free counters

RSS 2.0
Click for RSS!


 

Tips!


Hittade denna på YouTube , och gillade det , kanske lite för mycket lager och sådär men man blir ju lite inspirerad! Riktigt snyggt tycker jag ivarjefall!
:)




Lite att tänka på dock...

När du sminkar dig, välj då endera ögonen eller läpparna som den centrala, " mest fixade" punkten. Det kan lätt bli allt för mycket om man försöker dra uppmärksamhet till båda samtidigt.
Det vill säga , har du lagt massor med ögonskugga kan det vara snyggast att lägga ett ljusare läppstift. 

Nu skall vi också komma ihåg att då man sminkar sig, så är det bra att istället för att lägga ner massor av tid och energi på att försöka bättra på de områden i ansiktet man kanske inte är så nöjd med, ska man fokusera på det du faktiskt är nöjdast med, och göra det ännu snyggare!
På så vis kommer du föra fram de dragen i dig själv och göra dem synligare och då kommer andra människor också se mer på dem än på de som du inte kanske tycker är lika snygga!

A och O då man sminkar sig är faktiskt inte alltid produkterna , utan redskapen, så kom ihåg att byta ut gamla grejer när de förlorat form och spänst. Dessutom så är det så mycket roligare att sminka sig då grejjorna är bra! 



LYCKA TILL!




Kommentarer
Postat av: Hanna-chan

Nä, mina två drag med mascaran och en dutt med concealer räcker gott och väl, lat som man är! ;D

Svar: haha jaa , det är så olika , för olika människor hur man vill ha det! däremot är det ju rätt roligt och bara lite sitta och experimentera , trotts att man vet att man aldrig skulle gå med det till vardags!:)
JINXED

2012-07-19 @ 19:24:31
URL: http://klockanhalvtre.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback