Kss Kss Kss

 


Till ära att jag kommer hämta hem lillkillen till katt i söndag får denna vara veckans sötis video! 

Höst

 

Jessie J - Hero

 


Hej på er, igår var jag och se på Kick Ass 2an på bio, Den var riktigt bra faktiskt! Så gå och se den om ni gillade 1an , 2an är lite bättre till och med! Denna låt kommer i eftertexterna , jag gillar den! Hoppas ni också gör det! (Som bekant är jag ju lite små kär i Jessie J)


Frågestund & ask.fm


Nu kommer det även vara en frågestund på gång, någon vecka fram. Ni kan fråga frågor av både mig och av Johan, han svarar på alla foto relaterade frågor ni har, och annat också om ni vill veta nått, och det fungerar lika bra att kommentera här i bloggen som på ASK.FM

http://ask.fm/VixifyxPeople Like Us


Detta är för övrigt Johans Flickr för er som är intreserade 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friends 4ever

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Namnförslag 

Vad har hänt?

 Det har varit en hektisk vecka, jag har valt att bli Tutor så har tagit hand om de nya studerandena vid Socionom linjen på Novia hela veckan!  Idag var jag även till banken och det var betydligt lättare att få de mesta fixat än vad jag förväntat mig så allt är lungt som en filbunke igen. Skönt att veckan börjar lugna ner sig igen , har varit händelserika dagar som passerat förbi , dock ytterst roligt, jag har verkligen njutit av varje minut! JAg och Johan har varit och fotat endel också, sådär som vanligt. hih. 

Kram på er!

 

Dagens Musiktips


Dagens Look

 


His eller diss på min make up och hår? 

Slött Internet

Hej på er! Jo på grund av att mitt internet krånglar igen så är det nästan omöjligt för mig att klistra in en bildbomb som planerat , däremot borde det allt vara som normalt igen på måndag så någon gång då kommer det komma ett gäng bilder här på bloggen som lovat. 

Överlag idag har det inte hänt speciellt mycket , stigit upp och gått i duschen och städat buren till råttorna är vad jag gjort , nu skall mitt smink få sig en städomgång och bli sorterat , vet inte hur jag lyckas röra om det så mycket som jag gör helatiden... aja hur som helst , ikväll vet jag inte alls vad planerna blir , så vi får vänta med späning och se vad jag har att berätta imorgon ! 

Kram på er! 


Detta skulle vara drömmen, eller hur ?

Marry The Night

 

Challenged

Detta är altså reglerna: 
 
1. Answer the challenger's 11 questions.
2. Come up with 11 questions for the people you want to challenge.
3. Challenge 11 bloggers 
4. Tell us who you're going to challenge.
5. You can't challenge the person who challenged you.


Men som vi alla vet är jag inte som alla andra så jag har bestämt mej för att svara på frågorna men inte skicka vidare några 


Detta är de frågor ja fick av Melody & mina svar!  


1. If you could swap lives with a celebrity, who would it
be?
Svar: 
Men va, fan vad svårt... ehm.. altså jag gillar min födelsedag, och att ha en tvillingsyster.. så.. det är ju rätt höga krav.. den enda kändisen jag vet som är född samma år och samma dag som mej är miley cyrus , men hennes liv vill jag nog inte ha... Jag vet faktiskt inte , jag trivs med mitt eget liv... Visst finns det stunder där jag önskar jag var skådespelare, storbloggare eller sångare , och hade möjligheter till mer, men även om jag skulle få möjlighet att ha allt det , skulle jag vilja det var jag och i mitt liv det hände...  Det är väl inte så tokig tanke?


2. If you casually leaned against the entrance to Platform 9 ¾ , and you actually fell through, what would you do?
Svar: .... Skulle åka till Hogwarts och sedan skulle jag nog yra omkring där , äta choklad grodor ... och domdär godisarna som liknar bönor och grejs..och leka med alla coola prylar och ta foto och filmer på allt jag ser .. haha .. nej jag vet inte *skratt*

3. What’s your most embarrassingmemory?
Svar:  
Ingen aning... altså jag gör ju otroligt generande saker helatiden .. . det är bara en del av min personlighet... 

 

 

4. If you could have a dragon, what breed would it be?
Svar: Jag vet inte det heller.. haha, jag är inte så insatt , däremot skulle jag vilja ha en som skulle va som en hund och lite som en katt , haha , som den i " how to train a dragon" men lixom .. inte animerad... Draken som symbol är jag annars väldigt förtjust i,  den betyder styrka och tålamod, och jag har funderingar att tatuera en som symbol för allt jag gått igenom men fortfarande står på stadiga egna ben.

 

 

5. Snog, Marry, Kill: Johnny Depp, Harry Styles, Emma Watson. (i.e. who would you snog, who would you marry and who would you kill, if you HAD to choose between these three people)

Svar:  Jag är tråkig men jag vet faktiskt inte...

 

6. Do you believe that a zombie apocalypse could actually happen?
Svar: Nej... är denhär frågan seriös?

 

 

7. Would you rather live on a mountain or in a submarine?
Svar:
Nå ett berg.... eller om ubåten bara yrade omkring på ytan så då isåfall en sån, men annars ett berg , inte vill jag va under vattne man kan ju dö dit om luften tar slut

 

8. If you had the chance to go to space, would you go?

Svar: NEVEEEER

 

9. If you were offered 10 million dollars, would you accept it, without knowing where it came from?
Svar:
Jag skulle väl först försäkra mej om att jag inte skulle få något straff eller "blame" för att ta pengarna , sen om det var fritt fram skulle jag no bara ta dem... även om pengarna inte på något sätt gick att spåra , skulle jag nog också ta dem, men jag skulle aldrig använda allt för endast egen del, jag skulle hjälpa min familj och vänner med ekonomiska problem.

 

10. If Google, YouTube, Facebook and all other social medias crashed, would you survive?
Svar: 
Javisst helt utan problem

 

11. Are you living your life?
Svar: Ja, jag tror det :) Försöker tänka att varje dag kan vara den sista!


Sådär de var det! :) Senare kommer det antagligen upp en liten bildbomb som jag och Johan fixar ihop :)
Kram på er så länge!


Instagram

För er som inte redan vet det, så har jag även instagram, så då det inte uppdateras här, hittar ni mej alltid där istället!
IG: Vixifyx

 
Bredvid ditt namn står ett namn till


Och i din port har ingenting förändrats, utom just på din , för bredvid ditt namn står ett namn till 
-Oskar Linnros


Hej på er igen, det känns riktigt konstigt att sitta och skriva på min laptop, eftersom det är så sjukt längesen jag ens haft tid att sitta vid en dator. Jag har sagt gång på gång nu att jag skall börja blogga igen.. börja vara lite tröttsamt att läsa antagligen så jag kommer lägga fram detta såhär istället: 
Nu har Johan och Jag flyttat tilsammans och hela våran lägenhet är fixad i toppskick nu, så jag behöver inte fundera på det längre. Min skolan börjar nästa vecka för mig, men trotts det så jag kan se att det kommer finnas någon timme per dag för mej att sitta vid bloggen. Jag tror faktiskt det kommer att fungera. Så om inte annat så kommer jag försöka mer än någonsin få min blogg att löpa som den gjorde då jag hade som flest besökare. 

Designen är något jag också funderar på att byta, den börjar bli rätt gammal nu och det känns som bloggen behöver en nypa ny design för att orka igång igen. Däremot hade jag inga tankar om att byta tema i bloggen det mesta kommer nog löpa i samma banor med samma ämnen, eller ja , kanske det kommer något nytt ? Vem vet. 

Dessutom skall jag också försöka få min lilla historia "Den sista Budbäraren" klar! Jag har ju konceptet och jag tror många ev er kommer gilla det, behöver bara tiden att sätta det till text så jag kan dela det med er, men antar det är ett långtidsprojekt så vi får väl se på det hela i det långa loppet :) 

Här har ni lite bilder från lägenheten också, lite små ändringar här och där, och whupsie så är det som ett helt nytt ställe!

 

Tusen tack till er som fortfarande kollar in nu och då ni är guld värda , och jag hoppas ni nya som hittar hit stannar kvar! 

Kram på er!


Vlog 2


Gammal video jag glömt att lägga upp.. ojdå...