Idag Utgång

Kommer bli awesome ikväll
:) Va gillar ni kläderna för övrigt ?
(Lite bättre bilder på shortsen nedan)


 bi





Today


Tidsbrist




DISNEY Parody



Dead By April Har Kickat En Bandmedlem


Satt och läste min vanliga dos bloggar då jag kom över en blogg som jag läser nu som då, och så fick jag till min förvåning läsa att Jimmie har blivit sparkad från Dead By April, lixom va?  1. Hur vet jg dethär först nu? 2. Jag kan knappt fatta det.  Jag har knappt smält det hela ens än ...DBA är en av mina favoritband sedan länge och nu kickar de ut JImmie? Jag fattar bara inte... han var ju min klara favorit i bandet både för hans fantastiska röst, han var ju så jävla talangful, och hans absolut underbara utseende!

Jag menar... kolla på honom?

DBA har uttalat sig om detta på deras hemsida, och visst förstår jag till viss del varför de gjorde det val som de gjorde, men endå, han var ju så jävla bra...
Ni kan klicka HÄR för att läsa mer, jag sitter fortfarande i chock...





Här under ser ni den nye medlemmen i bandet, Christoffer “Stoffe” Andersson , heter han tydligen..



Idag Skiner Det In Genom Mina Fönster



Hej hej på er mina fina små och stora vänner, Jamen jo, vad har hänt idag då? Jo jag var till skolan , och sedan kom jag hem och jag har lagt igång 2 maskiner byk , vilket är otroligt intresant, haha , nej men nu då jag köpt en ny bykmaskin kan jag äntligen få kläderna riktigt rena , det var skitjobbigt då min gamla maskin strulade!

För övrigt såg jag på Melodys blogg tidigare idag att hon har ett par exakt likadana solglasögon som jag också har! Jag inhandlade dem för någon vecka sedan på Glitter, och det hade hon också gjort , fast till skillnad från mig hade hon köpt sina för bara några dagar sen ;)
Såå har ni sökt ett par solglasögon med kedja har de sådana nu i ett flertal färger i Glitter! Vad jag kan minnas fanns det i färgerna svart, brunt och pink? Fast det är ju klart de kan ju ha slut på dem vid dethär laget! Haha!
Nej nu skall jag fortsätta med mitt städande som pågår just nu!
Kram på er!

Bilderna är tagna med min Lumia , aningen bättre kvalla än förut , visst? ;)

Awesome Time In Helsinki


Som bekant var jag ju en sväng till Helsingfors också , tänkte jag kunde presentera allt i bilder , tror de beskriver mer än ord. Haha! roligt som fan vart det ivarjefall, borde nog dra mej dit oftare. Fast .. näe.. jag måste nog medge att jag inte direkt är för storstäder, ivarjefall inte så stort som helsingfors,  om inte syrran varit med skulle jag tappat bort mig... jag tycker lilla åbo är riktigt tillräckligt... tanke på att jag var rädd då det var så mycket folk överallt haha, trodde såå att alla tänkte råna mig x) fast syrran sa att det bara var jag som var fånig och ovan.. aja det kan väl inte jag göra något åt :)

Däremot är ju Helsingfors en alldeles fantastisk stad på alla vis , att bo i huvudstan har flera fördelar, allt är nära och är det inte det går det flertal förbindelser dit. Det är stort , du har möjlighet att träffa enormt mycke nya människor, och så har du alla möjligheter i världen där i jämförelse med en liten stad.

Vilket fall som helst , nog med pladder, här är bilderna! 

 

DMRETRO


Idag öppnar bloggaren DennisM:s sin egen klädbutik klockan 18:00 i svensk tid! Ni har sett mig tidigare blogga om hans nätbutik som heter "DM retro" och idag är det invigningen av hans första fysiskta butik under samma namn! Måste faktiskt medge jag faktiskt är VÄLDIGT avonsjuk på alla ni som har chansen att gå dit och fynda, de skulle dessutom ha väldigt låga priser i sortimentet i och med invigningen...Dessutom fick alla som kom egna goodiebags...orättvist! Oh blir riktigt knäsvag, kläderna som säljs i hans butik är alltid så otroligt fina... :) Ni kan läsa mer om öppningen av butiken och liknande på Dennis blogg om det intreserar er! 

Här är kön för 2 timmar sedan! och då var det fortfarande 3 timmar kvar till öppningen ?! Det är sjukt hur det är populärt! (kön fortsätter kring hörnet)
Bilderna är hämtade från Dennis blogg! :)







Hår

Tänkte att de kunde va roligt för er att se senaste process-fotografierna av mitt hår ?
Första bilden är altså då jag hade axellångt hår med enorma tovor i bakhuvudet som gjorde att håret stod rakt ut! (ingen vacker syn kan jag säga dej! ) Tovorna kom av förlägningarna jag hade i tidigare , och jag försökte täcka spektaklet med att ha håret uppsatt och dyligt. Lyckades lite si sådär med det...
Andra bilderna är som bekant min egna hårfärg med mitt nyklippta hår , och ja, de två sista är ju då helt enkelt resultatet efter jag färgade det mörkbrunt , fast , jo , det ser svart ut på bilderna ...

Så ja , vad tycker ni ? Visst var det ett en bra process? Jag måste nog säga jag trivs med mitt hår enormt bra nu, och är glad jag klippte det! Detdär axellånga var nog inge vidare fint så som det var , rent av riktigt fult!


Be Younique



  

Klicka på bilderna för att komma till bloggarna!

ÄR UNDER KAN DU SE CITAT JAG DRAGIT UT HÄRIFRÅN OCH DÄRIFRÅN SOM BESKRIVER BLOGGARNA LITE :)


Sofia 

"Sofia är mitt namn och det är jag som driver denna blogg om mitt liv i stort sett. Jag är en 17 årig finlandsvensk tjej bosatt i Åbo, Finland. Jag älskar att dansa och har fått ett stort intresse för unika stilar. Jag är lite av allt, kan inte kategorisera mig på nåt sätt."



Melody

" ~A blog about being born in the wrong country~ 17 years old. Swedish Finn. In a long-distance relationship. Potterhead. Sherlockian. Merlinian. Fangirl. I love everything British, and I'm moving to London after I graduate. I'm a creative spirit and a huge supporter of LGBT rights. I want to become a writer and an editor. I'm also the singer of Red Velvet Cake."


Heidi

“Don't you ever let a soul in the world tell you that you can't be exactly who you are.
Jag heter Heidi, och i min blogg kommer jag o ta upp hur min vardag ser ut och allt jag kan tänka på. Jag är alltså en 19årig tjej från Åbo, som strävar efter att försöka visa att man är värdefull just så som man är och möjligtvist stå som ett exempel för någon som undrar över något. Jag älskar kläder, sport och mina underbara vänner&familj. Följ med i världen jag skapar i min blogg



Lotta

" Jag är en skogalen tjej som älskar äventyr och galna idéer. Jag skämmer oftast ut mig bland folkmassan med mina stohej och hyss, och det finns ingenting som kan vara roligare än den känslan! 
Jag älskar att gå på ut och festa, och drömmer om att nåndag vara den som alla ser på och avundas pga av mina kläder!
Min blogg handlar mest om mitt liv som en småstadstjej med längtan efter storstan med innehål av bl.a fotografering, skor och klänningar som är mina största intressen.
Jag har alltid varit den där lite udda personen som alla pratar om, men jag har klarat mig och blivit starkare för varje år som gått. Lärt mig att jag är jag, och jag är mig själv för min skull inte för någon annans. Och detta vill jag att alla andra som växer upp i samma situation som mig skall veta, även om alla pratar är du lika mycket värd, ändå har du lika stor rätt att vara precis den du önskar att du är, och bara du vågar är det precis den du kommer att bli."

 

Jag garanterar dig om att du kommer gilla vart enda en av dessa bloggar! Så ta & följ dem bums tycker jag! 
:)




500 Miles


Mössa



Idag

Hej på er! Tidigare idag kollade jag på Hypnotisören, har typ degat i sängen mestadels av dagen , varit så jäkla trött och slut helt enkelt, så det blev ett ganska så självklart val att bara ligga i sängen hela dagen. Både Jag ,Elton och Tuva tykte hypnotisören var bra  eller de verkade ivarjefall helt hypnotiserade av den;) Haha!

Här är trailern!



Dessa underbara bilder på mig utan smik bjuder jag på, väldigt smickrande :D 


IN HELSINKI

 


Let the party begin :)

Äventyr

 

Nitar

Haha orkade inte sattsa på bilderna men jao såhär ser väl jag ungefär ut idag så att så att :D

Fattar Ingenting



Har precis fått igång min nya Nokia Lumia 920... Jag fattar ingenting? 

Helt Galen




Hatt


Telefon Halå Halå


Imorgon får jag lägga mitt nya simkort till telefonen! Iiik! Klockan 11 byter det operatör och abonemang!
Så jäkla taggad , vill bara använda den , nu nu nu!!  Kan inte det bli 11 imorgon nu med detsamma? 
Kommer antagligen vara fastklistrad resten av min fritid i denna efter det...

Äkta Kärlek


Tänkte bara skriva kort om att jag bläddrar igenom lite bilder på datorn , och hittade denna , måste medge jag saknar att jag o syrran bor ihop, men bara bland , haha! 
Vilket fall som helst nu skall jag grejja lite viktigheter och sedan äta , TjolaVippen på er! 


JC

Plötsligt var man ägare av ett par äkta Jeffrey Campbells
Fick ingen vidare bra bild av dem , men iallafall!
NÖJD tjej ;)


Eric Saade



Min tvillingsyster är ett relativt stort fan av Eric Saade, och vi brukar jämt om somrarna köra omkring och lyssna till hans skivor på högsta volym i bilen , bara för det är en grej som vi gör , och det är roligt, därför kan jag de flesta av hans låtar jag också.

Igår hade denna kille en koncert här i Finland och syrran var ju förståss där! Hon hade till och med blivit intervjuad av Bobster-Malin , ni vet Malin Olsson som jobbar på SVT,? Hon spelade tydligen in programmet "Fredagkväll med Malin" där , hur coolt är inte det?
 
Efter första gigget skulle Eric sedan ha en likadant koncert till, eftersom det var så stor efterfrågan på biljetter, och tur som syrran tydligen hade , fick hon en fribiljett av Erics maneger till koncerten efter den hon redan varit på ! Snacka om tur! Det resulterade i att hon stod längst fram på nästa gig och efter hela koncerten slapp hon med en liten grupp personer backstage för att tala strunt och få autografer och liknande saker med Eric!  


Hon har verkligen haft en helt fantastisk dag av att dömma av det jag fick höra av vad hon berättade i telefonen, och dethär är något jag hoppas alla någon gång skulle få uppleva. Träffa någon av sina idoler och prata lite, skratta och ta lite bilder! Det skulle ju vara fantastiskt! Ett litet möte med sin idol är så mycket större än bara ett möte.Det gör hela dig lycklig på så många olika vis!

Hon satte dessutom upp dessa 2 bilder på Instagram , hon heter Wilwills där om ni vill se fler bilder av hela händelsen, och om ni vill följa henne. Hon heter samma sak på Twitter!



Besviken

Tänkte skriva om en sak som hänt under dethär senaste veckorna som paserat , som verkligen gör mej upprörd och besviken. Ni minns att jag publiserade på bloggen om dessa två söta varelser för ett tag sen ? Visst gör ni?


Det hade flyttat in 2 fantastiskt söta råttor i familjen, och jag var jätte glad, men sorgligt nog så bara efter några dagar misstänkte vi att den med vitt var en tjej och åkte tillbaka till djurafären som sålde oss råttorna (tänker inte nämna namn) och visade råttan, och sa att de finns flera olika faktorer som visar på att denna är en tjej trotts att vi bad om att få köpa 2 killar för att slippa en massa rått-bebisar, och sådant!
Djur affären bad om förlåtelse för det som hänt och vi får en ny råtta pluss lite extra saker, vilket endå var lite sorgset då man redan fäst sig vid den den underbara lilla individen.



Sedan flyttar krabat nummer två hem , och denna garanteras vara en kille, och jag blir VÄLDIGT fäst vid denna lilla fluff boll, den har en härlig personlighet. Men efter bara någon vecka fanns det 10 rått-bebisar i buren, vilket gjorde mej grymt besviken, jag som trodde han (hon? ) bara va så tjock för han (hon?) var hungrig jämt . 

Nu bor råtta nummer 3 tillsammans med Elton som den svarta då heter , och djur affären tog emot Råttmamman och bebisarna , samt gav oss en ny råtta, bad om ursäkt igen  , och gav lite extra prylar gratis. 

Jag måste säga jag inte varit såhär besviken på kund service på länge, det känns fruktansvärt ledsamt att behöva gå igenom något sådanthär , speciellt för mig som så lätt fäster mig vid saker och ting. Det skär i hjärtat att ens tänka på det och jag måste erkänna jag faktiskt grät lite då jag fick reda på det hela! Skulle jag fått bestämma skulle jag hållit hela bunten , men varken mängden pengar jag har,utrymmet eller möjlighet tillåter det. Jag hade inte planerat skaffa en Rått-Farm nämligen ,bara två knyten som skulle få sällskap av varandra...

Vad tycker ni om sådanthär ? Hur skulle ni gjort?

Och har ni namnförslag till den nya killen som kommit ?
Han är vit me små små ljusljusgrå fläckar här och där! 

Ett Inlägg För Bara Er

Hej på er awesums där ute i världen!
Joo idag tänkte jag göra ett inlägg om ett ämne som jag får lite frågor om ibland, tänkte att det kanske är lite små intresant läsning helt enkelt :)

Ämnet är altså om hur jag får min blogg att gå ihop med min vardag och överlag lite info om min relation till min blogg. Det vill säga saker som mitt eget humör /tankar/ känslor/ kriser, om jag är sjuk eller liknande saker och sådär. Saker som alla människor går igenom det vill säga!

Nu skall jag altså berätta för er hur det ligger till , visst kommer det mer sorgsna saker hit om jag är ledsen, och mer glada saker om jag är glad , det händer både indirekt och direkt. Men sist och slutligen försöker jag hålla min blogg relativt neutral (även om det ibland misslyckas) eftersom jag anser mej själv driva den mer som en " tidning" där du kan titta in och läsa om mina tankar , mina tips och vad som händer i mitt liv. Men inte att det direkt skall spegla vad som händer i mitt huvud eller i mitt liv utan mer ge en blick av hur jag är som person , och min stil och vad jag tycker är intresant. Det vill säga, försöker jag sträva efter att ständigt uppdatera bloggen så de skall finnas intresant för er att läsa ingen skillnad om jag ligger i 40 graders feber eller är fullkomligt frisk. 

Jag vill helt enkelt att ni skall kunna klicka er in här och bläddra igenom det jag skrivit och tycka det är roligt att läsa, som underhållning på nätet! Detsamma gäller allt det jag postar upp i musik väg, videos och bilder. Det skall altså vara guldgruvan då ni har tråkigt eller annat!

Något jag faktiskt också använder flitigt är tidsinställda inlägg, vilket betyder det kan komma inlägg på morgonen medan jag är i skolan eller ligger och sover. Detta har jag börjat med helt och hållet för att det helatiden skall vara uppdaterat och att ni jämt skall ha nått kul och läsa, och nu då jag själv har mer och mer att göra helatiden ,har detta verkligen varit en räddare i nöden! ( Fullt medveten om att det inte alltid lyckats så som jag tänkt mej och det blir ibland dagar utan bloggning helt , fy, skam , och usch på mej för det! )

Det kan även komma en hel dag,  bara inlägg som jag planerat dagen före, eftersom jag vet jag inte kommer ha tid nästa dag pga det ena eller det andra. Bloggarens bästa vän är nog tidsinställaren, definitivt!

Min blogg är något jag verkligen är stolt över och jag älskar verkligen min blogg och allt vad den tar med sig. Jag har alltid haft ett intresse för journalistik och för författarskap och konst , vilket jag anser bloggen behandlar på sitt egna lilla vis, detta är verkligen något jag lägger sjukt mycket tid på, min blogg är väldigt väldigt väldigt viktig för mig.
Fast de saker som jag älskar mest med bloggen är nog er mina fina läsare (som för övrigt har ökat explosionsartat under senaste tiden) och era fina kommentarer! Det får en att verkligen orka och vilja hålla på med det man gör!  Något annat jag verkligen är glad över också förståss är alla de vänner och kontakter/bekanta jag fått via min blogg. Jag skulle aldrig kommit i kontakt med dessa människor utan min blogg! 

Som avslutning på dethär fruktansvärt långa inlägget, haha ! Kan jag meddela om att jag skall börja ha fler videobloggar på bloggen , och att den kommer komma till några kategorier under veckorna här fram över! Spännande!


Kram på er, ni är fantastiska!



Spex till Paramores Still Into You



Vi är lite löjliga, men det skall man vara ibland!

Still Into You - Paramore




Gifs


 


Outfit



Och så har jag ju då mörkt hår nu ;)

VAR MED OCH PÅVERKA!

Det behöver inte vara såhär , tillsammans kan vi förändra saker och ting!


Now




Detta är vad som försegår just nu ... spännande !

Snow


Löjlig som fan


Jo jag är antagligen världens löjligaste just nu (Men bryr jag mej? nej minsann inte) men ja kan inte gå omkring utan att småle åt att både fantastiska Fredrik Berlin och underbara Felicia Westin gillar min bild på min nya frisyr, på facebook, jag nästan fick en hjärtatack då jag läste det bland med mina händelser. Jag menar, jag har följt bådas bloggar sen de båda började , de är stoora förebilder för mig innom både stil, och innom bloggandet. Ni förstår antagligen inte vad jag tycker är så kul i det hela , men ja ,  jag är ivarjefall överlycklig, tänk vad små saker kan göra så mycket!
P.s Funfact: Felicia är världens vackraste människa i mina ögon och skulle jag träffa henne IRL någongång skulle jag fråga henne att gifta sig med mig , svaret skulle antagligen vara nej ... sorgligt nog ... 



Min guldklimp har kommit hem!


Köpte också min Lumia 920 igår , mattsvart , oh den är så fin så man drägglar! Däremot måste jag vänta någon vecka så de hinner byta abonemang så kan jag byta till det rätta "lilla" simkortet (köpte den med abonemang)- Suuck så det är lite tråkigt , men ja , jag har ju den nu iallafall! Det är min , den är vacker och SNART får jag börja använda den :)  Whoppah , så jäkla bra :) 

Rakat

Hej på er läsare! Joo , ikväll skall det bli hårfärgnings-dags hemma hos mig! Här nedanför ser ni min frisyr som den ser ut just nu! Personligen tycker jag att det kommer bli mycket bättre så vi färgar det eftersom jag verkligen inte gillar min naturliga hårfärg , vet inte när jag skulle haft det senast?  Vilket fall som helst så är håret klippt klippt nu haha :) och nöjd är jag! Och ni som tänker " men vah? klippte du bort ditt halvmeter långa hår? " Så kan jag berätta att mitt eget hår var lite ovanför axlarna, förlägningarna har jag plockat ur för länge sen. Dessutom hade jag så stora tovor i nacken av förlägningarna att det skulle tagit säkert flera timmar och slit att få upp dem, så jag valde att raka skallen istället!  :)  Och vet ni vad ? Det är så sjukt skönt!
Ångrar det inte det minsta ;) Men ja vad tycker ni , skall jag slinga håret i någon speciell färg eller bara så det blir guldbruna slingor efter jag lagt det mörkbrunt? :)

Bilder på det mörkbruna kommer ikväll antagligen , eller imorgon :) Kram på er!

Of Monsters and Men





Tänkte bara lägga in 2 videos av Of Monsters and Men , dessa videon är verkligen sjukt fint gjorda, eller jag tycker de är vackra på sitt egna vis, rent visuellt altså. Därför ville jag dela med mig av det, sedan är deras låt King And Lionheart ganska bra också !




MegaJam



Sooo amazing, man blir alltid lika peppad att börja dansa då man ser dessa videon!



Vi söker kanske just dig!


Är du inte bekant med vilka The Kick Back Pack är kan du läsa ett inlägg om dem HÄR
För mer info kan du kontakta mej på min mail , eller på facebook, eller här! 





Nätshopping

Lite tips på mina favorit nätsidor tänkte jag skulle passa sig såhär på kvällskvisten!
De har alla dessa sidor såå sjukt snygga saker så man dör. 
Kunde köpa alltihop om jag hade pengar ...





Awesome



Ni som inte tidigare kollat upp DrogadKatt på Youtube , borde definitivt göra det !
Det är ett gäng killar som gör allmänt konstiga videos, som är riktigt roliga!

De kommer ut nya klipp varje Måndag, Onsdag och Lördag, kl.18:00!
Ni kan också följa deras Facebook!





Hemma

Såhär ser altså min lägenhet ut nu för tillfellet och jo jag vet jag visat bilder tidigare! Men nu är den städad , eller ja något åt det hållet iallafall...så tänkte jag att jaa , varför inte klistra in lite bilder på den! Skulle vilja ha mer färg i vardagsrummet dock , det ser lite gammalmodigt ut.. men ja , man klarar sig! Jag trivs här iallafall så :) 

Idag skall jag främst sitta och läsa en massa skolgrejs så inte sådär jätte mycket kommer ploppa upp här idag , tror jag ivarjefall, men vi får väl se ;)



Fintfint





Dagens Awesomesauce



En av IJustWantToBeCool:s bästa videos helt klart!

Hittade bilder


Hittade bilder från vårat gamla hem på datorn, det vill säga mitt barndomshem, detta är försäljings bilderna då det var till salu som jag gjort till ett collage. Jag saknar allt det ibland. Hemma doften , möblerna, huset. Men främst saknar jag det liv jag hade då jag fortfarande bodde där , ivarjefall vissa stunder. Såklart är jag glad jag slipper alla familje gräl och liknande. Men endå, det hade sin charm , det var det som var "hem" så länge jag kan minnas.
Jag menar inte jag skulle vilja flytta hem till familjen igen, jag trivs att bo själv, men det att då jag skall hälsa på pappa så är det ett nytt hus och inte det jag tänker på då jag säger "hem".

Det betyder dock inte jag inte tycker om pappas och hans sambos nya hus , det är verkligen mysigt och väldigt fint inrett och allt i det, det känns nog redan som det är en del av hemma det också. Fast det är ju klart det är ju sånt man vänjer sig vid, sådant som kommer med tiden. De har ju bott i det rätt länge redan, börjar väl vara 1 år redan snart...

Men endå , ibland funderar jag om saker och ting skulle vara annorlundare om vi aldrig skulle sålt huset, knappast, fast man vet ju aldrig.
Det som kanske är tråkigast i det hela är att jag inte kommer kunna visa till mina blivande barn var jag växte upp, var jag byggde mina kojjor på gården, var jag hade en sandlåda eller var mitt favoritgömställe i huset var, och liknande skaker. Men då kan man ju fråga sig, så många som flyttar runt i dagens läge , hur många är det som egentligen har möjligheten att visa sina barn var de växte upp?



Förändring


Fått tid till frissan nu , på onsdag blir det! Ooh är faktiskt riktigt excited!
Och jag lovar er bilder såfort jag kommit hem! Först bilder hur det ser ut då jag kommit från frisören, och sedan bilder från då jag fägar det! Håret blir nog brun-svart igen antagligen , lite småtråkigt.. Jo jag vet! Men tänkte frisyren i sig redan är rätt "skrikig" såå , en mörk färg pasar bra! Och så gillar jag ju mörkt hår, slingar längderna kanske i ett senare skede så de blir guldbruna :)

Nånting åt detta håll kommer det att blir i frisyr-väg iallafall,  en mix av alltihopa , Ni förstår då ni ser resultatet sedan !  ;) 
Kommer bli en rätt stor förändring, men det är precis vad jag behöver just nu!
Va tror ni , kommer det se bra ut? Jag tror det iallafall!


Förvånad

Jag är oftast en sådan person som inte bryr mig speciellt mycket om vad folk gillar på facebook, eller vad folk kommenterar , visst tycker jag det är roligt och liknande , men det brukar inte vara en så stor grej. Men nu är saken så att jag böt min profil bild för ca 3 dagar sen och den har fått på bara de dagarna , 106 likes , det är sjukt ! och det ökar helatiden! Jag ville helt enkelt bara skriva hit det för det gjorde mej så otroligt förvånad och glad!
1. För att jag inte brukar få några likes just alls , och 2. För att det är så sjukt många på så kort tid!

Kort och konsist ville jag bara säga tack till alla ni som gillat bilden , det gör mej verkligen glad, det är sjukt kul att ni gillar min bild! Fast, det är ju främst Johans förtjänst att bilden är så bra som den är , han är sjukt duktig fotograf . Tryck HÄR eller på hans namn här i texten för att komma till killens Flickr! Han kan sin sak!




Snart!

Ooh , jag längtar sååå!! Men snart är den min!
<3 
Den är ju så jävla snygg!



Några Kärleksord Till Er


Tänkte bara säga att jag älskar er mina underbara läsare , trotts att jag har varit borta flera veckor nu , utan någon större förklaring här på bloggen har ni tittat in på bloggen ivarjefall, det värmer hjärtat , dessutom har unika besökar antalet ökat , så tusen tack för det! :)
Jag skall verkligen försöka komma tillbaka på banan nu, känns som jag verkligen måste ta mej i kragen , det är inte det att jag inte vill blogga längre , för det gör jag , jag älskar ju det!
Det är bara et att ibland känns det bara som jag tar för mycket ansvar med det ena och det andra, i skolan, i privata sammanhang , med mitt skrivande osv , jag lovar fixa en massa hit och dit helatiden, vilket är helt mitt eget fel... Men ja..det bubblar över i slutendan , jag vill helt enkelt inte att det skall kännas som om jag MÅSTE blogga, det ska ju vara roligt , right? , det förlorar ju sin charm annars. Så därför mina kära vänner tog jag ledigt ett tag men jag tror verkligen saker fixar sig nu , och bloggen skall bli bättre än någonsin!

Kram på er !

:*


CrazyFactory




Håller på att göra en ny piercing och plugg beställning från CrazyFactory, 
Alltid lika roligt, finns så mycket man vill ha! Dock blir man ju pank *suck* ..




ÖnskeOutfit



Mina Spotify Listor

Klicka på linkarna för att komma till mina olika listor, där är flera olika stilar , lovar du hittar något för dig där bland med alltihopa! 
SittingInTheFrontSeat
RezoPorVosotros
ThingsGetsBetter
 ღ LifeIsLife
Let's Get These Teen Hearts Beating Faster , Faster
Party Like There's No Tomorrow
<3
Reach For The Sky
Bite My Tongue
Inspiration -v-
Melodifestival




Photographs


Sötisarna :)

 

Ute o grilla med familjen och mina kusiner och min faster ,hos min fammo! :)



Tänkte köpa skitbilliga dojjor men kunde int bestämma mej för färg, förslag? 




Tycker det ät tragiskt att baby leksaker involverar iphones..................

Ser ni likheten? 
2:02



Transformers 3 kräk jag tänkte köpa till tvillingsystern


Jag hade Jessica och hennes hundar på besök :)

 

Party's on, Love this song, Sing along






Lights


Hängde upp lite lampor på väggen , och prydde det me lite fjädrar ja hittade , så de skulle matcha fönstrets drömfångare,  tyckte det blev myckt mysigare nu! Vad tycker ni ? Bra ide? :)

ÄNTLIGEN HELG!

Riktigt pissig kvalla men jao jo här är min outfit idag! :) gillas det?
Leggings, Mina shorts med hängslen, Svart linne, Hårsmycke min syster gjort till mig, Grön halsduk och mina Brillz!
tfi