free counters

RSS 2.0
Click for RSS!


 

Film

För er som inte vet var jag går i skola föresten , så här har ni en video som ploppade upp i mitt facebook flöde tidigare idag!  Det är en reklamfilm som är gjord om vad Yrkeshögskolan Novia, erbjuder här i Åbo och lite hur här ser ut ! :)
Kommentarer
Postat av: JOHANNA

Jättefin blogg!! :)

Svar: Tack!:)
Jinxed

2014-01-14 @ 20:13:00
URL: http://johannabergvalls.blogg.se
Postat av: Jessi

Rekommenderar du socionom linjen? Mera praktiskt eller teoretiskt? Något som är bra med linjen? Eller om du vill kan du ju berätta lite kort bara.
Går sista året till närvårdare o har lite beslutsångest för hösten, men socionom skulle vara kul men är ändå lite osäker, så vore kiva att någon som går där kan berätta lite hur de tycker :)

Svar: Jag rekomenderar den varmt, själv har jag läs och skrivsvårigheter och kommer endå bra igenom studierna, finns mycke hjälp och lärarna är jätte trevliga. Men det är mycket blandat med teori och praktiskt, förståss är praktikerna praktiska, och sedan är det ju visa kurser som är mer praktiska, som kreativitet och music och sådant där man får göra olika saker. Jag tycker själv att linjen har givit mig mycket, så därför tycker jag att den är bra att gå. Studerar du här på novia så finns de manga som tycker att visa saker är dåliga o krånglar men de gör de på alla ställen enligt mej, så det är inget jag lidit av.
Så tycker du att du sku vilja testa man kan alltid söka in, och efter det kan du ju bestämma dig om du vill vara här eller inte efter några veckor/månader. Dessutom är här ju hälsovårdslinjen och sjuksötare också :) manga närvård studerare läser ju där vidare :) men va ja förstått är no den linjen myycke svårare :P

Sen kan ja ännu saga att studielivet här e jätte roligt, både sitzer och studerandeföreningen här gör mycket skojj! :) har du fler konkreta frågopr får du gärna fråga på! :)
Jinxed

2014-01-15 @ 16:45:30
URL: http://jessiis.devote.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback