Fredag Kväll

Hejsan mina sötisar här på bloggen , blev en blogg fri dag igår av inspirationsbrist helt enkelt , det är tyvärr inte bättre idag heller men jag tänkte skriva några små rader ivarjefall. Har färgat en kompis hår idag , slingat det om vi ska va korrekta men jaa riktigt fint blev det! :) Victor har ju också varit borta nu några dagar pga att han är med i en organisation kallad PHCC , eller han och hans band är med i de, så dom har varit ut på en spelning till sverige ! Såå jag sitter just nu och väntar på honom, saknar honom så förbannat ... Mhhr men det handlar om minuter just nu , sååå snart är han här! :)
Ha världens skönaste  och bästa veckoslut vänner små!
För det känns det som jag kommer ha!
Syns igen i måndag eller söndagkväll;)


Smakprov

Sitter och skriver lite skönlitteratur, det är sjukt längesen jag gjort det. Men det känns bra , Kanske min bok blir klar trotts allt . Detta är dock helt nytt utdrag , blir en lite längre novell . Hoppas det faller i smaken!


Jag tittade honom djupt i ögonen och undrade vad han tänkte, ändå kunde jag inte ta modet till mej för att fråga. Han såg så sårbar ut, trotts sitt muskulösa yttre. Hans hy skimrade i en vacker ljus nyans i solen, och hans hår var tovigt och glänste i en bronsbrun. Det var något annorlunda med honom. Något som fick min puls att rusa och mitt huvud att kännas tungt och vilset.  ” - Gå inte” fick han sedan ur sig. Jag tittade förbryllat på honom. ”Ursäkta ?” Han upprepade sig snabbt där efter ” – Gå inte”. ”- Men jag känner dig knappt?” svarade jag. Han log ett snett leende och tittade ner i marken och sedan upp på mig igen. ”- Är det tokigt att tro på ödet? ”. Jag visste inte vad jag skulle svara . Så jag nekade och satte mig bredvid honom igen.  Vi satt där på bänken i parken under tystnad i flera minuter. Men det verkade inte som om det störde honom, han log fortfarande och andades lugna djupa andetag.
”- Vad heter du?” frågade han efter en stund. Jag tittade nervöst ner på mina fötter, jag visste inte om jag skulle svara sanningen eller hitta på något, jag visste inte om det var rätt eller fel att sitta där för huvudtaget.
”- Sonja, jag heter Sonja”. Jag tittade upp igen och han log lite bredare. ”-Alexander ” . Han sträckte fram handen. ”- Trevligt att träffa dig Sonja”. Jag log, för första gången på länge. Jag var varken rädd eller kände mej hotad.  Av någon fantastisk men konstig orsak kände jag mig fri med honom.  Det var som om jag träffat något eller någon som inte var verklig. Jag tog hans hand och log jag också. "- Trevligt att träffa dig med , Alexander"




Sååå kattungesjuk !


OOh!!
jag bara smälter ner till en enda stor gegga , jag vill så ha en liten kattunge till! Minns bra då min lilla Lazze var liten, ( missförstå mej inte lazze är min ögonsten) ooh! Jag vill ha en till!!  Vem vill inte då man ser sådana här videos?

Naaaw gud så söt!



500 Inlägg



Oooh märkte nyss att jag har jämt 500 inlägg inne på bloggen nu ,  trotts att det nästan känns som om jag började blogga typ igår?... haha ! (dethär blir föresten det 501 inlägget) Detta firar vi med en jäkligt bra låt! NJUT! :)

Bästa Bloggarna

Tänkte snabbt visa er vad mina absoluta favorit bloggar är! 
Kollar dessa varjedag i denna ordning ;) 

*

1. http://rothbart.blogg.se/





2.
http://bettybooze.blogg.se/

3. http://kidasta.blogg.se/


4. http://lioa.blogg.se/



5. http://tofauti.se/
6. http://kuuakka.devote.se/






Har ni några favoriter ni vill dela med er av? isåfall vilka , tipsa mej i en kommentar nedan ! 
sköt om er!

We’re soldiers , armies of one on a battlefield




When i smile randomly, It's because i'm thinking of you...lol joke, i'm just damn hilarious


Satt och läste några fina kommenter på bloggen och började fundera på en grej här i soffan. Vi blir formade till de människor vi är tack vare det som händer runt omkring oss och vi får de synpunkter på saker och ting beroende på hur vi blir uppfostrade. Det är också tack vare våra vänner som vi blir starkare personer , samma sak gäller problem som vi hamnar gå igenom ibland. Det gör oss till starkare individer , gör så att vi inte tar åt oss då någon ger oss en lite sned blick, nej vi håller huvudet högt och går förbi, för vi vet att det finns såå mycket värre saker där ute , så mycket hemskare, sorgligare och förskräckligare som man redan gått igenom, eller som någon man känner redan gått igenom. Det är sist och slutligen lite små skrämmande att veta att skulle du inte gjort de misstag du gjort , eller de val som du valt att göra , skulle du inte vara den du är nu , och du skulle inte känna de vänner du har , du skulle inte ha de synpunkter du har eller ens tänka de tankar du har just nu.  vi formas förståss också beroende av våran miljö, så faktumet att du har rum i övre våningen eller att din familj äger 3 katter har inverkan på vem du är som person.  Det sägs What doesn't kill you makes you stronger , och det är precis den principen jag vill leva efter , jag klarar allting bara jag vill, och det finns inget som kan stoppa mej och inget som kan ta mej bort från mina mål.
Jag blickar tillbaka och ser på allt ont jag varit med om , är jag lite stolt över att jag kommit såhär långt, det tycker jag ni alla ska vara , stolta över att ni har kommit såhär långt. Det är ett tungt samhälle , en grym värld vi lever i. 
Vi är alla vackra och gör det bästa och det finaste  av vad vi har, nämligen vårat liv.


SPRING


VÅR

Hejsan mina stora och små vänner här på bloggen , det är helt fantastiskt väder idag! Har redan varit ute en sväng och grillat till familjen! Gott! Såå nu med mat i magen tänkte jag att jag skulle sätta mej ner i soffan och ta det lungt och skriva ett blogg inlägg vilket jag gör just nu , dock tänker jag skriva ett lite längre då jag hinner om en timme eller så , för jag kom på jag måste tvätta bastun och byka lite, hehe ! Men jaaa! Njut av vår-vädret!!
Tog för övrigt en paus i bloggandet igår pga att våran dator inte ville riktigt fungera , hoppas ni förlåter mig! kram!!



If you can dream it , You can do it




u r amazing



create an animated gif


Tänkte för övrigt bara tilllägga...



Att ni alla borde kolla in Pointless80:s  recension på ZXCMusik.com
Och blir ni själva sugna på att köpa skivan är det bara att ta kontakt med mig!
Den kostar 5€, går att betala i kronor eller andra valutor också , Såå jaa , den går att få postad utanför finlands gränser!



Never Stop Trying



Söndagkväll





Länge sedan jag har skrivigt något ordentligt . Finns inte så mycket att skriva , finns inte så mycket att prata om. Samhället har inte många ider på lager det heller. Har planerat bli bättre på att blogga nu då studentskrivningarna är förbi , nu finns tiden ivarjefall, nu fattas bara motivationen. Då jobbet börjar lär det väl bli sämre igen , men det är den dagens problem. Skall nu se filmen Kick Ass , med Mimmi , Piffy  och Victor. Nog för jag sett den förr , men jag gillar den. Aja nog babblat , inlägget senare / imorgon , när det nu än blir , blir mer interesant än såhär. Jag lovar er .
Sköt om er!

P.s - Its me on the pic

TBBT







Inspiration




Vill ha långt tjockt hår

Vill ha detta! Dock kommer det aldrig gå......... för mitt hår är typ sämst ...

Trött Tös

Hejsan ögonstenar , har inte blivit mycket bloggande i veckoslutet , har haft fullt upp! Och sämre blir det enda tills i onsdag måste jag sätta min mesta del av tiden till att läsa till studentskrivningen, så hoppas ni förlåter mej!  Kom ihåg bloppisen också , de är i bra skick detdär kläderna!  hmm.. vad skall jag mer berätta? Varit till stan och köppt endel saker , lite shopping har jag hunnit med , bilder kommer i ett senare skede , men en munkjacka och hängslor var ivarjefall lite av det som fick åka med hem ...
nu måste jag tyvärr sticka , men är tillbaka på bloggen så snart ja kan!

Take care!

Godnatt

Sådär ja , nu var alla kläder på plats , känns bra , var riktigt jobbit att få allt på plats kan jag säga er!
Men hoppas kläderna jag inte vill ha längre gör någon annan glad! Sitter för stunden och ser extra materialet på syrrans BreakingDawn dvd , hon har detdär stora paketet man kan beställa, bara för att se om vi var med på extramaterialet och vi syns faktiskt någon sekund, på långt håll, riktig besvikelse.
Nu kollar vi igenom hur de gjort med dator effekter bella så förbaskat smal och sjuk-lik i flmen, riktigt interesant!
Tänker dock strax sluta titta och gå och lägga mej , det är ju en dag imorgon också! Som för övrigt kommer gå till pluggande så ni kommer inte se mycket av mej på bloggen kan jag lova . Lite tråkigt det också förståss. Meen det är sånt man får leva med. Nej nu går jag och lägger mej! Kan inte sluta gäspa !
Sköt om er fina läsare!


BLOPPIS!

Hejjjssan alla fina! Nu har jag fått in några av alla de plagg jag tänker sälja , så det kommer att komma fler och fler till hela tiden så titta in då och då! :) Vill ni köpa /diskutera något av plaggen, maila mej (adressen hittar ni i spalten på vänster sida) eller skriv en kommentar i inlägget! :) kram på er! 
OBS!!! JAG tvättar kläderna ett varv till innan jag skickar iväg dem , så alla djurhårstrån sitter inte kvar då ni får dem *skratt*


Sticka tröjjan har ett litet hack upp i blusen på ena sidan vid höftet, men stör inte helheten




kortabyxor/ capribyxor 

Denna är mer klargrön i verkligheten
Mjuka halsdukar, Går från rosa till pink , och från ljusgrön till mörkgrön
genomskilningt sommarplagg :)
Bella swan har en liknande som denna i NewMoon :D
Skjorta , fattas 1 knapp




















kjol från Veromoda 



Tunika/linne  Korallröd






Har varit en av mina favoriter , tappat 3 knappar 





kortabyxor/Caprin igen





































dragkedja sönder annars hel














Lång Klänning, utan axelband, går till större än 38:or , töjjer! :)




Silkes-Snusduk? eller vad det kallas , lr bara en sjal att ah runt halsen! liten , passra bäst till att knyta i håret!



Sovit länge


Hejsan, jag vaknade just! Gud vad jag sovit länge ?! Gosade med Lazze innan jag steg upp, han kom och la sig på min mage och ville jag skulle klappa honom, såååå söt<3 I vilket fall som helst tänkte jag meddela att mitt egentliga ärende var att jag måste antagligen gå och fixa lite mera ved jobb idag (startar nu 2 tiden) så vet inte när jag är tillbaka, så vet inte när jag får kläderna fotograferade och insatta ti bloggen men ja , ni sir ju sen då de är här men idag eller imorgon antagligen! :)





Hittade massa kläder


Hittade massa kläder till bloppisen! Så kolla in något tag imorgon då jag hunnit fotograferat allt och pris-satt det ! :)


Klädstädning

Hejjsan Hoppsan idag var det modersmåls essä (uppsats i svenska då altså) som var på menyn i skolan! Kändes helt okej då jag lämnade upp den , men man vet ju aldrig , jag vill skriva bra i modersmål i studenten så vi får väl hålla tummarna antar jag :)
Nuu för övrigt håller jag nu på (skall strax börja)och viker , fixar och sortera klädskåpet i skick , hmmm tänkte visa er den lilla mängd kläder jag äger *sarkasm* ....

Högen med kläder är nästan lika hög som upp till midjan åt mig ..... whoop.......

Tror bestämt jag kommer lägga upp en bloppis efter detta så håll er uppdaterade ! :)






Snyggt och städigt......
Aja helt detsamma! det blir bra då det blir färdigt! :)

Nytt

Tänkte bara visa att jag fixat naglarna och att jag satt i mina nya spiraler



Nöjd tjej

Hår





Så fint så



Har Svårt Att Välja

Har funderat mer på skovalet och jag tidigare pratade om, det med creepersarna, vet sist och slutligen inte om jag kanske heldre köper ett par boots eller något? Åhh , så svårt att välja ..
Vad är era skofavoriter i vår? Vad tycker ni?












Solglasögon

Godmorgon mina fina guldklimpar till läsare! Idag är det riktigt soligt där ute , så jag får nog dra fram alla solglasögon jag hittar och välja ut ett par! Skall ut och gå efter lunchen/middagen , vad det nu ska räknas vara och sedan får jag hjälpa mimmi med hennes inlämnings uppgift till en yrkeshögskola :)
Jag är lite trött från igår , eller inatt? Eller jag vet inte riktigt varför jag är trött har sovigt nästan 12 timmar... sovit för mycket antagligen , vilket fall som helst , sköt om er finisar! NU skall jag fixa mej ,äta och gå ut och traska , får se om kameran kommer med ;)



EUPHORIA

Jag sa ju det!



Grattis Loreen! 
lycka till i Baku !

Osäker

Vet inte alls vilken jag skall peka ut än så länge som favorit , men jag tror att vi alla kan hålla med om att standarden är bra hög i årets festival. Fast det hade jag redan räknat ut under deltävlingarna. För övrigt är jag nöjd med både Davids och DBA uppträdande , bra jobbat! Nu skall det bli spännande och se om något nummer är ändrat i något av resten av bidragen , och vad underhållningen i röstningspausen är :)
Men nu peeeps , back to the TV

Förhandsfavoriter


Har några förhandsfavoriter från tidigare delfinaler! Vilka/Vilket bidgrag gillar ni?
(utan inbördesordning)
får för övrigt inget mellanrum mellan videorna av någon lustig orsak, antar blogg.se bråkar med mig!




Tycker dock DBA låt var lite tam och tråkig efter massvis med lyssningar .. hmm.. men fortfarande en favorit i smeten!


och sen är ju förståss en favorit
FINA LOREEN! :)


OMG i'm so hungry!






NJOMNOM!
Tror jag allti kilar iväg till en kebab resturang mesammaa.....
eller så skickar jag Victor .... >;D muahhaahhaaa



Melodifestival

Hejsan hoppsan , har ganska så precis kommit hem efter en arbetsdag på landet! Eller ja , det är ju nog ett tag sedan, kring 4-5 någon gång ... och för övrigt var det inte speciellt jobbig dag heller.
Ikväll blir det Sveriges Melodifestivals Final och jag måste då säga att jag tror Loreen har en väldigt stor chans att bli 1a iår , men mja vi får väl se. Uppdaterar antagligen något mer närmare kvällen och kanske under sändningstiden ! Vi får väl se , sa den blinde.
Sköt om er!






Godmorgon i rusket

Godmorgon alla morgon pigga! Är påväg ut till landet för att slöta lite ved jobb , men vaknade lite försent. Pappa tyckte jag skulle vara där redan 9 men nu är den redan det och jag käkar fruckost fortfarande så jag måste skjuta upp allt aningen.
Är sjukt trött och vet inte så mycket mer än så att berätta för stunden , men ja har en fråga , vem är du som kommneterat detta och vad menar du i sådana fall? :D du har ju inte skrivit namn så jag vet ju inte vem du är ? :D



Inspiration











.











7 Fakta

 

Tack Adi för den fina Awarden!

Sju väldigt annorlunda, dumma och kanske en gnutta unika fakta om mig:

1.  Jag har flera dåliga ovanor som att jag MÅSTE gå på toa minst 2 gånger före jag går och lägger mej för annars kan jag inte sova , eller att jag måste tvätta händerna före jag äter annars känner jag mej obekväm... och flera lika fjantiga saker...

2. Min enda och ganska så  konstiga "fetish" är stora händer, jag tycker bara det är såå sexigt! Så maskulint på något sätt och så vidare. Fast nu har ju jag väldigt små händer så.. det är lätt att ha stora händer i jämförelse med mig , haha :)

3. Jag absolut hatar tomater , det smakar så illa att jag får kväljningar

4. Jag äter endast vegetariska pålägg, som Paprika, Gurka, Avocado .. osv :)

5. Jag har aldrig ansett mig själv vara en gnutta lik min identiska tvillingsyster, vi gillar olika saker och vi tänker helt olikt varandra.

6. Jag är en tvätt äkta attentionwhore! Jag älskar att stå i rampljuset och att folk pratar med mej helatiden , har jag inte social kontakt på en dag blir jag galen

7. Jag planerar fäga mitt hår shock ljuslila i framtiden ! :)

 

Det var 7 fakta om mig , och nu ger jag awarden vidare till *trumvirvel*  : Hanna L , Laukki , Dessi och Sofia L  :)


P.s Jag designade bilden själv men det är helt okej att kopiera den! :)


Godnatt

Nu hålls jag inte vaken längre, nattinatti !



Smyckerna är hemma!

Mhhhhrrr <3<3 är så glad! Nu blir det töjja töjja töjjaa.... och byta lite kulornas-storlek på min hästsko ;)



Kläder

Altså jag blir galen ... Jag planerar lite inför vårens inköp av kläder och kommer fram till att jag tänkte köpa mej ett par Creepers , vad händer då? JO! jag hittar INGET par som jag gillar på de sidor jag kunde tänka mej beställa från? Suck* får väl bli att ta en rundtur i stan här något tag då bara! För ett par vår-skor det behöver jag! Så man borde väl hitta ett par underbara Tyg-Creepers någonstans :)
För övrigt tänkte jag bara klistra in några bilder på vad som också ligger på min *Jag vill ha*-lista
som...för övrigt..också... blir... jätte lång... så här är bara .. 1/8 av det jag önskar mej  :D
(men som jag tyvärr inte har råd till....... sad story....)
Plaggen hittar du på : http://www.hottopic.com





Victor

Victor kom på besök , så nu skall jag gå och se en film med honom , Såå hoppas ni får en lika fin kväll som jag kommer att ha!



Halvår gammal bild , för övrigt, minst


.

Why are you trying so hard to fit in, when you were born to stand out?

-http://thevolatilebird.tumblr.com/
Citerat av dennas tumblr
Jävla bra sagt

Snow White







...Och hon är tillbaka!

Hejjssan ögonstenar! Oh , kan knappt beskriva hur skönt det är att vara tillbaka ! Har hänt ett och annat medans bloggen varit nere , hoppas ni gillar den nya designen föresten! ;) Det är för övrigt en jätte duktig tjej från bloggen http://takai.blogg.se/
som gjort den! :) Såå vill ni ha ny blogg design och gillar min så kan ni ta kontakt med henne och börja planera ! :) (kan för övrigt tillägga att jag själv är jag väldigt nöjd! ) Såå ja , jag hoppas ni tycker det är trevligt att titta på! Har för övrigt beställt nya piercing smycken också som borde komma i påstlådan viken dag som helst nu så kommer lägga bilder på det såfort jag kan. Just nu sitter jag med Psykologi boken i högsta hugg och försöker lära mej så mycket som möjligt inför studenten - det går inget vidare kan jag tala om. Och så väntar jag på att höra från där jag sökte sommarjobb- vilket heller inte går så bra , för dom har inte ringt än. Aja livet går vidare , bloggar säkert fler inlägg idag men dethär är vad jag hade i huvudet för stunden!

Sköt om er! 



Snart tillbaka...



Ni ser mej nog igen här på bloggen så småningom 
så fort allt på designen är på plats

sköt om er