free counters

RSS 2.0
Click for RSS!


 

Be Younique - Be You








Sofia är en finlandssvensk tjej född 1995 som älskar smink och skönhetsrelaterade grejer överlag. Hon är som bekant också medlem i blogg crewet ''Be YoUnique'' som strävar efter att hjälpa folk att våra vara sig själva! Hon älskar att dansa och umgås med sina knäppa kompisar. Hon bjuder på en del av sitt flumm, knäpphet, djupa tankar, outfits, inspiration och dyl, i sin blogg där ni kan överlag följa hur det är att vara Sofia.



Heidi är 19år och bor i Åbo, hon älskar att vara sig själv, oc bryr sig inte hellermycket om va andra tycker ellersäger! Hon har planer på att bli byggnadsingenjör och gå i en arkitekt skola i Stockholm något tag i framtiden,  och får hon så som hon drömmer, flyttar hon dit efter hon tagit ett mellan år!  Hon är unik på sitt eget sätt, med sin stil, sina tankar och med sitt hår! Hennes blogg innehåller allt du kan tänka dig , kolla in!


Melody är en 17 årig finlandsvenska, men har ett brittiskt hjärta. Helt tydligt. Hon är även den enda i våran crew, som driver sin blogg på engeska. Melody har också ett ångdistans förhålande som du kan följa med i hennes blogg, och hon skriver öppet om det, och hoppas på att inspirera andra till att det verkligen fungerar, trotts att det är svårt ibland! hon är även ett Potterhead, en Sherlockian,Merlinian ett Hunger Games-fan och mycket mer som du också kan se i hennes blogg! Hon älskar allt brittiskt och en dag ska hon flytta till London för att studera om allt går som planerat. Hon är även intreserad av skönlitteratur och skulle någon dag vilja vara författare. Melody bloggar om allt man kan tänka sig och jag lovar du kommer älska hennes blogg.




Lotta bor i Pargas, och studerar till merkonom vid Axxells vuxenutbildning vilket leder till att hon anser att hon själv har alltför mycket fritid och allt för lite att göra! Lotta lider av något som hon själv kallar " skosjuka" hon älskar skor och hennes värld skulle rasa utan dem , fast det är klart , hon älskar också kläder överlag.

Hon är en partytjej  i sina bästa år och att flytta till en större stad är också nåt hon längtar efter.

Hela sitt liv har hon velat ha en egen fotostudio och planerar att börja studera fotografi i Hesa efter att hon gått klart merkonom. Men eftersom hon är så skoaddicted som hon är , drömmer hon också om att öppna en egen skobutik. I ett nötskal är Lotta en glad tjej full av hyss och roligheter, älskar äventyr och dumma idéer. så vad väntar ni på? följ hennes blogg du också!



Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback