booboo :)) , det kommer bli helt super roligt dehär dagarna ja planerat vara där har ja på känn! , :) . planer har inte gjorts än vad som ska hittas på dehär dagarna ja kommer vara där, men men bra blir de no ingen skillnad hur de slutar :) kram på er! Ha de awesome!
 

När började han se ut såhär?


När började han se ut såhär? Han är nog lite snygg endå handär Bieber. Då han nu står där med sina mörka bruna ögon och sina tatueringar.
Jag blev bara chockad då jag såg hur han såg ut nuförtiden, jag hade ingen aning om vilken föränding som skett. På något vis visste jag inte han hade över 10 tatueringar på hela sin kropp och gymmar 2 gånger om dagen (true story) .. trotts att jag följer hans instagram *skyldig, döm inte! *. Nu kan man ju fråga sig.. varför gjorde han och Selena slut nu igen ? huh?


 
 
 

Roligt

Så otroligt roligt om man är ett Idol-fan som jag är , jag skrattar fortfarande och det är närmare 5 minuter sen jag såg videon , hihihi.... Sen kan jag då tycka att Kevin verkligen är rätt dålig, han kan inte riktigt sjunga i min smak...


Bara så ni vet

 

Jag önskar mig silver, Jag önskar mig guld


Det som står på min önskelista just nu är nog en Septum piercing, att få mina planerade tatueringar gjorda, (har inte pengar till dem.. suck...) och endel nya kläder jag har spanat upp. Det kommer ta ett tag innan jag har pengar till detta, och nu pratar vi ett halvt år minst,  och sådär så det känns väldigt tråkigt men tills dess får jag väl drömma mig bort och föreställa mig  att jag har allt detta och vara nöjd över att jag i något skede får det gjort!

People

 
Tvillingsyrran min hittade denna på youtube igår och skickade den till mej då vi satt och chattade på facebook. Min första tanke var att "men jaha oj vad roligt dethär är då?" Men sen så började jag småle, som sedan ledde till asgarv. Gud så många av hennes "stereotyper" som stämmer in på folk man känner. Satt och skrattade genom hela videon faktiskt. Haha. Även om jag hade svårt att höra vad hon sa till en början.

Purple Rain

Jag har inte berättat det tidigare , men jag kommer även få äran att vara hår-modell senare i höst/vinter! Detta innebär klippning, färgning och fotoshoot, hela rubbet! Helt gratis dessutom, whuppah jag är så taggad att jag nästan trillar sönder. Nu undrar ni säkert oh va ska hon göra, blev hon inte nyss blond-aktig , skall hon raka det igen? Så ber jag er ha tålamod , ni får se hur det blir då allt är klart. Men av bilderna att dömma, tycker jag ni kan ganska långt kan gissa vart det lutar ;)
 

Gabriel Alares

Jag har mer och mer börja gilla Gabriels framträdanden i idol. Förut gillade jag honom inte alls, jag tyckte han försökte för mycket, och han lät väldigt ansträngd och det gick ofta surt. Men nu som i ett trollslag några veckor senare förvånar han mej vecka efter vecka och jag tycker nästan , Erik, Gabriel och Jens skall sitta i top 3. Främst för deras röster är mest intresanta , och de andra är relativt tråkiga även om jag gillar Matidas röst så är den lite tråkigt i längden... Erik skulle annars vara min favorit men tycker hans kläder och sångval gör att han inte faller mej i smaken, hans röst i sig är bra, han har en underbar ton och jag skulle kunna lyssna många långa ballader med honom medan jag satt i min gungstol och stickade men han är inte nästa idol i mina ögon.

Så därför blir dagens musik tips en video av Gabriel Alares!
Visste ni för övrigt att han var med och skrev rysslands eurovisions bidrag "What if" , och också körade i låten?Okej lite surt går det på några ställen  , men över det stora hela är det ett bra låtval av honom tyckte jag!
 

Betalade 700,000 kronor för att se ut som Bieber

Altså visst är det sjukt vad människor är villiga att göra, läste på aftonbladet om en amerikan vid namn Toby Sheldon, som har lagt ut 700,000 kronor i operationskostnader för att likna Justin Bieber... Hur tänker man då? Kan väl jag tycka , det finns väl viktigare saker att lägga pengar på...

 

De första bilderna föreställer Toby före och efter ingreppen , och de 2 sista är Justin bieber då han blev känd och nu.
Toby Sheldon är dessutom 33 år, man tycker en så gammal människa skulle tänka efter en aning.

"När Justin blev känd så syntes hans ansikte överallt. Allt jag tänkte när jag såg foton på honom var: "Jag vill se ut som honom" skall tydligen vara en av många motiveringar som Toby haft.

 Toby har även sagt "Genom att använda Justins charmiga babyface som inspiration har jag kunnat rekonstruera hela min look för att bibehålla ett mer ungdomligt utseende"
Galet om du frågar mig..

Toby har bland annat förminskat sin haka, opererat sina ögonlock, och flera hårtransplantationer har gjorts.Han påstår också att det hänt att människor misstagit honom för stjärnan, även om jag har svårt att tro på det.

Vad tycker ni om dethär


Vilken låt ?

Fick detta som kommentar här om dagen, och jag funderar finns det altså flera som skulle gilla att jag gjorde en cover video och lade upp den här?  Och vad skulle jag i sådana fall sjunga? :) Jag skulle gärna göra en då jag har tid så lägg ut förslag på låtar så skall jag se vad jag hittar på! :)

 

Lika som bär, eller ?

Visst är de rätt lika ? Jag nämnde i något skede till Johan att jag tycker han påminner om skådespelaren Adam Scott ibland, och se vad killen gjorde?  Helt otroligt hur han lyckades skapa rätt ljus och allt i bilden. Sen kan ja väl tycka de två inte är några kopior just på denna bild , men bilderna som fotografier är ju riktigt lika och det är ju rätt häftigt i sig. 
 
Sitter för övrigt och gör skol-stuff atm, riktigt tråkigt, känns inte alls motiverande...
 
 

Förväller Svamp


Har kastrullen på spisen och håller just nu på och förväller lite svamp, eftersom jag aldrig hade tid igår då jag var så länge i skolan. Har inte bestämt mig vad jag skall göra av den än riktigt, vilka rätter altså, men något gott blir det nog iallafall. Johan gillar inte svamp så jag får väl främst göra det åt mig själv , eller så får jag bjuda någon på middag!  
Funderar om jag borde färga något plagg eller dyligt nu också  i den färg som svampen lämnar efter sig i vattnet dock , det skulle vara lite coolt, och det ville jag alltid göra som yngre. Får se om ja hittar hur man gör på google! 

 

Drömhuset

Kanske något av de finaste husen jag någonsin sett, jag skulle så kunna flytta nu bara för att få bo i detta hus, åh , HÄR är en länk till sidan som säljer huset, där är massvis med bilder och man får själv bjuda pris för huset. Det är lite familjen Weasley hus i harry potter stil på det, tycker både jag & Johan! 

 

Vinnaren är... 
 

Tävlingen Avslutad

 

Bilder Från Skogen


Som nämnt i tidigare inlägg va jag och Johan och gick i skogen tidigare, med kom även lillasystern min. Vi hittade faktiskt cirka 5 liter svamp , fast det var kallt som attans trotts att solen lös!
Här står Charlotte mitt i tjärret då vi även plockade lite tranbär, fast inte så mycket så de lönade sig koka sylt eller så, men min farmor tog dem och skulle äta dem sa hon..

 
Här står jag och demostrerar hur ett bra tranbär skall se ut...
Visste ni förresten att man ska låta frosten bita tranbären innan man plockar dem så de skall bli sötare? :)

 
Glada vi i tjärret vandrar...


Tranbärs rankor, eller ja , vad man skall kalla det..
 
 
Här är vi jätte nöjda som fyndar de första trattkantarellerna för dagen
 

Skogsmullen är vi båda tvåEn random bild på mig


Sedan hittade jag en svamp som jag inte hade någon aning om vad som var , trotts mitt breda art-kunnande gällande varje natur relaterade grej. De liknade små hattifnattar, och visst gav google mej svaret då jag kom hem igen. Det var altså ett gäng Barrklubbsvampar jag hade stött på.


Dagens första gäng med gula Kantareller hittades strax där efter

 
Fundersam fröken som strövade omkring..

 
Letade lite mera...

 
Hittade även en av mina favoritmossor friskt växande omkring.. som jag faktiskt inte riktigt vet vad som heter .. Jag tror det är en undervattens mossa och att det är en levermossa-art men är inte säker..

 
Vi besökte även herr grävling ett varv, tittade på de gryten som finns där i området, såklart såg vi inga grävlingar mitt på dagen men alltid roligt att se om de fixat till nya gångar eller så..
 
 
 
Charlotte än en gång poserar lite i skogen..
 
 
Sen blev jag trött i benen och lite småsur för jag inte hittade mer svamp...

 
Men sen hittade jag lite blåbärsris och blev och fundera på något annat *skratt*

 

Mera vandrande..
 
 
Äntligen hittade vi massvis mera svamp, Trattkantareller den här gången!

 
*Plockar flitigt*


Charlotte fick plötsligt mustasch


Nöjda tjejer , med en påse fylld med svamp!

 
Och det var typ det äventyret det, sedan fick vi kaffe och tilltugg hos min farmor och satt där och rensade dem i cirka en timme kanske. En väldigt mysig lördag var det iallafall, något jag gärna gör om innan snön faller för att stanna.

Skogen

Just nu är jag antagligen i skogen och vandrar med Johan, detta är altså ett tidsinställt inlägg ;) Bilder kommer antagligen efter vi kommit hem, för som vanligt har ju Johan kameran med!
Kram på er så länge!

Blogg Inspo

 


 

Perfekt


Sitter och spelar på Pottermore,  och ser på Geordie shore, det får 5 av 5 katter av mig, kvalitets underhållning! 
Jag har inte spelat igenom alla nivåer ordentligt tidigare, så ja började spela allt från början :3 Känns lite bättre i halsen nu också sådär för övrigt och snuvan har blivit lite bättre. Meen nåjoo, hosta har jag fortfarande , blä,  vilket inte känns så jätte bra kan ja säga er...
Nu skall jag fortsätta med detta ! Kram på er!
 

Snälla du ,ge mig en röst


Snälla ge mig en röst på denna bild!
Klicka på bilden, like:a CDON.com och sedan trycker du Vote!
Då skulle jag bli så super duper glad!
Kram på er!

 

Want want want


Ooh ja vill ha dessa 2 så jädra mycket, iih , hoppas ja kan få nån av dem till födelsedagen av syrran min ;)

 

Blog Your Heart Out

 

Jag fick en "blog your heart out - Award" av Hanna tidigare idag! (http://lillamamman.blo.gg/) så jag tänkte jag skulle svara på frågorna nu eftersom jag har lite tid över. 
 
1. Vad eller vem uppmuntrade dig till att börja blogga?
 Jag började med att blogga då jag hittade mina egna favoritbloggar någongång i tiden ( okej de e cirkus lite på 3 år sedan),Felicia Westins blogg tillexempel, (och många fler) då hon startade sin blogg följde jag den genast. Före det följe jag henne endast via Bilddagboken. Dessutom har jag alltid älskat att skriva så :)
 
2. Hur valde du ämne att blogga om? 
 Det kändes mest naturligt att bloggen skulle handla endast om min vardag till en början , då jag var ny på det , men efter att åren gått har jag utvecklat mitt bloggande till vad jag själv tycker är intresant och försöker ha den som en plats där folk klickar sig in då de har tråkigt eller en stund över. Samtidigt som jag vill inspirera och få människor att kanske känna samhörighet genom min blogg :) 
 
3. Någonting som de flesta inte känner till om dig? 
Oj det är nog en hel del , men en sak är ivarjefall att jag har en stooor passion för mat och absolut älskar kocken Gordon Ramsay, stor mat-ikon för mej. Och så har jag hört att jag inte är så tokig kock jag sälv :)
 
4. Vilka tre ord beskriver din stil/dina egenskaper? 
 Stil: Lekfull, Mörk, Alterntiv
Egenskaper: Glad, skrattig, omtänksam
 
5. Vad gillar du att göra då du inte bloggar? 
 Umgås med min sambo och mina djur. Skriver ganska så mycket, gör skolarbeten, fotar, planerar blogginlägg osv .. Väldigt Väldigt mycke tid tar bloggen nog.
 
 
Jag väljer att nominera följande :

Alla ni från BeYounique !! :)
  
Ni som fått Awarden, svara på frågorna och skicka sedan vidare den till några vänner !
 

Onsdags Roligt


Bästa sidan om man har lite tid över, garanterat några skratt ;)
Tickld  
 
 
 

Brendon Urie


Han är bara så jävla rolig, och så gullig! Hihi , alltid gillat p!atd dom är ju faktiskt rätt awesome, såå har ni vine, så tycker ja ni kan följa Brendon där! 

Tears Don't FallThis is pretty awesome :)


Kläder

 
 
 
 
och ja.. leggingsarna var inte heller på rea.. men dem behövde jag!

 
 
 
2 nya gröna i min grönt-nagellacks samling!
 
 
 
 

Guilty Pleasure


En av mina favorit program just nu är faktisk Geordie Shore, (ser på det just nu också...) och jag ser på det varjegång jag ser att det kommer på Mtv. Hihi , ooh alla säger att det är så dåligt, och det tyckte jag också till en början, men jag är så fasst i det då jag en gång började titta.. 
Annat jag också brukar se på är Snooki and Jwow , de är också en favorit , haha , ja följer dem båda på Instagram också, jajaja , jag skäms lite kanske men det gör inte att jag slutar gilla det för det...


Har du någon Guilty Pleasure?

 

Sötnos

 


Jag älskar Beagles, och denna är ju bara såå söt!

Panic! At The Disco: The Overture


 
 

Light Up My World 

Avokado

Detta gjorde jag för övrigt tidigare idag. Det är altså en avokado kärna som står i lite vatten med hjälp av några nålar. Enligt min bok ska det börja växa rötter och sedan skall den vara lätt att plantera. Så nu får vi bara hoppas att den faktiskt växer också... Jag har alltid viljat ha en avokado planta !

 

TranssexuellJag har själv många gånger gått och funderat på vad som detta innebär, och vad som de olika begreppen betyder. Eftersom jag är intreserad av detta så är jag lite små påläst men det är inte fören nu då jag läste detta som jag fick idén att blogga om det.
Flickorna ( Ja det är så jag ser det) är Vicky Eriksson & Jenna Talackova. 

Vicky Eriksson är som hon själv beskriver sig i sin blogg en person som lever som öppet transexuell i Stockholm.  I hennes blogg kan du läsa om hennes liv, shopping, party & lite skvaller.
Hon avslutar ofta hennes beskrivning om sig själv med
"Att jag är transexuell menas att jag föddes som pojke med lever idag som tjej"

HÄR kan ni läsa ett inlägg i hennes blogg om skillnaden mellan att vara Transa och vara Transsexuell

- "Okunskapen inom transsexualism och andra “former” av transpersoner i Sverige är rätt hög. Människor vet inte mycket, får inte speciellt mycket kunskap i skolan om det eller liknande. Det har länge varit ett lite “gömt” ämne i Sverige. Men nu på senare år så kommer de fram mer och mer. "

Hennes blogg är överlag väldigt inspirerande och väldigt intresant och läsa så ja rekomenderar er att bläddra mellan de olika alternativen i hennes kategorier och läsa lite här och där!
HÄR är även en intevju med Vicky.

HÄR kan du även se ett inlägg där Vicky förklarar att det finns forskning om att Transsexualitet kan vara / är(?) biologiskt!


Jenna Talackova är däremot en Canadensisk model och tv personlighet som väckte stor uppmärksamhet i media under 2012 , eftersom det blev en stor debatt om hennes kön då hon till en början blev diskvaliserd i Miss Universe Canada för att hon var en transkvinna.
(Infon tog jag från Intervjun ovan och Wikipedia, missförstod jag nått har ni länken Här )

Här har ni även några Youtube klipp som är lite rörande, vad tycker ni om dem?
 
Denna video är om Kim Petras , som är en transexuell tjej från Tyskland. Hon är bara 18 år och fick göra en könskorrigering redan när hon var 16, trotts att de flästa länder har det lagligt först då du är myndig. Kim började ta kvinnliga hormoner vid 12 års ålder.

 
 

 

Vad tycker ni?


 För övrigt kan jag bara säga I LOVE THIS DRESS i och för sig börjar ja känna den kanske är lite tight .... eller kanske jag bara blivit bekväm av mig ...
 

Fortfarande sjuk

Hej på er, börjar bli riktigt trött på att jag inte är frisk än, mår inget vidare idag heller. Sitter för tillfället i skolan, och dricker varm kakao , smakar bättre än kaffe då man mår såhär. Det är inte länge skoltid kvar för idag vilket är super skönt
, sen får jag gå hem och gräva ner mig i filtar i soffan igen. Huhhu, vi får hoppas ja frisknar till under veckan, jag har inte tid för dethär...
 
 

Rat Attack

Några bilder på trollena mina då dom var i badkaret, de var ju så grisiga så ja var tvungen att tvätta dem lite. Elton gillade väl inte vattnet sådär super mycket dock... *skratt* Men ska man bli fin, får man lida pin!

 
 

SöndagsMys

Idag har det varit en trög dag här hemma på Sirkkalagatan, Vi har inte gjort något vettigt idag alls egentligen. Främst för att jag är förkyld och för att vi båda anser söndagen är en liten vilo-dag. Hur som helst så är det sov dags för mig nu och ja hoppas ni är smarta nog att ni redan gått och laggt er eller så småningom gör det! Imorgon är det skola , men slutar tidigt , skönt. Nu måste jag snyta min näsa igen , ååh, ja skulle verkligen inte ha tid med detta nu ...
Gonatt på er <3


 
 
 
 
 
 

Autumn


Förlåt för jag varit dålig på att uppdatera idag och igår , men jag skrev ju som sagt att jag blivit krasslig, här är några foton ivarjefall som togs fören jag mådde dåligt, hoppas ni gillar dem!
Det är så sjukt vackert där ute nu med alla färger , jag och Johan skall nog någon dag gå ut och ta flera bilder, bara vi båda har tid.

Kram på er och gå inte o bli förkylda som jag , inte roligt kan ja säga er!


 
 
 
 
 
 
 

Brrr, atchu atchu...

Säkert har jag gått och blivit förkyld.. ååh , skulle inte orka med detta just nu , men ne, här har man snuva och huvudverk och saker som bara den... blir knappast någon ordentlig bloggning idag altså... mår riktigt dåligt..
kram på er och klä mycket kläder på er då ni går ut , kylan är inget att leka med!

TÄVLINGS DAGS!

                       

Ni kan altså vinna löshår i både Camillas och i Lottas blogg, Heidi tävlar ut leggings, Sofia vanliga linser och Melody tävlar ut halloween linser!

-TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 20 OKTOBER PÅ KVÄLLEN- 

Godmorgon & Godag

Såhär vaknar man hos mig, 2 guldklimpar som klänger på en.. :)
 
Om dethär inlägget ser konstig ut föresten så är de för att jag för första gången försöker blogga från min mobil, bra så ni veet.. Kram på er!
 
 
 

Saknad

Ibland kommer de där stunderna då det känns som om mitt hjärta gråter, och allt innom mej bara stannar för några sekunder.  Jag saknar min baby prins Lazze något otroligt. Han var min bästa vän och min första riktigt egna katt. Man vet aldrig hur länge man får ha sina älskade kvar så man skall alltid komma ihåg att leva varje dag om om det vore den sista. Det är nått jag fått lära mig den hårda vägen, flera gånger under min livstid. Lazze blev bara 5 år... Det är ingenting för en katt , och ännu i denna dag har jag ingen aning om vad som hände. Då jag kom hem igen efter att varit borta bara några timmar, låg han på golvet, livlös och stilla. Vi spekulerar alla om han skulle haft något med hjärtat för det är enda logiska förklaringen. 

Han var en väldigt speciell katt. Han sov brevid i framsätet på bilen, eller på hatthyllan där bak om man åkte bil. Han sov under täcket brevid mig enda sedan liten kattunge om nätterna, eller brevid min kudde och lutade huvudet mot mitt huvud. Han åkte i cykelkorgen glad och njöt av vindraget om man hade han ute i koppel och han blev trött i benen efter en lite längre sträcka. Han klagade inte ens då jag tvättade av lera från honom i duschen om höstarna. Han var som en liten hund. Tror faktsikt att han ibland trodde han var en , fast det är ju klart , våran hund var ju hans bästa vän. 

Finns många minnen trotts att jag endast fick ha dig i så få år...önskar jag skulle fått ha flera.. 
Men du har det bra i himlen nu , och mamma sköter om dig där. 
Älskade älskade katt, tack för jag fick lära känna dig <3

 

Har du något djur som du mistat? Eller kanske ett som du har just nu som betyder allt för dig? Dela gärna med dig din historia i kommentarerna i dethär inlägget.

Kram på er !

HöstOutfit

Ojoj idag har jag inte mått något vidare , men så går det då man är ute en kväll och har roligt! Igår var jag altså på en Sitz, och det var faktiskt en av de bättre kvällarna på länge. Jag hängde med massa nya kompisar och jag vann dessutom bästa outfit under kvällen :) 

Gjorde nyss en höstoutfit i Slytherin tema eftersom jag fick någon form av potter-kick då jag spelade en stund på Pottermore, och ni som följt mig ett längre tag , ni vet ju att jag blev sorterad hos Slytherins då jag registrerade mig där ;) Så hoppas ni gillar vad jag plockat ihop och blir inspirerade! 
 kram på er!

Slytherin
 
 


Nu blir det jätte brottom

Ojoj ja har så mycket jag skall hinna göra och jag som sovit bort halva dagen , ojoj! Hur skall jag hinna med allt? Ikväll skall jag ut på en Sitz också, ojojoj, vi hörs igen då ja inte har så sjuukt mycket att göra! hih! Kram på er!

Gonatt
Nu blir det nog sova för mig, det är en ny dag imorgon också!
Gos och kram på er!
 

Comic Book


Syrran min visade nyss denna till mig och jag föll pladask för den najsiga videon. Jag har följt Christina Grimmie på Youtube i flera år och har sett hur allt duktigare hon blivit helatiden , och framför allt hur kändare hon blir helatiden. Nu har hon då tydligen en ny singel ute och dethär är videon! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag!


Vill Utomlands

Saknar detta något otroligt. Då jag fyllde 18 år fick jag för första gången åka utomlands, det var pirrigt, och super roligt! Jag åkte iväg med flyget till min storasyster som då bodde i Spanien och hälsade på, eftersom hon köppt mig och min tvillingsyster biljetter till födelsedagen, så att vi äntligen fick se hur hon bodde där!

Skulle kunna åka tillbaka till de stunderna när som helst,  det var faktiskt något av de bästa ja gjort i mitt liv. Man värdesätter en resa så mycket mer om man aldrig varit någonstans förut. Trotts att det inte var jätte varmt då vi var där eftersom vi åkte över höstlovet, (tror jag...) och vi var i norra Spanien, så var det hur roligt som helst.

Vart skulle ni vilja åka i vinter? Jag skulle ivarjefall vilja på solsemester, men vart, ingen aning!

 

BloggTips!

 

Drogad Katt


Ni kanske minns att jag i ett skede skrev här på bloggen om att den populära svenska Youtube kanalen drogad katt ritade av mig i en av sina videos. Jag tänkte jag skulle länka till videon igen bara för jag råkade gå igenom deras kanal just nu för stunden. (Jag kollar den med jämna mellanrum) .
Min favorit av deras gäng är nog helt klart Felix, han är så rolig, dessutom trevlig också då jag snackat endel med honom på Facebook! Hur som helst tycker jag ni skall klicka på bilden eller HÄR för att komma till deras Youtube kanal och kolla in alla deras saftiga galna videos!
Skratt är garanterat!

 

It's a cold and crazy world , that's raging outside

 

I came in like a wrecking ball , I just closed my eyes and swungAltså måste vara en av mina favorit covers av denna låt , Madilyn är ju bara så himla duktig!här är nu lite mer av henne att lyssna på...


Så Skimrande Var Aldrig Havet

Bläddrade igenom lite Felicias bilder på facebook idag. Hon har ju inte laddat så mycket på bloggen på senaste tiden pga hennes flyttande och sådär så det har lite fallit mig naturligt att scrolla hennes facebook några gånger i veckan istället. Och nej jag är inte en skrämmande stalker. suck.

Men ja, på grund av att jag då gjort detta, kan jag ju inte undvika att komma över hennes otroligt fina bilder på henne själv medans jag kollar runt. Och då kommer det tillbaka till det att jag måste blogga om henne för 300000 gången, eftersom hon är så himla viktig för mig och jag får sådan grym inspiration av att bara tänka på det!

Jag har sagt det förut , och jag säger det igen. Hon är ju bara så himla fantastiskt vacker. Jag skulle göra allt för att se ut som henne. Hon är nog min absoluta stilikon, ja skulle kunna ta hennes kropp , tatueringar , hår , ögon , öron, allt! Sådär bums utan att blinka! 

Eller ja, inte för jag är missnöjd med mig själv men hon är allt det som jag skulle vilja vara. Hon är väl snarare som min inspiration till det mesta här i livet. Smink, Kläder, Utseende... Fast , vi hör på väldigt olika musik dock... och det är ju nått jag inte kommer ändra på mig själv förståss.

Och jaa för det inte skall bli fjantiga missförstånd tänkte jag även tillägga jag tycker om mig själv och är nöjd med mig själv, det är inte det, jag menar bara att jag gillar det hon gör och att jag gärna skulle se liknande ut som henne.

Vilket ja säkerligen vill i något skede. Mer eller mindre. Snarare mindre...Men jag menar då jag har de tatueringar jag planerat ta,  och töjt öronen som jag vill ha dem, och kanske tappat nått kilo, och låtit håret växa och färga det lite.. då ligger jag ju i samma genre ivarjefall. Det är ju alltid nått.

Men ja, om ni inte redan föjer henne på Facebook kan ni ju alltid ta och börja göra det HÄR.  

Och vem är din absoluta Stilikon och förebild?

 
 
 
 
 

Sådärja
 

Observera detta allesammans

Just nu pågår remontering och omändring i bloggen, så om något ser tokigt ut, var inte fundersam, strax är allt snyggt nytt, och fräsht igen!

kram på er!

Repris

Bläddrade bland gamla videos på min dator och kom över detta , minns ni? Vilken katastrof det blev! Haha ! Alltid lika roligt att se lite på den igen, eller ja , ivarjefall för mig!  Rätt så många gillade den då ja lade upp den första gången, såå ja tänkte för er som inte sett den har en chans att se den nu , varv 2 ;) 

Enjoy!
Tryck på bilden för att komma till videon! 

 


Ps. what, vittsi jag har smalnat i ansiktet sen då? Tycker jag ivarjefall... 

The Pleasure Of Finding Things Out


Rothbart,dvs, Felicia Westin, och Christoffer Castor
har gjort en musikvideo ihop, Chek it out! Vacker tycker jag!


Svenska Idol 2013

Idag var det Sakib Zabbar som fick lämna svenska Idol, för mig var det inga sorgsna tårar precis, jag har inte gillat honom alls faktiskt , inte är han så sjukt kass heller , men tillräckligt vanlig för att han inte ska  tilltala mig just alls.
Vad tycker ni som följer idol, bra eller dåligt att Sakib fick åka hem? Vem var bäst och sämst ikväll?

 
 
 
 

White House Down

WHITE HOUSE DOWN 
Tryck på rubriken ovan för att komma till IMDB

Detta är en film jag tycker ni skall ta och kolla på i något skede då ni har tid. Jag och Johan såg den på bio här en kväll, huur bra som helst , jag lovar er! Ni kommer inte ångra er, det garanterar jag!


Äntligen!


Jag vet inte om ni lagt märket till det, men jag har äntligen lyckats få in Be Younique:s Crew medlemmar i menyn, helt själv! Whoop! Jag är faktiskt lite småstolt, det var mycket lättare än vad jag trodde, inga långa koder alls. Hur som helst tycker jag ni kan gå och klicka in er på alla bloggarna och läsa lite! 

 

Bilder Från Stan


Altså jag och Johan gick ju på stan här om dagen också , så jag tänkte jag kunde lägga lite upp bilder från den dagen , eller ja , egentligen finns de många fler, men Johan har inte fixat till fler, haha :)

Hoppas detta är kul att titta på trotts att alla är olika vinklar av mig bara! Haha! Kram på er!

 
 
 

 
 

InstagramNi har väl inte glömt att följa mig på Instagram? Jag laddar upp viktiga och oviktiga bilder mest helatiden , check it out !
http://instagram.com/vixifyx
 
 Cold Hearted

 
sooo gooood

Taggad


Ohh , ja e så jäkla taggad, eller ja , hur skall jag lägga fram det.. otroligt exalterad! över att Vampire Diaries börjar igen idag! Eller ja, de kommer första avsnittet av season 5 inatt medan i alla ligger snällt och sover.. men det betyder vi alla kan glatt se det imorgon!  Jag minns kanske helt exakt vad som hänt senast , men det är endå en av mina favorit serier trotts att jag tycker det är lite fånigt. Jag kan bara inte sluta se på det , de är lite som någon drog för mig hehe! Hur som helst är det väl som snurrar just nu i huvudet på mig.. något roligare än så har jag inte att berätta för stunden. 

 


För er som också gillar serien ,
Delena eller Stelena Team , Kommentera!! 


Personality Test

Hittade detta på Facebook igår och tyckte det var super skoj, vilket jag alltid tycker alla personlighets tester och horoskop (allt såntdär man kan göra) är. Så ja tänkte ni kanske också vill göra det så jag publiserade hit det! :)

 (texten är direkt kopierad från facebook) 

This is cool, Look at the trees and choose the one that is immediately most appealing to you. 

Don’t think about it too long, just choose, see what hits you first, and find out what your choice says about your personality, have FUN !

Dela med dig av dit resultat i kommentar fältet! 

The results . . . 


1. You are a generous and moral (not to confuse with moralizing) person. You always work on self-improvement. You are very ambitious and have very high standards. People might think that communicating with you is difficult, but for you, it isn't easy to be who you are. You work very hard but you are not in the least selfish. You work because you want to improve the world. You have a great capacity to love people until they hurt you. But even after they do. . . you keep loving. Very few people can appreciate everything you do as well as you deserve. 

2. You are a fun, honest person. You are very responsible and like taking care of others. You believe in putting in an honest day's work and accept many work-related responsibilities. You have a very good personality and people come to trust you easily. You are bright, witty and fast-thinking. You always have an interesting story to tell. 

3.You are a smart and thoughtful person. You are a great thinker. Your thoughts and ideas are the most important. You like to think about your theories and views alone. You are an introvert. You get along with those who likes to think and learn. You spend a lot of time, thinking about morality. You are trying to do what is right, even if the majority of society does not agree with you. 

4. You are perceptive and philosophical person. You are a unique, one soul of your kind. Next to you there's no one even slightly similar to you. You are intuitive and a bit quirky. You are often misunderstood, and it hurts you. You need personal space. Your creativity needs to be developed, it requires respect of others. You are a person who clearly sees the light and dark sides of life. You are very emotional. 5. You are self-assured and in charge. You are very independent. Your guiding principle in life is 'I'll do it my way.'. You are very self-reliant and know how to stay strong for yourself and the people you Love. You know exactly what you want and are not afraid of pursuing your dreams. The only thing you demand from people is honesty. You are strong enough to accept the truth. 


6. You are kind and sensitive. People relate to you very well. You have many friends and you love helping them. You have this warm and bright aura that makes people feel good when they are around you. Every day, you think about what you can do to improve yourself. You want to be interesting, insightful and unique. More than anybody else in the world, you need to love. You are even ready to love those who don't love you back. 

7. You are happy and unflappable. You are a very sensitive and understanding person. You are a great listener who know how to be non-judgmental. You believe that everybody has their own journey in life. You are open to new people and events. You are highly resistant to stress and rarely worry. Normally, you are very relaxed. You always manage to have a good time and never lose your way. 

8. You are charming and energetic. You are a fun person who knows how to make people laugh. You live in a state of harmony with the universe. You are spontaneous and enthusiastic. You never say no to an adventure. Often, you end up surprising and even shocking people. But that's just how you are. . . You always remain true to yourself. You have many interests and if something proves of interest to you, you will not rest until you acquire a profound knowledge of this area. 

9. You are optimistic and lucky. You believe that life is a gift and you try to achieve as much as possible and put this gift to the best use possible. You are very proud of your achievements. You are ready to stick by the people you care about through thick and thin. You have a very healthy approach to life. The glass is (at least) half full for you. You use any opportunity to forgive, learn, and grow because you believe that life is too short to do otherwise

Höst Mörker


Hello hello igen , tänkte inflika och säga jag även var in till stan i denhär veckan , och inhandlade lite saker inför en sitz, ni får kanske se bilder på det i efterhand whoop whoop. Har sovit super mycket idag, känner mej mycket piggare nu och mår bättre, det är ju bra.  Här under är för övrigt lite bilder från då jag var i stan. 

Har inte så mycket mer att säga just nu, Jag och Johan ska väl kanske se en film nu.... Aja , sak samma, kram på er!
 

It Don't Matter, No 'Cause I Got YouAlla dessa låtar har en speciell anknytning till mig, och jag kan inte ungå att lyssna på dem ibland trotts att alla minnen som ploppar upp i huvudet på mig inte är de gladaste. Hur som helst vill jag dela med mig av dessa låtar, det känns som om det är en passande sak att göra idag. 

Kram på er!
 

The smile that is worth the praises of earth, is the smile that shines through tears


Hej på er alla igen , nu sitter jag vid datorn igen efter lång tids paus, det finns flera skäl över varför jag inte varit aktiv på bloggen . Endel av orsakerna är på grund av skolarbeten , annat än det är även trötthet och vardagssysslor som att byka, städa och liknande saker några av de faktorer som kommit ivägen. Blir inte mycket tid över om man ska sova på dygnet också. 


Nu känns det dock som om ja påriktigt kan börja blogga igen och ha känslan för det, eftersom hösten är en mörk tid och det lämnar rum för att sitta hemma och fundera. Så istället för att spekulera själv kan jag dela det med er .


Dagens inlägg är inspirerat av Felcia Westins inlägg hon gjorde för ett bra tag sen. Hon lade upp några bilder på sig själv och skrev något i stil med " detta är jag för cirka 8-9 månader sedan .. då jag mådde riktigt dåligt" 

Detta är precis vad jag också tänkte göra , även om bilderna ser glada och lika tillgjorda ut både nu och då , så kan jag personligen se en skillnad. Jag minns inte ens hur jag tänkte då, hur saker och ting kändes och hur jag var på den tiden, om någon spontant frågar mig. Allt känns som ett stort moln av grått brus där det inte finns någon klarhet. 
Läser jag däremot mina egna texter och min dagbok om de tiderna, är det som om det bildar en stor klump i magen på mig och jag vill blunda för de bildspel som kommer upp i huvudet. Men man kan inte blunda för vad som har hänt, du kan bara lära dig hantera det och bli starkare i dig själv. Efter det liv jag haft hittills , och då är jag ynkka 20 år gammal, som varit minnst sagt utmanande , vet jag vad jag talar om. 


Detta är då istället jag idag. Jag känner mig friskare , gladare och framförallt känns livet inte längre som en ond cirkel. Idag kan jag ta ett lungt andetag och tala om det som hände mig förra hösten och fortsatte in på vintersidan istället för att bryta ihop. Idag kan jag reflektera över hur saker och ting var även om jag inte kan ge direkta svar eftersom mycket känns som en väldigt förvirrande grå zon som jag inte minns så mycket av. 

Det var mycket som var jobbigt då det var minns 5 faktorer som spelade roll. Ekonomin krashade, privatlivet krashade, skolan krashade, mina egna sociala nätverk krashade, det blev helt enkelt en stor kedge reaktion av dåliga händelser och tillsist kollapsade precis allt.  
Det blev helt enkelt för mycket för mig att hantera emotionellt och psykiskt och jag orkade inte stå på egna ben längre. Som tur fick jag hjälp, så att det inte blev värre än vad det redan var, och idag känner jag mig som en helt annan människa. Det är som någon gick och tryckte på "Reset" och hela jag bara formaterades om till en fungerande helhelt istället för det gamla jag som inte orkade.


Jag funderar ofta över om jag föredrar den "gamla" jag eller den "nya", och för att inte krångla till det måst jag faktiskt säga att jag helt ärligt gillar den nya jag bättre. Jag känns stadigare i vem jag är , tryggare, gladare , mer balanserad och som om jag hittat rätt i min livsbana. För första gången på väldigt länge, kan jag säga jag känner mig lycklig, utan att ha tvivel och tvekan som grubblar i bakhuvudet på mig.  Det känns som ett otroligt stort steg för mig och jag är glad över att jag tagit mig hit.

 
Nu vill jag gärna veta om det finns något i ditt liv, du som läser , en händelse , eller liknande, som du vill dela med dig av. Kommentera gärna isåfall här under , så gör jag ett inlägg om just dig. Tanken med detta är att jag vill visa mina läsare tillsammans med er läsare , att vi inte skall skämmas över våra snedsteg i livet.
Genom att dela med sig om sin historia kommer det hjälpa andra med liknande livshändelser, och just din berättelse kan vara det som någon annan behöver höra just nu. Var stolt och nöjd över vem du är även om din resa inte varit som en dans på rosor. För det är jag.