Inception i riktiga livet

Råkade slumra till tidigare idag och drömde något så underligt som jag aldrig drömt förut. Jag var kallsvettig och andfådd då jag vaknade. Ibland blir jag och överanalyserar saker och ting? Men kan det finnas ett undermedvetande, där vi lever i en värld som man tex hamnar i om du går i koma?

Drömmen min var realistisk i princip helatiden och jag minns inte egentligen att jag själv skulle ens ha somnat tidigare idag? Därför var min första tanke då jag "vaknade" i min dröm att ojdå jag slumrade visst till tidigare. Jag vaknade i drömmen av att min tvillingsyster ringde på och vi skulle gå ut för att fira valborg, precis som vi har bestämt i riktiga livet också,  i drömmen trodde jag altså det var den 30 idag och att helt som bestämt syrran kom och hälsade på. Efter detta hände det om och om igen på olika platser jag var på med människor jag känner, att jag svimmade eller somnade och sedan vaknade och folk frågade mig, Hade du en mardröm? Och jag trodde helatiden att ojdå det var en konstig dröm och berätta den.
Sista gången jag "vaknade " i drömmen hade jag en flicka brevid mig som kysste mig mjukt och frågade om jag haft en mardröm då satte jag mig up och bara skrek till mej själv " Victoria nu ska du för helvete vakna påriktigt" 

Sedan vaknade jag kallsvettig och andfådd och behövde kolla att jag verkligen var vaken...

Nu menarjag inte att det skulle vara något fel på att vakna med en snygg brud brevid sig, snarare det att man inte minns varför man ligger där eller när man kommit dit eller vem bruden är eller heter,  gör en aningen förvirrad :D


Har ni varit med om något liknande? Dela gärna med er!

Lazze



:)

Nöjd Tjej

Idag har jag faktiskt inte gjort något annat än städat och städat och städat! Då jag vaknade gick jag och tog ett bad, efter det började jag städa och gå igenom klädskåpet som tog kanske 2 timmar. Och jo, det tar faktiskt så länge, för där är så fruktansvärt mycke kläder... I vilket fall som helst så , började jag efter det städa och skrubba resten av lägenheten :) Nuu är jag mycket nöjd och försöker övertyga mej själv att jag faktikst kommer kunna hålla det såhär snggt ett tag nu .., vilket jag troligtvis inte alls kommer kunna...


wtf


Idag har jag lekt med GIFYO


Disney påriktigt

Hittade dessa bilder på nätet igår och tyckte det var lite roligt,  håller ni med? Skulle dessa människor spela dessa disney karaktärer om de gjordes en film med riktiga människor? Om man utgår från utseendet då altså?























 

wilwills


Nu har även min tvillingsyster startat en blogg, kommer främst vara bilder hon lägger upp, men jao , kolla in det endå vettja :)

under namnet wilwills hittar ni henne även på Gifyo, Twitter, och Instagram

Be Younique - Be You








Sofia är en finlandssvensk tjej född 1995 som älskar smink och skönhetsrelaterade grejer överlag. Hon är som bekant också medlem i blogg crewet ''Be YoUnique'' som strävar efter att hjälpa folk att våra vara sig själva! Hon älskar att dansa och umgås med sina knäppa kompisar. Hon bjuder på en del av sitt flumm, knäpphet, djupa tankar, outfits, inspiration och dyl, i sin blogg där ni kan överlag följa hur det är att vara Sofia.



Heidi är 19år och bor i Åbo, hon älskar att vara sig själv, oc bryr sig inte hellermycket om va andra tycker ellersäger! Hon har planer på att bli byggnadsingenjör och gå i en arkitekt skola i Stockholm något tag i framtiden,  och får hon så som hon drömmer, flyttar hon dit efter hon tagit ett mellan år!  Hon är unik på sitt eget sätt, med sin stil, sina tankar och med sitt hår! Hennes blogg innehåller allt du kan tänka dig , kolla in!


Melody är en 17 årig finlandsvenska, men har ett brittiskt hjärta. Helt tydligt. Hon är även den enda i våran crew, som driver sin blogg på engeska. Melody har också ett ångdistans förhålande som du kan följa med i hennes blogg, och hon skriver öppet om det, och hoppas på att inspirera andra till att det verkligen fungerar, trotts att det är svårt ibland! hon är även ett Potterhead, en Sherlockian,Merlinian ett Hunger Games-fan och mycket mer som du också kan se i hennes blogg! Hon älskar allt brittiskt och en dag ska hon flytta till London för att studera om allt går som planerat. Hon är även intreserad av skönlitteratur och skulle någon dag vilja vara författare. Melody bloggar om allt man kan tänka sig och jag lovar du kommer älska hennes blogg.




Lotta bor i Pargas, och studerar till merkonom vid Axxells vuxenutbildning vilket leder till att hon anser att hon själv har alltför mycket fritid och allt för lite att göra! Lotta lider av något som hon själv kallar " skosjuka" hon älskar skor och hennes värld skulle rasa utan dem , fast det är klart , hon älskar också kläder överlag.

Hon är en partytjej  i sina bästa år och att flytta till en större stad är också nåt hon längtar efter.

Hela sitt liv har hon velat ha en egen fotostudio och planerar att börja studera fotografi i Hesa efter att hon gått klart merkonom. Men eftersom hon är så skoaddicted som hon är , drömmer hon också om att öppna en egen skobutik. I ett nötskal är Lotta en glad tjej full av hyss och roligheter, älskar äventyr och dumma idéer. så vad väntar ni på? följ hennes blogg du också!

Real Beauty


Måste ju vara något av de bästa reklamerna jag någonsin sett, jätte fint gjort , verkligen! 


Look At This Photograph Every Time I Do It Makes Me Laugh

Liten bildbomb om vad som hänt senaste tiden

Var till stan med stor syrran min





Åkte iväg på en kryssning för att utbilda mig till tutor , rätt awesome faktiskt, så nu kommer jag vara tutor för socionomerna i höst!

Eftersom jag haft sån jäkla stor stress senaste tiden bestämde jag mig för att ta det lungt och lyxa till det för mig själv med film, ljus och ett skönt bad :)


Sen så fixade jag till mig också lite här om dagen , vilket inte händer speciellt ofta nuförtiden ... 



 

TÄVLING!

 
Detta kom hem på posten för någo dag sen!
De vackra skapelserna är från Pigtail.se , och vet ni vad som är som det bästa med det hela ? Ni kan tävla om ett par valfria här ni också!

(förlängd tid) Vinnaren dras 2.5





Igår

I've got my own Edvard

Skämt osido , nej men Eddi var här igår , och som vanligt var det riktigt trevligt, glad jag har en vän som honom. Vi åt glass, pratade strunt drack en öl på balkongen och såg en film, Det var faktiskt en riktigt bra dag. 

Jag böt smycke i örat också, thihi, fint va?

SvartVitt



 

Stil

 

Sötnos





Som bekant älskar jag Stitch, och tycker denna gif är bedårande.
 Fick denna faktiskt av min tvillingsyrra här om dagen , hon skrev som rubrik till det hela
" Påminner mig om hur du ser ut när du går och lägger dig" 
 
Antar jag skal ta det som en komplimang

Haluan Sun Palaavan





Precis som Lotta, en av medlemmarna i Be Younique, skrev på sin blogg här om dagen så har även jag fastnat för denna låt , ni som följt mig ett tag, vet att jag inte kan ett ord finska , trotts det tycker jag denna låt har en fin melodi, och de ord jag förstår, de är iallafall söta!

Var hittar man Victoria?


På senaste tiden har jag varit riktigt ussel på att blogga vilket faktiskt är lite synd då jag gillar det så mycket, så jag har bestämt mig för att jag skall  försöka få ihop en helt ny rutin om när jag bloggar så jag kanske får in den tiden i vardagen igen. Måste helt enkelt börja planera dygnet bättre. 

Tänkte för övrigt börja med att tipsa er om var man kan hitta olika konton jag har , så kan ni kolla upp det om ni vill :)

TWITTER

GIFYO

YOUTUBE

FACEBOOK

FASHIOLISTA

WEHEARTIT

BLOGRESPONSE
 
Och många många fler platser ! Finns det någonstans ni tycker jag fattas, eller någon lats ni undrar om jag har, så är det bara att ta kontakt så svarar jag vad jag heter där , eller så fixar jag ett konto!

FANGIRLNR1

Som ni alla vet som läst min blogg ett tag, älskar jag ju Rothbart och allt som hör henne till, stil ,blogg , allt!  Dvs, Felicia Westin, och jag tänkte jag skulle rita lite tidigare idag, så jag bestämde mig för att rita av henne :) Va tycker ni? Kritik tack ! 
Synd att jag inte har en scanner så bilderna är lite bajs dock
 












Art





Bra Dag Idag

Hej på er finisar , ooh jag är såå excited ska ni veta ! Snart kommer det komma upp en tävling på bloggen ;) Mer än så tänker jag inte berätta just nu, men jag hoppas att just DU tävlar såfort det hela blir aktuellt! 

För övrigt kan jag berätta att jag skall ut och ha de roligt ikväll, dessutom kommer tvillingsystern min hit idag ! Ooh det kommer bli så roligt ! :) Nu skall jag dock göra lite nytta och sova en stund , trötter liten tös idag! 

Kram på er!

Hillywood Show






Hoppas ni sett den sista Twilight filmen för denhär är så jäkla bra gjord , fast jag tycker väl kanske det inte är den bästa av alla Hillywood Shows parodier, för övrigt skall ni kolla in dem på Youtube , de är faktiskt ganska roliga.

Kommentar



Inte för det är någon stor nyhet eller så, me tyckte det var lite roligt. Detta är altså toppkommentarer på Youtube , för videon jag länkade under av DBA, tyckte det var rätt fyndigt. (Den andra kommentaren dvs) Tycker dock fortfarande det är lite chokerande att Jimmie lämnat bandet, tror faktiskt inte det kommer vara riktigt samma stil och liknande efter dethär bytet. Men vad kan man göra , måste väl ta skeden i vacker hand och acceptera saken som den är. Däremot kommer jag för alltid vara Team Jimmie :) 

Ni som lyssnar på Dead By April , tror ni musiken kommer förändras?


Calling



Thoughts



"Nobody wanna see us together, nobody thought we'd last forever. I feel I'm hopin' and prayin' things between us gon' get better. Men steady comin' after you, women steady comin' after me, Seems like everybody wanna go for self and don't wanna respect boundary "

-Antar att alla de andra hade rätt-

Idag har det gått 4 månader, och det måste vara något av de svåraste månaderna i hela mitt liv. Vilket jag kan säga rakt ut, utan att blinka. Vägen har varit lång och svår, på alla vis som det bara går att göra vägen genom livet svår och lång. Jag har fortfarande en lång väg kvar ,men jag går stadgare nu, ibland kan jag nästan springa.
Jag blir starkare för varje dag som går, håller ihop mer och mer, klarar vardagen bättre och bättre.
Jag är stolt över vad jag åstadkommit idag. Jag är stolt över att jag har orkat och tagit mej hit. Jag är lycklig för att jag har alla er som funnits vid min sida då jag varit som svagast, då jag trodde att det inte fanns någon annan utväg. Då jag tänkte ge upp precis allt. Jag vet också att ni inte kommer ta några steg åt sidan fören ni är säkra på att jag klarar flyga med mina egna vingar. Det är jag otroligt tacksam över. 
Det finns dagar då allting brister , men det vet jag att är mänskligt. De finns dagar då jag inte kan vara glad. men det är också mänskligt. 

Det enda jag kan göra idag är att andas, fästa blicken vid horisonten, och lungt intala mej själv att "snart är jag där , snart." För det är verkligheten. En dag kommer jag vara fullständigt hel igen.



Slytherin Outfit



Som bekant sedan tidigare för er som följt min blogg ett längre tag är jag sorterad på Pottermore till elevhemmet Slytherin, och eftersom Mel gjorde en outfit inspirerad av sitt elevhem, Ravenclaw , ville jag också göra en!

Både för att jag tyckte det var en väldgt rolig idé, och för att jag tycker det skulle vara snyggt!
Min outfit som jag plockade ihop är väl kanske inte riktigt lika snygg som hennes dock , men ja.. den duger ;)